This version of the page http://www.personal-plus.net/266/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-23. The original page over time could change.
Персонал Плюс - №14 (266) 10 - 16 квітня 2008 року
Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
про видання | передплата | форум
свіжий номер | rss

ЗНАКОВА ПЕРЕМОГА ДЕМОКРАТІЇ!

МАУП відстояла конституційне право українського юнацтва вільно обирати своє майбутнє
[ читати далі... ]
Актуально

Російський демократ чи великодержавний шовініст?

Репліка на допис Олександра Солженицина «Поссорить родные народы?»
[ читати далі... ]

Синдром заручників

[ читати далі... ]

Тимошенко утримують родичі

[ читати далі... ]

Суд повернув у власність Києва 429 гектар землі

[ читати далі... ]

Інфляція в березні зросла до 3,8%

[ читати далі... ]
Політикум

Бухарест: хоч би що робилося — все на краще

Призначення віника. Його, зазвичай, використовують, для прибирання. Але щоразу, використавши, все одно ставлять у куток. А йому так хочеться відчути себе павичем…
[ читати далі... ]

Референдуму по НАТО бути

[ читати далі... ]
Спорт

ЧЕМПІОНСЬКИЙ ДУБЛЬ МАУПІВЦІВ

Ірина Голінько У фінському місті Тампере на чемпіонаті Європи українські атлети вибороли три золоті, срібну й чотири бронзових нагороди. З чемпіонськими титулами повернулися студенти Міжрегіональної Академії управління персоналом Василь Федоришин та Мар’яна Квятковська.
[ читати далі... ]

ДПА повідомляє

[ читати далі... ]
Берило

ПАТ. ПРОСТО ПАТ

Наш політикум дійшов до закономірного фіналу — патової ситуації, коли кермувати країною, як раніше — не виходить, а по-новому — ніхто не вміє і вчитися не збирається. І справа навіть не в тому, що парламент практично не працює, від цього майже нікому, крім суддів (у суттєвої частини яких закінчилися повноваження) та їхніх «клієнтів», ні холодно, ні жарко.
[ читати далі... ]
Сусіди

Забута московська мелодія, або Пригоди українця у білокам’яній

Євген Будько Щиро кажучи, мене до Москви не дуже тягло. Та знаєте, потрібно хоча б раз на десять років повертатися у ті місця, де бував раніше, — дуже корисно для розуму і духу. Зрештою, Москва з її Кремлем, Красною площею та «вічно живою» мумією приваблює мільйони туристів з усього світу. А нам до сусідської столиці рукою подати — ніч у поїзді або годину літаком.
[ читати далі... ]
Битва за Київ

КИЇВСЬКИЙ ГАМБІТ

Не минуло й тижня від офіційного старту виборчої кампанії в Києві, як в інформаційному полі практично одночасно з’явилися дві новини, які вже зараз дають можливість спрогнозувати результат виборів міського голови. Одна новина — дані соціологічного опитування «Демократичних ініціатив», що дають Леонідові Черновецькому лідерство в громадській думці. Другий меседж — Віктор Ющенко виступає проти проведення виборів міських голів у два тури.
[ читати далі... ]
Щоденник солдата

Війна забрала все, крім надії...

До дня Перемоги газета «Персонал Плюс» публікуватиме серію витримок з щоденникових записів солдатів Другої світової. Їх історична цінність підтверджена фахівцями. Незашорена ідеологічними догмами думка проривається до нас з мороку тривожних років. Сьогодні ми публікуємо витримки з досить великого щоденника солдата Василя Чуркіна, росіянина з Ленінграда.
[ читати далі... ]
Світ

Китай воює з ченцями

Вероніка Костенко Це сталося 10 березня цього року. Світові ЗМІ рознесли вість про те, що в адміністративному центрі Тибету Лхасі відбулися зіткнення місцевих монахів з китайськими правоохоронцями. Цього дня 49 років тому, у все тій же Ласі, відбулася спроба місцевого тибетського самоврядування скинути владу Китаю.
[ читати далі... ]
Постаті

«МІЙ ЧАС ЩЕ НАСТАНЕ»

Наталя Околітенко На фотографії він, як і належить монахові, заглиблений у себе та відсторонений. У руці — квітка гороху, й враження таке, ніби він пропонує глянути на неї тим, які прийдуть у науку пізніше, щоб збагнути чергову таємницю. Історія дає уроки людству через життя найкращих його представників, і біографія батька сучасної генетики Йогана Грегора Менделя — типовий тому приклад.
[ читати далі... ]
Сакрал

Велика українська гра. Щоб здобути державу щасливих людей, її треба творити весело

У традиції кельтів-галлів є багато легенд про шляхетних лицарів, які здійснювали славні героїчні вчинки в «пошуках чаші Грааля». Найбільшою загадкою був власне цей Грааль. Що ж це таке?
[ читати далі... ]
УКРАЇНСЬКИЙ ЛІДЕР

Економіко-правовий технікум готує лідерів!

«ЕПТ — Ерудовані, Працелюбні, Талановиті... Наприкінці дев’яностих під таким девізом виступила у міських інтелектуальних змаганнях команда новоствореного технікуму. Про нього майже ніхто не чув, проте молодий колектив вірив, що у майбутньому ім’я цього закладу славно зазвучить серед освітянського багатоголосся столиці...
[ читати далі... ]
Суспільство

Покоління і стереотипи. Драматичні віхи історії накладають відбиток на ментальність поколінь

Олена Литвиненко Все тече, все змінюється... Нове покоління ніколи не буде схоже на попереднє. Саме тому тема конфліктів між батьками та дітьми завжди актуальна. Діти не хочуть, чи просто не можуть, зрозуміти своїх батьків, які, своєю чергою, нав’язують новому поколінню свої застарілі стереотипи.
[ читати далі... ]
Авіація

КАНАДСЬКА «СТРІЛА» В ОРЕОЛІ ЗАГАДОК

Володимир Репало В історії авіації розробка в Канаді винищувача-перехоплювача CF-105 Arrow вельми загадкова. Було створено один з найкращих бойових літаків свого часу, і після проведення успішних випробувань канадську «Стрілу» не тільки зламали, а й прибрали з цехів заводу.
[ читати далі... ]

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.
Реєстраційне свідоцтво КВ № 12115-986ПР від 18.12.2006 р.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, personalp@ukr.net або за телефоном редакції (044) 525-61-85