This version of the page http://www.xcitybank.com.ua/about/history/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-30. The original page over time could change.
Історія / Про банк / Банк Хрещатик
Швидкий перехід
Пошук по сайту
  

Розділи
Курси валют
RUR USD EUR
0.27-0.29 8.14-8.22 12.10-12.28
Усі валюти
Таблиця котирувань металів
Зливки Продаж Купівля
Золото 1 г 361 263
Усі зливки

Контакти

Інформаційно-довідкова служба:
(44) 490 25 00

Гаряча лінія:
0 800 500 212
(цілодобово, в межах України — безкоштовно)

E-mail:
press@xbank.com.ua
Історія

Шановні акціонери, клієнти, партнери і колеги! 

19 травня банку «Хрещатик» виповнилося 16 років.  Ми всі добре знаємо, якими непростими були ці роки, проте корпоративні принципи управління банком і готовність до прозорих і порядних відносин на ринку, професіональний і відповідальний підхід до вирішення будь-яких питань стали запорукою нашого успіху. Наразі банк за багатьма показниками входить до групи лідерів фінансового сектора України, неодноразово визнавався як фінансова структура, що розвивається найдинамічніше. Ми посідаємо провідні позиції на фондовому ринку і ринку банківських металів, визнані серед трьох кращих інвестиційно орієнтованих фінансових установ, перебуваємо у десятці найдорожчих банківських брендів та п’ятірці новаторів банківського сектора, маємо стабільні рейтинги світових рейтингових агенцій, найвищий міжнародний рейтинг корпоративної соціальної відповідальності та незалежні аудиторські висновки, що констатують: банк відбувся як системний, універсальний, прибутковий, високотехнологічний і його діяльність відповідає всім національним і міжнародним стандартам.

Але головне, що ми здобули за ці роки, — це ваша довіра і наші з вами стосунки. Ми сподіваємося, що для багатьох з вас ми стали не просто банком, а реальним фінансовим партнером і радником. Гарантуємо, що й надалі пропонуватимемо вам найкраще з кращого, що може зробити для вас банківська установа. А для цього у нас є всі можливості, серед яких провідне місце займає наша команда — висококласні фахівці, їх досвід, міцність, надійність та креативність.
Але ми не стоїмо на місці. Ми сміливо рухаємось уперед і наповнені рішучістю стати ще помітнішим гравцем на вітчизняному і світових фінансових ринках. Впевнені: шлях ми обрали вірний.
 
Спостережна Рада
Правління

  2008
  • Крок за кроком
  2007
  • Крок за кроком
  2006
  • Крок за кроком
  2005
  • Крок за кроком

Поставити запитання
Ім'я:*
E-mail:*
Запитання:*
  * — Поля, обов`язкові до заповнення
 
Сайт разработан в студии Perevorot
Информация о сайте