This version of the page http://fregat.com/services/social/documents (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-20. The original page over time could change.
Льготные категории граждан и перечень необходимых документов (на украинском языке) — Социальный тариф — Услуги — Фрегат

cмотрите также

  • Льготные категории граждан и перечень необходимых документов (на украинском языке)

    Пільгові категорії громадян та перелік необхідних документів

    Категорія громадян

    Назва документа, згідно з яким оформляється пільговий пакет

    1

    Учасник бойових дій - Для учасників бойових дій

    Посвідчення учасника бойових дій з написом "Посвідчення учасника бойових  дій" та війни та листок талонів,  для учасників війни – посвідчення учасника війни з написом "Посвідчення учасника війни"

    2

    Інваліди Великої Вітчизняної війни I, II, ІІІ груп

    Посвідчення інваліда I, II, ІІІ груп чи посвідчення інваліда про право на пільги

    3

    Інваліди війни I, II, ІІІ груп

    Посвідчення інваліда війни I,II, ІІІ груп з написом "Посвідчення інваліда війни - інвалід"

    4

    Учасники бойових дій та учасники війни

    Для учасників бойових дій –посвідчення учасника бойових дій з написом "Посвідчення учасника бойових дій" та війни та листок талонів, для учасників війни – посвідчення учасника війни з написом "Посвідчення учасника війни"

    5

    Постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи - категорії 1, учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС - категорії 2. Неповнолітні діти, що потерпіли від аварії і яким встановлена інвалідність, пов'язана з Чорнобильською катастрофою

    Посвідчення "Учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС" синього кольору серії "А" зі штампом з правого боку, зліва направо фарбою червонного кольору - "Переєстровано"

    6

    Інваліди, діти-інваліди

    Пенсійне посвідчення або посвідчення отримувача державної соціальної допомоги, що призначається замість пенсії, у якому зазначена група та причина інвалідності, документ, що засвідчує особу, разом з довідкою про встановлення особі інвалідності (для повнолітньої особи – довідки медико- соціальної експертної комісії (довідка до акта огляду МСЕК), для неповнолітньої особи – медичного висновку лікарсько- консультативної комісії дитячого лікувально- профілактичного закладу (медичний висновок про дитину-інваліда віком до 18 років).