This version of the page http://www.uipa.kharkov.ua/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-24. The original page over time could change.
Українська інженерно-педагогічна академія (УІПА) - ВНЗ Харкова
Загальна інформація
УІПА сьогодні
Історія
Ректорат
Кафедри
Факультети та спеціальності
Бібліотека
Аспірантура
Центр підготовки іноземних громадян
Навчальна робота
Науково-методичні розробки
Дистанційна освіта
Розклад занять
Наукова робота
Організація наукової роботи
Конференції
Наукові школи
Спеціалізовані вчені ради
Збірки наукових праць
Науково-дослідна лабораторія
Співробітництво
Міжнародні зв`язки
IGIP
Науково-методична комісія
Студентське життя
Самоврядування
Дозвілля студентів
  • Головна сторінка
  • Новини
    • Останні новини
    • Архів 2007
    • Архів 2008
  • Абітурієнту
    • Вітання ректора
    • Огляд ВНЗу
    • Спеціальності
    • Умови прийому
    • Вартість навчання
    • Прийом документів
    • Підготовчі курси
    • Організація навчальної роботи
  • Контакти



ШАНОВНІ ПЕРШОКУРСНИКИ, СТУДЕНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ!

Від щирого серця вітаю вас із початком нового навчального року. Успіхів у навчанні та особистому житті.

Ваш ректор О.Е.Коваленко


П’ятдесят років існування навчального закладу – не надто великий термін з точки зору історії, але достатній для певних оцінок діяльності на шляху його розвитку.

УІПА – єдиний спеціалізований вуз України, покликаний вирішувати складне завдання по створенню і розвитку вітчизняної системи професійної освіти і готувати вищі інженерно-педагогічні кадри в нових економічних умовах.

Сьогодні УІПА – це понад 12,5 тис. студентів денної та заочної форм навчання, які навчаються на 8 факультетах (енергетичному, електромеханічному, машинобудівному, механіко-технологічному, технологічному, гірничому (м.Стаханов), електротехнологічному (м.Артемівськ).

На 34 кафедрах працюють 400 висококваліфікованих викладачів, в тому числі 50 професорів і докторів наук, 250 доцентів і кандидатів наук, 650 співробітників. Підготовка ведеться по 26 інженерно-педагогічним та 15 інженерним спеціальностям і спеціалізаціям.

До ювілейного 2008 року УІПА підготувала понад 70 тисяч фахівців, які працюють в Україні, державах СНД і в далекому зарубіжжі. Серед випускників академії два міністри, два заступники міністрів, близько 3000 директорів, головних фахівців промислових і наукових об’єднань, керівників навчальних закладів, громадськіх діячів.

В академії створені всі умови для розвитку наукових шкіл в галузі педагогіки та інженерної психології, працює три спеціалізовані Вчені ради по захисту кандидатських дисертацій.

В академії зроблено немало, і нам є чим пишатися. І хоча нам вже 50 років, як ВНЗ інженерно-педагогічного напрямку ми ще молоді, тому у нас попереду не тільки труднощі росту, але, і це головне, його перспективи.

Хочу висловити всьому колективу академії - викладачам, співробітникам, студентам, аспірантам, випускникам мої щирі, теплі вітання з нагоди 50-річчя нашої академії і побажати всім міцного здоров’я, нових творчих успіхів на благо українського народу.


Ректор Української інженерно-педагогічної академії
Коваленко О.Е.

Наші новини

ІННОВАЦІЙНО-МЕТОДИЧНА ГРУПА

Стипендійні програми DAAD

Порядок розгляду скарг, поданих учасниками до моменту укладення договору про закупівлю

Відображення розкладу для мобільного телефону

ВІТАЄМО КОВАЛЕНКО ОЛЕНУ ЕДУАРДІВНУ З ЮВІЛЕЄМ!!!

ПЛАН ДІЙ УКРАЇНА-НАТО

Інформаційно-аналітичні матеріали до засідання підсумкової колегії Міністерства освіти і науки “Мета реформ у вищій школі – якість і доступність освіти”
2 квітня 2009 року

Путеводитель для преподавателей по миру современных информационных технологий.
Подготовлено авторским коллективом Международного Консорциума «Электронный университет» и LBS Education при поддержке Microsoft

Річний план державних закупівель Української інженерно-педагогічної академії, на 2009 рік

Електротехнологічний факультет. Української інженерно-педагогічної академії (м. Артемівськ) повідомляє про ліцензування освітньої діяльності підготовки фахівців спеціальності 8.010100 «Професійна освіта. Економіка підприємств, маркетинг і менеджмент» за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр».

Вітаємо!!!
кандидата фізико-математичних наук Першину Юлію Ігорівну з перемогою у щорічному конкурсі МОН України для молодих учених і одержанням гранту Президента України на 2009 рік для проведення наукових досліджень...