Версія для друку

Дилерська мережа Jaguar проводить стабільну цінову політику

Фінансова криза в Україні, що заторкнула як банки, фонди, будівельні компанії, так і автомобільний ринок, не загрожує клієнтам дилерської мережі Jaguar.
детальніше 

З нагоди вступу України до СОТ Winner впроваджує безпрецедентні знижки на автомобілі

Компанія «Віннер Імпортс Україна», офіційний імпортер автомобілів Ford, Jaguar, Land Rover, Volvo та Porsche, впроваджує безпрецедентні знижки на всі моделі автомобілів, які пропонуються в офіційній дилерській мережі компанії. Відтепер, на будь-яке авто Ford, Jaguar, Land Rover, Volvo та Porsche , що знаходиться на складі в Україні, діятиме знижка 10%.
детальніше 

Jaguar XF офіційно в Україні

25 березня, 2008 рік. Київ. Минулої п'ятниці у павільйоні «Альта-Експо» пройшла довгоочікувана офіційна презентація нового Jaguar XF в Україні.
детальніше 

На Jaguar хоч у «Сталеві Небеса»

5 жовтня до Києва, який набуває слави нової фешн-столиці, за запрошенням молодої української дизайнерки Вероніки Жанві прибув Метр високої моди Пако Рабанн. Приводом стало дефіле перспективної дизайнерки та створення спільної торгової марки Вероніки Жанві та Пако Рабанна. Спонсором цієї визначної для світу моди події і стала компанія «Бритиш Моторс Україна».
детальніше 

Парламентська Родина

6 жовтня на території ТК «Смерекова Хата» за участі «Бритиш Моторс Україна» було організовано День відпочинку для депутатів та їх сімей «Парламентська Родина».
детальніше 

Бути впевненим у своїх чотирьох - це так природно для X-TYPE!

Він знову і знову відкриває нові горизонти, завдяки використанню розумних технологій.
детальніше 

14 вересня відбулася вишукана вечірка «De luxe» від «Віннер Автомотів» та бренду Jaguar

Теплий вечір ранньої осені огортає Вас своїми обіймами та дарує неповторний смак п`янких моментів життя… У кожного вони свої, іноді сховані у таємних закутках душі, але в одному дуже схожі: починаєш тремтіти тільки згадавши якусь мить тієї хвилини, яку потім пам`ятаєш багато років…
детальніше 

Літо - гаряча пора для Jaguar

Прихід теплої пори року в Україні сприятливо вплинув на продажі вишуканих автівок. Спершу у травні володарями Ягуарів стали 26 шанувальників сімі кошачих, перевершивши розрахунки та сподівання продавців, але вже в червні продажі сягнули рекордної для України позначки – 30 автомобілів!
детальніше 

Jaguar XKR Portfolio

Jaguar додає ще більше привабливості моделі XKR, випустивши нову версію – Portfolio. Надпотужний спортивний автомобіль з об'ємом 4,2 літра продаватиметься в усіх країнах світу і вирізнятиметься помітними доповненнями до високих технічних характеристик моделі XKR, яка здатна досягти найвищої контрольованої приладами швидкості 250 км/год. і розігнатися до 100 км/год. лише за 4,9 сек.
детальніше 

Jaguar Beauty Hunting

Під час «Odessa Holiday Fashion Week» Jaguar відкрив полювання на найяскравіших представників модної тусовки та представив епатажну фото виставку.
детальніше 
1 2   »
ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ МАПА САЙТУ ПРО JAGUAR КОНТАКТИ КОРПОРАТИВНИЙ САЙТ