This version of the page http://www.jeans.com.ua/ua/news?news=10 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-31. The original page over time could change.
JEANS :: Стартує акція „Мобільні бригади” від JEANS

Новини оператора

Стартує акція „Мобільні бригади” від JEANS

З 17 по 31 травня по вузах та ПТУ України розповсюджуються стартові пакети мобільного зв’язку JEANS зі спеціальною наліпкою „Шара”. Якщо ти отримаєш такий пакет і у період з 17 по 31 травня активуєш його, зробиш перший дзвінок та поповниш рахунок Джинс-карткою будь якого номіналу, станеш учасником акції „Мобільні бригади”.

Починаючи із 20 травня комп’ютер за принципом випадковості обере одну тисячу абонентів, які стануть переможцями – отримають право придбати сучасні мобільні телефони Motorola C155 за одну гривню! Переможці отримають повідомлення про перемогу виключно з номеру 8 044 2303847. Оператору необхідно буде надати інформацію про себе, а згодом – отримати свій подарунок.

Отже, шукай у своєму навчальному закладі розповсюджувача стартових пакетів JEANS та постійно залишайся на зв’язку, щоби не пропустити виклик із повідомленням про твою перемогу.

Довідки щодо умов Акції надаються за телефоном 111 (з будь-якого номера JEANS безкоштовно в Україні) або 8 800 50 000 50 (безкоштовно в Україні). Інформацію про умови проведення Акції шукай на нашому сайті.



Дивись також:

Офіційні правила акції.

повернутись до списку новин


Портал JEANS INVADERS!

Клікай JEANS Invaders і самостійно упевнись у перевагах нового порталу. Покращена функціональність та нові можливості для самовираження! Більше інформації! Більше друзів! Більше веселощів!