This version of the page http://www.xcitybank.com.ua/service/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-29. The original page over time could change.
Послуги / Банк Хрещатик
Швидкий перехід
Пошук по сайту
  

Розділи
Курси валют
RUR USD EUR
0.27-0.29 8.14-8.22 12.10-12.28
Усі валюти
Таблиця котирувань металів
Зливки Продаж Купівля
Золото 1 г 361 263
Усі зливки

Контакти

Інформаційно-довідкова служба:
(44) 490 25 00

Гаряча лінія:
0 800 500 212
(цілодобово, в межах України — безкоштовно)

E-mail:
press@xbank.com.ua
Послуги

Шановні клієнти, партнери, вкладники!

Банк "Хрещатик" щиро вітає Вас і пропонує максимально повний спектр банківських послуг: від приймання комунальних платежів від населення до проектного фінансування розвитку виробничих потужностей, створення нових робочих місць, розширення виробництва високоякісної продукції та послуг, вигідного інвестування, консалтингових послуг і т. ін. Ми постійно розширюємо та вдосконалюємо спектр фінансових інструментів і пропонованих послуг для Вас. Будь-які управлінські, структурні або технологічні зміни відбуваються у банку під знаком задоволення Ваших потреб і вимог. Тому в банку "Хрещатик" можуть обслуговуватися не тільки великі концерни, холдинги та об'єднання, а й підприємства малого і середнього бізнесу, приватні особи.

Для Вас - усі види кредитування, овердрафт, факторинг, розрахунково-касове обслуговування у зручний для клієнтів час без вихідних і святкових днів за подовженим режимом роботи, система "Клієнт-Банк", депозитні і документарні операції, надання гарантій і поручительств, операції на зовнішньоекономічному ринку і вітчизняному ринку цінних паперів, представництво на міжнародних фінансових ринках, оформлення та обслуговування платіжних карток відомих платіжних систем і фінансових компаній MasterCard WorldWide, VISA International, American Express та ін., зарплатні проекти на базі міжнародних платіжних систем та ін.

Для кожної клієнтської групи у банку "Хрещатик" розроблено спеціальний пакет обслуговуваня, який задовольнить будь-які Ваші потреби. Свідчення тому - не тільки збільшення клієнтської бази, а й виконання всіх взятих зобов'язань перед клієнтами, що дало банку змогу підвищити кредит клієнтської довіри.

Значну увагу банк приділяє обслуговуванню фізичних осіб. Саме для них у банку "Хрещатик" існують найрізноманітніші види вкладів за вигідними ставками, карткові продукти і зарплатні проекти на їх основі, широкий вибір термінових грошових переказів, включаючи власну систему "Гринвіч", операції з валютою та банківськими металами, дорожніми й іменними чеками тощо. Інтенсивно розвивається мережа банкоматів і терміналів, чому сприяє успішна робота власного процесингового центру. Через автоматичних касирів наші клієнти вже мають змогу сплачувати послуги мобільного зв'язку, керувати власним картковим рахунком, у т.ч. переказувати кошти з одного карткового рахунку на інший, змінювати у разі необхідності пін-код та ін.


Поставити запитання
Ім'я:*
E-mail:*
Запитання:*
  * — Поля, обов`язкові до заповнення
 
Сайт разработан в студии Perevorot
Информация о сайте