This version of the page http://www.gorenje.ua/cooling-technical-advantages (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-11. The original page over time could change.
Технічні переваги - Gorenje

Технічні переваги

Інноваційна технологія "No frost advantage" від Gorenje

Технологія «NO FROST ADVANTAGE» від Gorenje розподіляє охолоджене повітря по всьому простору морозильної камери, де зберігаються продукти, скорочуючи рівень вологи у ній та запобігаючи утворенню льоду на продуктах і на внутрішній частині приладу. Заморожені продукти не примерзають один до одного, а контроль за температурою допомагає зберегти їх якість та аромат. Система «NO FROST ADVANTAGE» також означає економію часу - Ви не витрачаєте його на розморожування. Крім морозильників, ця технологія також застосовується у комбінованих холодильниках Gorenje.
Конкурентноздатною перевагою комбінованих холодильників Gorenje з системою «NO FROST ADVANTAGE» є ефективне видалення вологи лише з морозильного відділення. В той же час підтримується її рівень у холодильному відділенні, що запобігає висиханню продуктів та забезпечує оптимальні умови для тривалого зберігання фруктів та овочів. Від тепер листя салату будуть залишатися хрумкими та свіжими набагато довше, ніж у моделях, обладнаних Total No Frost у обох секціях комбінованого приладу.

Use Logic

Use Logic – технологія постійного спостереження, адаптування та контролювання температури у холодильному та морозильному відділеннях.

Multiflow

Multiflow - багатопотокова система охолодження створює найпридатніші умови для якісного зберігання продуктів.

Відділення 0 ºC Zero’n’Fresh

Температура, що контролюється за допомогою сенсора, становить приблизно 0 °C у Zero’n’Fresh зоні та забезпечує ідеальне середовище для зберігання продуктів, що швидко псуються. MultiFlow розподіляє охолоджене повітря по усьому простору, підтримуючи постійну температуру у холодильнику, в той час, як система Cold Shower (CSS™) забезпечує постійну температуру близько 0 °C. Охолоджене повітря спрямоване безпосередньо у шухляду Zero’n’Fresh, а всередині рівномірно розповсюджується по всіх продуктах через отвори над нею. Таким чином, щойно закладені продукти охолоджуються не лише набагато швидше, а також більш ефективно, порівняно із звичайними системами охолодження.

Оптимальний дизайн

Оптимальний дизайн - охолоджуючі прилади Gorenje спроектовані так, щоб максимально використовувати простір, необхідний для зберігання продуктів. Зручні полиці In’n’Out та сервірувальні контейнери Ready’n’Serve надають можливість розмістити продукти в логічній послідовності.