::::     

En Ua

ДПА України надає відповіді на запитання платників податків за телефоном 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів) || Номер телефону інформаційно-довідкової служби ДПА в області 1507 || У вас є інформація про факти корупції, телефонуйте (0342) 77-19-15 || Податкова звітність через Інтернет – швидко, вигідно, зручно! Детально в розділі „Подання електронної звітності”
До відома платників ПДВ! Запроваджується реєстрація податкових накладних || Запрошуємо до участі у конкурсі «Податки очима дітей – 2010»

В Україні відкрито Європейський Рік креативності та інновацій

2009 рік в Україні визнано Європейським роком креативності та інновацій. Відкриття Року відбулося 12 січня 2009 року в Дніпропетровській області в рамках проекту "Підтримка мережі Євроклубів України", який виконує Українська асоціація європейських студій за підтримки Представництва Європейської Комісії в Україні.

12 січня 2009 року представники головуючої в ЄС Чеської Республіки, Представництва Європейської Комісії в Україні та Дніпропетровської обласної державної адміністрації, а також Української асоціації європейських студій та Європейської Бізнес-Асоціації відкрили Європейський рік креативності та інновацій в Україні. Ця подія стала першою в черзі заходів, спрямованих на підтримку і розвиток творчих ідей і хисту до інновацій серед активної української молоді.

Відзначення Року креативності та інновацій в Україні розпочнуть молодіжні європейські клуби, представники яких візьмуть участь в національній майстерні "Лідерство Євроклубів - Майстерня креативності та інновацій". На майстерні будуть представлені активні Євроклуби з більшості областей України, члени яких взяли участь в конкурсі на кращий логотип та слоган ЄРКІ в Україні. Організатори заходу засобами неформальної освіти нададуть можливість лідерам Євроклубів обмінятись досвідом творчого підходу до діяльності, засвоїти інноваційні методи роботи для успішного розвитку Євроклубів і посилення їх ролі в громадах. Окрім майстерні, в межах цьогорічного проекту пройдуть регіональні тренінги та ярмарки креативності та інновацій. Головний захід - Національний молодіжний ярмарок креативності та інновацій - відбудеться під час святкування Днів Європи і об'єднає найбільш інноваційні ідеї Євроклубів та представить їх широкій громадськості.

Довідка. 20 листопада 2008 року Радою ЄС та Європарламентом за пропозицією Єврокомісії оголошено рішення про проголошення 2009 року Європейським роком креативності та інновацій (ЄРКІ). Офіційне відкриття ЄРКІ відбулося 7 січня в столиці Чеської Республіки, до якої з 1 січня 2009 року перейшло головування в ЄС. Учасники відкриття - провідні творчі особистості Європи, високопосадовці інституцій ЄС та країн-членів - зазначили, що саме підтримка креативності та інновацій є шляхом до подолання кризи й інших викликів сьогодення.

За додатковою інформацією можна звернутися до Станіслава Топольницького, радника з питань преси та інформації в Представництві Європейської Комісії в Україні, телефон: +38 (044) 390-8010, е-пошта: delegation-ukraine-press@ec.europa.eu

ДПА в Івано-Франківській області
76018, м.Івано-Франківськ, вул.Незалежності, 20
Телефон
(0342)-77-19-00
Телефон-факс
(0342)-77-19-10
www-адрес
www.odpa.if.ua
E-mail
consult @tax.if.ua












ДПА в Інтернеті

Designed :: Interlink Studio :: 2001