This version of the page http://talne.info/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-19. The original page over time could change.
Новости » Тальное - Информационный Портал

Объявление: Чат

Уважаемые гости и пользователи портала!
Приглашаем вас на "сходку" в Чате в четверг, начало 14:00.
Главная Регистрация Контакты RSS Карта сайта Статистика Форум Фотоальбомы
Авторизация:
Регистрация | Напомнить пароль?

Рaзделы

  • Главная
  • Новости
  • О Тальном
  • Статьи
  • Интересно
  • Приколы

Дополнительно

  • Форум
  • Фотоальбомы
  • Гороскоп
  • Юзербары
  • Чат
  • Карта нашего района
  • Наша ел. почта
  • Интернет радио
  • Наши друзья
  • Погода в Тальном
  • Города Украины
  • Отправка SMS
  • Наши правила

Организации

  • ПП "Ритм-ТВ"
  • Казначейство
  • МНС

Календарь

«    Октябрь 2009    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Архив новостей

Октябрь 2009 (20)
Сентябрь 2009 (34)
Август 2009 (43)
Июль 2009 (74)
Июнь 2009 (3)
Май 2009 (9)

Реклама

Опрос


Сумку с ремнём через плечо
Рюкзак
Ничего
Сумку, сумочку в руках
Портфель
Пакет
Борсетку, визитницу
Папку
Дипломат


За 24 часа

Всего было: 187
Гостей: 125
Пользователи: runaway, Biggy, kely, Mike, Кувалер, kortt77, Ongel, vogabondo, Ongel, adidas

Реклама

Популярное

  • Тальнівчанин став чемпіоном Європи з футболу
  • У Черкасах пройдуть кастинги другого сезону шоу «Укра ...
  • Во Франции окончательно разрешили отключать пиратов от ...
  • The Pirate Bay переехал в атомный бункер
  • В Британии создан галстук с карманом для iPod
  • Asus выпустила видеотелефон для Skype
  • Пользователи ЖЖ получили возможность зарабатывать
  • В Японии создан Blu-ray диск емкостью 320 гигабайт
  • Samsung создала камерофон с оптическим увеличением
  • Sony представила ноутбук с гибким OLED-дисплеем

Тальное - сайты

  • Пенсійний фонд
  • Коледж
  • Комбинат хлебопродуктов
  • Портал Talne-info.com
  • Сайт Talnoe.kiev.ua

Погода в Тальном

Реклама

Счетчики


Тальное » Новости
Раздел: Новости

У Черкасах пройдуть кастинги другого сезону шоу «Україна має талант»

Автор: Кувалер Дата: 7 октября 2009

З 19 вересня по 18 жовтня в усіх обласних центрах України проходять кастинги на участь у другому сезоні наймасштабнішої та найяскравішої телепрограми минулого телесезону в Україні - талант-шоу «Україна має талант». 
Телеканал СТБ хоче віднайти ще більш яскраві, незвичайні, цікаві таланти серед українців, які гідні уваги країни. Та сподівається, що на кастинги не побояться прийти як літні люди, так і батьки з обдарованими дітьми, які справді можуть показати щось неординарне. А також всі інші, хто з якихось причин не зміг спробувати свої сили при відборі на перший сезон.
Організатори обіцяють, що подивляться номер кожного бажаючого продемонструвати свій талант.
У Черкасах кастинг відбудеться 10 жовтня (субота) у Черкаському обласному музично-драматичному театрі, пл. Т.Шевченка, 234, з 12.00 до 18.00.

Раздел: Новости

Тальнівчанин став чемпіоном Європи з футболу

Автор: Ongel Дата: 29 сентября 2009

Тальнівчанин став чемпіоном Європи з футболу

За юнацьку збірну України, яка перемогла команду Англії з рахунком 2:0 і здобула перемогу на чемпіонаті Європи, що днями закінчився у Донецьку, виступав і футболіст із Тального – 19-річний Дмитро Кушніров.

– Він почав займатися футболом з третього класу, – розповідає його перший тренер Микола Ємельянов. – Діма одразу вирізнився серед усіх дітей, яких я тренував. Він виконував усе старанно, серйозно ставився до футболу. Тому я й порадив його батькам віддати Дмитра до Київського республіканського училища фізичної культури. Звичайно, спочатку там йому було дуже важко, адже дитина у тринадцятирічному віці відірвана від сім’ї. Але він має велику силу волі, тому швидко звик.

