This version of the page http://www.jeans.com.ua/ua/news?news=19 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-30. The original page over time could change.
JEANS :: Найкраща літня пропозиція від JEANS стала ще кращою!

Новини оператора

Найкраща літня пропозиція від JEANS стала ще кращою!

Якщо ти тільки вирішив стати JEANSером, то з новою акційною послугою JEANS Друзі ти не тільки можеш до 30 вересня розмовляти з чотирма своїми JEANS-друзями за 0 грн./хв., але й безкоштовно встановити або змінити перші 4 номери! Активація акційної послуги JEANS Друзі для нових абонентів також безкоштовна! Активувати акційну послугу JEANS Друзі можна до 31 серпня 2005 року. Якщо ти досі не приєднався до JEANSу, то зараз саме час зробити це! Тому що лише з 14 до 31 липня стартовий пакет JEANS коштує всього 20 гривень. І, що найприємніше, 20 гривень вже є на твоєму рахунку! Поспішай! Кількість підключень обмежена!

повернутись до списку новин


Портал JEANS INVADERS!

Клікай JEANS Invaders і самостійно упевнись у перевагах нового порталу. Покращена функціональність та нові можливості для самовираження! Більше інформації! Більше друзів! Більше веселощів!