This version of the page http://ultras.org.ua/00321.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-11. The original page over time could change.
ULTRAS.ORG.UA - Український ультрас-портал
 
 
         
 
На головну  ::  Новини  ::  Хто ми є  ::  Фотогалерея  ::  Відео  ::  Стадіони  ::  Ультрасліга  ::  Фанзіни  ::  Лінки  ::  Форум
Категорії новин    
Огляд супорту
Інтерв'ю
Статті
Ультрас в світі
Інше
 
Сортування по командам    
Арсенал Київ
Ворскла Полтава
Динамо Київ
Дніпро Дніпропетровськ
Закарпаття Ужгород
Зоря Луганськ
Іллічівець Маріуполь
Карпати Львів
Кривбас Кривий Ріг
Металіст Харків
Металург Донецьк
Металург Запоріжжя
Оболонь Київ
Таврія Сімферополь
Чорноморець Одеса
Шахтар Донецьк
Інші команди
Буковина Чернівці
Волинь Луцьк
Десна Чернігів
Дніпро Черкаси
Ігросервіс Сімферополь
Зірка Кіровоград
МФК Миколаїв
Нафтовик Охтирка
Нива Вінниця
Нива Тернопіль
Поділля Хмельницький
Прикарпаття Івано-Фр.
ПФК Олександрія
ПФК Севастополь
ФК Львів
ФК Харків
 
    Динамо - Кривбас
02 жовтня 2008
 
Матч між київським Динамо і криворізьким Кривбасом викликав непоганий ажіотаж, незважаючи на будній день на на фан-трибуні стадіону Динамо зібралось більше двох секторів. На протилежній же стороні стадіону було пусто - перед матчем п'ятерих хлопців з 22-го сектору було затримано з формулюванням "Незаконне проникнення на стадіон", а при обшуку у них були знайдені файера. Забрали і банер про Уроша, який вони несли на трибуну. Через це весь склад 22-го сектору пішов їм на допомогу, залишивши трибуни. Гостей з Кривого Рогу не було, принаймні на стадіоні.

На основних фанатських секторах було вирішено на цьому матчі активно використовувати припори, крім того тема з підкиданням роз догори набирає обороти. Досить слабенький звук за виключенням одного єдиного заряду, коли на вишку підійшов інший споукмен. Весь матч на перилах провисів банер "Правда за Уроша!", а для гостей підготували полотно "Косо-криво лиж-бы было". Преший гол кияни відсвяткували файером, а потім 7-й сектор виконав заряд про Годзілу (таку собі гумову іграшку), після чого було спалено ще кілька піротехнічних засобів. Слід відзначити, що за допомогою фан-сек'юріті один з хлопців, який палив файер, був відданий в руки правоохоронних органів.

Cектори Динамо

 
обговорення статті
    Звіт: Dexter     Фото: Dexter, Antonello
 
  Партнери :: Обмін кнопками :: Контакти