This version of the page http://www.novi.org.ua/news/n190309/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-29. The original page over time could change.
Кельнський університет пропонує 8 докторських стипендій у сфері суспільних та економічних наук
Корисні
    посилання
2009
  Жовтень
  Вересень
  Серпень
  Липень
  Червень
  Травень
  Квітень
  Березень
  Лютий
  Січень
2008
Новітній інтелект України / Новини / Кельнський університет пропонує 8 докторських стипендій у сфері суспільних та економічних наук

Кельнський університет пропонує 8 докторських стипендій у сфері суспільних та економічних наук

19 березня 2009 року
Кельнський університет (Кельн, Німеччина), пропонує 8 докторських стипендій (PhD-scholarships) у сфері суспільних та економічних наук (соціологія, політичні науки, право, суспільна політика, економіка, соціальна та економічна психологія, статистика).

Стипендії надаються у рамках докторської програми «Суспільні лади та життєві можливості у міжнаціональному порівнянні» (Sozialordnungen und Lebenschancen im internationalen Vergleich).

Стипендію розраховано на 3 роки; початок – від 1 жовтня 2009 року. Місячний обсяг стипендії – 1000 євро + додаткові соціальні та родинні пільги.

Програма є англомовною. Студенти потребуватимуть знання німецької мови для життя в країні, однак її знання не є вимогою на початковому етапі навчання.

Кінцева дата подання заявок: 17 квітня 2009 року.

SOCLIFE – це міждисциплінарна дослідницько-освітня група, що складається із понад 10 професорів Кельнського університету та понад 10 експертів з інших університетів з усього світу. Група прагне поєднати індивідуальну (мікрорівень) та суспільно-економічну (макрорівень) перспективи на дослідження дій та ставлень суб´єктів у рамках різних національних типів суспільного порядку.

Джерело  —Європейський освітній портал
http://www.eu-edu.org/