This version of the page http://www.dso.kiev.ua/kiev_uh.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-17. The original page over time could change.
| ---Київське училище професійної підготовки--- |
 

   Відповідно до рішення колегії МВС України № 6 КМ/2 від 15 липня 1997 року “Про стан та заходи щодо удосконалення професійної підготовки зміцнення дисципліни та законності серед особового складу органів внутрішніх справ України”, за адресою: вул. Бориспільська, 19, в м. Києві був розміщений особовий склад Центру бойової підготовки УДСО при ГУМВС України в м. Києві, який в 1999 р. було перетворено в Навчальний центр і на базі якого в грудні 2002 р. було створено Київське училище професійної підготовки працівників охорони, як результат поступового розвитку навчального закладу.   

   Як юридична особа з відповідним статусом та всіма необхідними атрибутами, училище є професійно-технічним навчальним закладом, має затверджений у встановленому порядку Статут і здійснює свою діяльність у відповідності до Законів України "Про освіту", "Про професійно-технічну освіту", "Про міліцію", основних вимог "Положення про професійно-технічний навчальний заклад", затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05.08.98 №1240, постанов Кабінету Міністрів України від 10.08.93 № 615 "Про заходи щодо вдосконалення охорони об'єктів державної та інших форм власності" із змінами та інших нормативно-правових актів у галузі освітньої діяльності України.

Основні напрямки

Програма навчань

Правила прийому

Фотогалерея


Тел. (044) 566-36-49 566-51-62   Адреса: м. Київ вул. Бориспільська, 19. Проїзд трамваєм № 22,31 до зупинки завод ЗБК. Маршрутним таксі № 22, 500 (31), 503

E-mail:kievupppo@dso.kiev.ua

В училищі створені всі необхідні умови для навчання, тренування, проживання - затишні кімнати, кімнати відпочинку, бібліотека, тренажерний та борцівський зали, стрілецький тир.


ДСО УКРАЇНИ   |   НОВИНИ ДСО  |   ПОСЛУГИ   |   ПРАВО    |   ІСТОРІЯ ОХОРОНИ   |    КОНТАКТИ 

Заказ автобуса Дубровка|Загадочные цены на ремонт мерседес и диагностику мерседес.