У Києві одразу помітили нашого футболіста за його бездоганну фізичну підготовку і запросили грати до юнацької збірної, також він грає за київське "Динамо-2" як лівий захисник. Після цьогорічного чемпіонату Європи Йожеф Сабо назвав його одним із найкращих гравців і висловив думку, що таким футболістам треба грати у стартовому складі "Динамо". За перемогу в чемпіонаті Європи Дмитро отримав звання майстра спорту міжнародного класу, також йому пообіцяли 50 тис. доларів.

Раздел: Новости

День міста Тальне 2009

Автор: Ongel Дата: 19 августа 2009

Портал www.TALNE.info Вітає всіх тальнівчан з днем міста Тальне !!!

 


День народження міста - завжди очікувана подія для його мешканців. Це свято улюблене і шановане всіма тальнівчанами.
Бажаю - національної свідомості, поваги мешканців, миру, злагоди, успіхів, любові до рідного міста !!!

 

 

Раздел: Новости

Вихідними в області потонуло 7 осіб

Автор: Ongel Дата: 21 июля 2009

Вихідними в області потонуло 7 осіб

 

Як повідомляють у Головному управлінні МНС України в Черкаській області, 17 липня в Корсунь-Шевченківському районі на очах у батька в річці Рось потонув 11-річний хлопчик. Тіло було знайдено і піднято на поверхню з чотирьохметрової глибини працівниками Смілянської пошуково-рятувальної групи.

Інша трагедія відбулася у суботу на ставку в селі Житники Жашківського району. Двоє дітей семи та одинадцяти років перевернулися на човні. Місцевий житель Степан Гуменюк одразу кинувся у воду на порятунок дітей, На жаль, по дорозі до лікарні, попри реанімаційні заходи, хлопчик помер у «швидкій допомозі». Стан дівчинки задовільний

У Шполі 29-річний чоловік вирішив скупатися в місцевому ставку, проте під час плавання він заплутався у рибальській сітці і потонув.

Ще один прикрий випадок стався у неділю на річці Тясмин в Кам’янському районі. Молода пара 19 та 15 років заплила на надувному матрацові далеко від берега. Перебуваючи на глибині, вони з невідомих причин почали тонути. Врятувати вдалося лише дівчину.

Загалом з початку року в області внаслідок необачних дій на водоймах загинуло 62 людини.

Раздел: Новости

На Черкащині тривають жнива

Автор: Ongel Дата: 20 июля 2009

На Черкащині тривають жнива


Уже дванадцять днів як Черкащина жнивує. З початку жнивної кампанії на території області випали дощі. Це значно поліпшило урожайність ранніх зернових, але уповільнило роботи зі збору урожаю. Про це сьогодні на селекторній нараді, присвяченій ходу збирання ранніх зернових культур урожаю 2009 року, повідомив начальник Головного управління агропромислового розвитку ОДА Володимир Оникієнко.

Як зауважив Володимир Вікторович, з огляду на оптимістичні прогнози щодо гарної погоди на найближчі 10 днів, аграрії області мають сконцентрувати всі зусилля, щоб зібрати урожай в оптимальні строки.

– Треба запустити в роботу потужну техніку, щоб зібрати в оптимальні строки урожай, – наголосив Володимир Оникієнко.

За даними управління АПК ОДА, до збирання на Черкащині у всіх категоріях господарств підлягають ранні зернові та зернобобові на площі у 507 тис. гектарів та озимий ріпак на площі у 46 тисяч гектарів.

На сьогодні вже обмололчено 44 тисячі гектарів ранніх зернових (середня урожайність становить 38,7 центнерів з гектару). Зокрема, озимого ячменю обмолочено на 85 % площ (урожайність становить 42,2 центнери з гектару), пшениці обмолочено на 13 тисяч гетарів (урожайність становить 42,2 центнери з гектару), озимого ріпаку обмолочено на 16 % площ (урожайність – 18,7 центнерів з гектару).

За словами заступника начальника управління розвитку агропромислового виробництва, начальника відділу організації виробництва та переробки продукції рослинництва ОДА Василя Мельника, збір ранніх зернових слід провести протягом 21-23 робочих днів.

