This version of the page http://mmr.net.ua/news/newsid/17214/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-17. The original page over time could change.
Українські виробники знайшли спільну мову з піарниками :: Новости :: Marketing Media Review

Дело. Бизнес новости Украины и мира

ИнвестГазета

Business Spotlight

  • Регистрация
  • Вход
Ok
Новости

Українські виробники знайшли спільну мову з піарниками

Дата: 14:31 25.06.2009

24 червня 2009 р. в агенції «Укрінформ» відбулося засідання круглого столу на тему «Купуй українське або Кому належить ця країна?", у якому взяли участь представники українських виробників  та галузевих асоціацій. Захід було організовано Українським PR-альянсом (UPRA).

Представники національних виробників зазначали, що погіршення ситуації вимагає активних дій як з боку бізнесу, так і з боку держави – так, як це відбувається у всіх  цивілізованих країнах, у тому числі й тих, що є членами СОТ.

Зокрема, серед тенденцій поточного року – збільшення уваги до внутрішнього ринку та внутрішнього споживача, активізація вітчизняних виробників та галузевих асоціацій щодо захисту своїх інтересів.

Учасники круглого столу визнали, що сьогодні значно зростає роль професійно побудованих зв’язків між владою, виробниками, споживачами та іншими групами громадськості. Втім, при побудові таких зв’язків практично не використовується ресурс вітчизняних PR-агенцій, комунікаційних та консалтингових компаній у галузі зв’язків громадськості. Водночас саме вони здатні якнайкраще зрозуміти потреби вітчизняного бізнесу, розробити та зреалізувати потужні інформаційні програми та досягти прогнозованих результатів.

Ніна Алі, Президент UPRA, директор PR-бюро Дієслово: «Неоліберальні цінності відкритого ринку, віртуальних грошей та вільної конкуренції зазнали нищівної поразки. Єдина надія - реальний сектор економіки. Досить гратися в «транші», «європейську відкритість» та «інвестиційну привабливість». Всі, хто виробляє реальні матеріальні цінності на цій землі, мають отримати преференції.
   
Віце-президент UPRA, генеральний директор компанії стратегічних комунікацій Publicity Creating Валерій Курейко відзначив: "Українські виробники мають більш активно залучати до співпраці національні PR-агенції, які мають технології, практики, досвідчені колективи фахівців. Українським виробникам краще обирати свої, українські PR-агенції - це виправдано як з боку маркетингу, так і ідеологічно. Український ринок PR за десять років зміцнів і розвинувся якісно та кількісно. Це дає можливості для виробників під час світової кризи отримати якісні послуги за більш сприятливими цінами – як всередині країни, так і за кордоном".

Руслана Плис, керівник Інформаційно-аналітичного центру Publicity: "Захищаючи свої інтереси, вітчизняні виробники вдаються до інструментів лобіювання, і це нормально. Але буде більш ефективним робити це у супроводі інформаційних та PR-кампаній, спрямованих на споживачів та широкі верстви населення. Громадська думка та увага ЗМІ вже мають вагу в нашому суспільстві. Для українських і PR-фахівців сьогодні має відкритись широке поле діяльності, у співпраці із вітчизняним виробником та галузевими асоціаціями".


Як підсумок заходу, всі учасники погодилися із пропозицією подальшої  співпраці на ниві збільшення лояльності споживача до українського продукту.

Тэги: pr
Все новости
Обсудить
Печатать
Добавить комментарий :: Комментарии отдельной страницей
Читайте также
IMHO VI вступила в контакт Wall Street Journal - самая популярная газета в США Golden Drum: Leo Burnett стал сетевым агентством года УАИПП и JTI Украина обучат журналистов Национальный конкурс социальной рекламы начал прием работ

Українські виробники знайшли спільну мову з піарниками

Онлайн дослідження - реальний інструмент роботи "Кока-Кола" напоит украинцев нектаром Акционеры МТС избрали совет директоров "Домотехника" уходит с рынка

«Твій бонус» от Utel

Блоги

Дети в кружке ДЕТКИ-МОНЕТКИ открывают свой бизнес!

В субботу 17 октября мы вместе разработаем бизнес-идею, которую дети реализуют в ближайшие 3 месяца....

09:00 16.10.2009

Детки-Монетки

Креатив

12:44 09.10.2009

«Твій бонус» от Utel

16:00 01.10.2009

Захватывающие приключения от CANAL+

12:29 01.10.2009

Дупло для "Нашей Рябы"

12:17 01.10.2009

Семейная комедия от "Фокстрот"

16:08 29.09.2009

Сладкий миллион

Особое мнение

Издателям необходимо действовать активно, но четко контролировать риски

Реклама в СНГ- никакая

Котлер в Украине: впечатления

Подписаться
Отписаться
Ok

Исследования

16:17 30.09.2009

Украинцы отказываются от пива

16:17 28.09.2009

Онлайн в кризисе

14:35 24.09.2009

Итоги рейтинга «Заголовок недели» за 14-20 сентября

13:37 13.10.2009

Как тестировать рекламу…

13:11 18.09.2009

В «наружке» всё должно быть прекрасно: и постеры, и «адреска»...

Календарь событий

Интервью

«Усовершенствование системы — это непрерывный процесс»

Евгения Панкратьева, генеральный директор Noblet Media CIS

Максим Ткачев, управляющий директор News Outdoor Group

Загрузка...
web-T.Создание сайтов и порталов