This version of the page http://www.molodist.com/student_films (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-28. The original page over time could change.
МОЛОДIСТЬ Київський мiжнародний кiнофестиваль
 

Студентські фільми


 

Початково утворившись як кінофестиваль талановитої молоді кінофакультету Київського Державного інституту театрального мистецтва ім. Карпенка-Карого, «Молодість » має секцію Студентських фільмів у своїй конкурсній програмі починаючи з 1970 року.

Спочатку у конкурсній програмі кінофестивалю приймали участь стрічки студентів українських кінофакультетів. Проте у 1974 у фестивалі вперше взяли участь фільми російських режисерів. То були студенти Всесоюзного державного інституту кінематографії. У 1977 кінострічки студентів Грузинського інституту театрального мистецтва вперше були представлені на фестивалі.

До кінця 1980-х фестиваль поступово перетворився на міжнародний: всі найкращі студентські роботи та кінодебюти В СРСР того часу були представлені у Києві. Деякі студентські роботи представників європейських країн соціалістичного блоку також у цей час прокладали свій шлях на український кінофестиваль.

До конкурсної програми кінофестивалю входять фільми, які були створені учасниками фестивалю під час навчання. Це професійні стрічки, вироблені на професійних студіях або у кіношколах. Тривалість студентського фільму не має перевищувати 45 хвилин. У конкурсній програмі беруть участь документальні, ігрові та анімаційні фільми.

© Molodist international film festival
   
Про фестиваль
Журі
Регламент
Призи та переможці
Майстерня талантів: про проект
Фотогалерея
Архів
Вхід
login
password

Зареєструватися

пошук
Розсилка
Бажаєте отримувати новини?
e-mail - некоректне значення
Партнери
Всі партнери 

МКФ Молодість: вул. Саксаганського, 6, Київ, Україна, 01033
Телефон/факс: (+380 44) 461 9803 (дирекція/бухгалтерія); 289 2335 (програма/прес-служба/дистрибуція).
© МКФ Молодість | Дизайн та концепція сайту: UpLab & Denis Nikitenko | Програмування та техпідтримка: UpLab
Копірайт та умови використання інформації | Як це працює