– Днями на всій території області випали довгоочікувані дощі, що позитивно вплинуло на урожайність зернових, але збиральні роботи уповільнились. Сьогодні ми фіксуємо незадовільні темпи збирання та обмолоту ранніх зернових, – сказав Василь Мельник.

У той час, коли технічні можливості області дозволяють обмолочувати 25 тис. гектарів щоденно, максимальний показник, якого досягли аграрії Черкащини, становить лише 11 тис. гектарів.

Активно до жнивної кампанії долучилися господарства Золотоніського, Корсунь-Шевченківського, Монастирищенського та Чорнобаївського району, де обмолочено від 11 до 14 % площ ранніх зернових.

Раздел: Новости

Блискавка вбила теля та спалила півтори тонни сіна

Автор: Ongel Дата: 17 июля 2009

До рятувальної служби МНС у Черкаській області надійшло повідомлення про те, що у селі Коритня Монастирищенського району під час зливи громовиця влучила в копицю сіна та вбила теля, котре було прив’язане поряд біля дерева.

Як потім з’ясувалося, 81-річну господиню та її доньку з чоловіком та онуком, які поралися по господарству, застала шалена злива, яка змусила припинити роботу. За словами жінки, на небі раз у раз з’являлася блискавка, і після чергового удару вона почула гуркіт у сіннику. Підбігши до споруди, сім’я побачила як догорає сіно, а поряд лежить мертва тварина. Рятувальники, які приїхали на місце події, на жаль, нічим допомогти вже не змогли.

Раздел: Новости

"Професійне" вбивство скоїв 18-річний хлопець

Автор: Ongel Дата: 17 июля 2009

"Професійне" вбивство скоїв 18-річний хлопець

До міліції зателефонував житель Черкас і повідомив про те, що він приїхав у село Геронимівка Черкаського району перевідати свою стареньку хвору сестру і спочатку не міг відчинити дверей. Пішов шукати її на городі, а коли повернувся – не повірив очам: двері були вже відчинені, а на долівці лежала його сестра, прикрита зверху фартухом...

Оперативна група виявила у великій калюжі крові понівечене тіло 76-річної пенсіонерки. Жінку жорстоко били, а потім безжально і фахово дорізали ножем. На місце скоєння злочину викликали кінолога зі службовою собакою, яка і вказала напрямок, куди саме після вбивства побіг злочинець. Невдовзі вийшли на вбивцю. Яким же було здивування оперативників, коли замість затятого рецидивіста вони побачили перед собою хлопця 18-ти років з благополучної сім’ї. Юнак, який проживає в іншому селі району, має ангельську зовнішність: ну як не вірити білявому юнакові з ясними блакитними очима та невинною посмішкою, який стверджує, що ніколи не був у бабиній хаті, а в той день навіть зранку з дому не виходив, спав до полудня. До речі, "алібі" свого чада охоче підтвердила добропорядна матуся та його чемна сестричка.

Раздел: Новости

На Черкащині нелюд жорстоко вбив свою вчительку

Автор: Ongel Дата: 17 июля 2009

На Черкащині нелюд жорстоко вбив свою вчительку

 


Вже дорослі і статечні люди, що колись були однокласниками школи села Тіньки з квітучими вулицями та охайно доглянутими деревами в Чигиринському районі, вирішили зустрітися, щоб поділитися приємними спогадами. Із запрошенням на зустріч випускників до колишнього класного керівника йшла її учениця.

Раздел: Новости

Реєстрація мобільних телефонів в базі кодів ІМЕІ

Автор: Ongel Дата: 13 июля 2009

 

До уваги власників мобільних телефонів!!! Перевірку наявності в базі даних кодів ІМЕІ власних мобільних телефонів, які в даний час обслуговують оператори, ви можете здійснити тільки після 30 вересня 2009 року

Раздел: Новости

На Тальнівщині відроджено малу ГЕС

Автор: Ongel Дата: 10 июля 2009

На Тальнівщині відроджено малу ГЕС

 

На урочисте відкриття Лоташівської ГЕС, яке відбулося нещодавно, зібралося чимало лоташівців. Серед них були й колишні працівники гідроелектростанції, які трудилися тут у радянські часи. Це Іван Лисенко та Олександр Коротченко.