This version of the page http://www.jeans.com.ua/ua/actions?t=passed&action=222 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-31. The original page over time could change.
JEANS :: Акція від «Музичного центру» – «Підхопи пісню!»

Акції

Акція від «Музичного центру» – «Підхопи пісню!»

Початок акції: 15.05.07
Кінець акції: 29.05.07


   
Акція від «Музичного центру» – «Підхопи пісню!»

«Музичний центр» 444 оголошує з 15 до 29 травня акцію «Підхопи пісню!». Головні переможці отримають DVD караоке з колекцією найкращих пісень.

Для того щоб узяти участь в акції «Підхопи пісню!», потрібно зателефонувати за номером 444 та обрати в голосовому меню участь у вікторині.

«Підхопи пісню!» – це інтерактивна розважальна голосова вікторина. Тобі запропонують прослухати уривки з відомих пісень, в яких буде пропущено рядок, слово або фраза. Далі ти прослухаєш 3 варіанти відповіді, один із яких є правильним. Для вибору потрібного варіанта необхідно натиснути відповідну кнопку телефона (1, 2 або 3). У тому випадку, якщо ти обереш вірний варіант, ти перейдеш до наступного запитання. Якщо відповідь виявиться помилковою, то система попросить обрати інший варіант із 3-х запропонованих, і так триватиме доти, поки ти не вкажеш вірну відповідь.

У вікторині «Підхопи пісню!» на Вас чекають і гарантовані подарунки. У випадку правильної відповіді на 3 музичних питання ти отримаєш Wap-посилання на подарункові поліфонічні мелодії. За результатами тижня, абонент, що відповів правильно на 10 музичних питань за найменший час, отримає один з головних подарунків – DVD караоке.

Як і завжди «Музичний центр» 444 пропонує легке замовлення будь-яких рингтонів за допомогою досвідченого оператора! Телефонуй з мобільного 444, обирай хітові мелодії на будь-який смак!

Вартість послуги: плата за з’єднання – 4 грн., вартість хвилини розмови – 1,60 грн. (ціни вказані з ПДВ без ПФ).

Телефон техніч ної п ідтримки : 8 (044) 585 2626

(Понеділок – П’ятниц я : 9:00 – 22:00; Субота – Неділя : 10:00 – 18:00).

Дзвікон платний в ідповідно до тарифів твого пакету .

Правила та опис вікторини

повернутись до переліку акцій


Портал JEANS INVADERS!

Клікай JEANS Invaders і самостійно упевнись у перевагах нового порталу. Покращена функціональність та нові можливості для самовираження! Більше інформації! Більше друзів! Більше веселощів!