This version of the page http://www.toss.org.ua/2008/10/blog-post_10.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-19. The original page over time could change.
Гик: Заробіток, або навіщо мені Хапа і Сапа

10.10.08

Заробіток, або навіщо мені Хапа і Сапа

Хочу сказати і висловити свої позитивні враження від Adsense. Так. Кожен прагне заробітку, я не виняток. Реальні гроші можна заробляти на блогах. Так, можна заробляти дуже багато, коли мати блог на своєму класному і проплаченому хостингу, проте я хочу попробувати заробити свої перші гроші в мережі інтернет, не вкладаючи ні в що ні копійки. Обрав я блогер. Блогер - дуже навіть класна платформа для ведення блогів. Ось, я повністю переробив вигляд мого блогу на свій смак, тим мені Blogger і подобається, я можу змінювати все, що хочу.
До теми. Є два основні джерела заробітку на блогах. Перший - реклама, другий - біржа посилань. Найвідомішими і найкрутішими біржами є такі системи, як Xap.ru і Sape.ru. Більшість блогерів тільки і з них заробляють дуже багато грошей.
Тепер повертаюся до Blogger'a. Blogger має безліч плюсів, найбільшим я вважаю той, що мій блог на 99.99% стабільно онлайн.
Системно Blogger підтримує лише сторонній html і javascript коди. Цей факт(один з) і онеможливлює встановити Хапу і Сапу на мій блог, оскільки обов'язково сервер повинен підтримувати php. Blogger не підтримує.
Я довго мучився, думав навіть втікати з блогера, купувати хостинг, встановлювати Wordpress і стати таким, як всі. Проте, сьогодні я передумав, і не збираюся писати блог в Wordpress. Хочу показати, принаймні довести собі, що на блозі на Bloggeri можна заробити гроші.
Adsense. Adsense - це служба, яку й гугл сам рекомендує ставити на свої блоги в Blogger'i. Зареєструвавшись, можна власноруч розробити дизайн їхньої реклами, тобто, як вона відображатиметься на моєму блозі. Там заробляти дуже навіть непогано. Платять 30 центів за клік по будь-якому повідомленні, тобто півтори гривні за клік. Досить таки непогано для розкрученого сайту з великим трафіком.
Реклама від Google автоматично адаптується під тематику публікації і можна знайти багато рекламних посилань, які з тієї чи іншої сторони зв'язані з цією темою.
Подати свою рекламу в Adsense можна через Google AdWords http://adwords.google.com.
Заробляти без xap і sape можна, як тільки я чогось доб'юся в заробітку, обов'язково напишу про це.

2 коментарі:

[SHRAJK] сказав...

треба мати рахунок в банку. Не у всіх він є.

Psiho сказав...

Ой, я чогось сумніваюсь, що багато заробиш на АдСенс. Принаймі, не на звичайному блозі. Хоча... тримай нас у курсі!

Дописати коментар

Url вводиться через http://

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка