This version of the page http://kiev.pravda.com.ua/news/4959ec4744bfb/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-10. The original page over time could change.
У столиці подорожчає парковка, але машини можна ставити де завгодно | Українська правда - Київ

У столиці подорожчає парковка, але машини можна ставити де завгодно

Версія для друку     Додати коментар - 10
30.12.2008  11:39


Фото blog.3dnews.ru
У столиці триває впровадження суцільної зони паркування. Поки що - лише в центральній частині міста.

Відтепер водіям можна буде залишити свою машину у будь-якому місці, що не заборонено знаком, зокрема, і на тротуарах, повідомляє ТРК "Київ".

Для цього їх облаштовують обмежувальними стовпчиками, завдяки яким транспорт не заважатиме пішоходам. У всій першій зоні на в'їзді та виїзді з таких паркувальних ділянок встановлять знаки. На них буде вказано спосіб розміщення авто, а також вартість за годину паркування.

За словами директора КП "Київтранспарксервіс" Олени Поліщук, з 1 січня вона зросте. Утім, 1, 2 та 7 січня кияни зможуть користуватися муніципальними парковками безоплатно.

"З 1 січня збільшуються тарифи на паркування в трьох зонах, і в першій зоні - суцільній зоні тариф буде 10 гривень, в 2 зоні - 7 гривень, в третій зоні - 5 гривень. 1, 2-го січня евакуація, паркування блокування не працюють і сьомого", - сказала Поліщук.

Як відомо, перша зона паркування в Києві охоплює територію, обмежену Європейською площею, вулицями Трьохсвятительською, Михайлівською, Великою Житомирською, Володимирською, Льва Толстого, площею Льва Толстого, Великою Васильківською, Саксаганського, Еспланадною, Басейною, Шовковичною, Грушевського.

Друга зона знаходиться в межах вулиць Набережно-Хрещатицької, Ярославської, Ярославського провулка, Нижнього Валу, Глибочицької, Артема, Мельникова, Теліги, Довженка, Індустріальної, Чоколовського бульвару, Червонозоряного проспекту, Московської площі, бульвару Дружби Народів, Набережного шосе.

Третя зона охоплює територію від меж другої зони до межі Києва.

Коментарі - 10
ighorka - 06.01.2009 12:47
samobyt - 02.01.2009 00:26
Вылизывание не здесь.
Своей бабушке я каждый день к пенсии даю и она у Космоса ни гречинки не взяла и сильно смеялась, когда полудурок всех прокинул с пайками к НГ. Газоны под домом я ЗА СВОИ деньги засадил и садик разбил там же ЗА СВОИ. А окошко у меня маленькое - 400 тысяч бабушек там не поместится.
И что за идиотский лозунг - вы срёте на головы киевлян - и заставляете кого бы то ни было платить за своё говно? Летите на Марс!
samobyt - 02.01.2009 00:26
Машину купил в кредит а теперь ругается что все дорожает.
т машину возле дома паркуешь , бесплатно газоны вытатываешь?
когда ты в последний раз бабушкам к пенсии чтонибудь давал?
и что ты будешь делать если 400 тысяч бабушек придут к тебе под окно и будут требовать от тебя сносной жизни?
правильно = пусть богатый платит за бедного.
leo_2 - 30.12.2008 17:56
поддерживаю metrolog_
leo_2 - 30.12.2008 17:56
для Frosty
Чувак ,ты явно в Европе не был не видел их дорог :)

metrolog_ -прав. Очень часто ПДД нарушаются, потому что это - не дороги, а колдыбина на яме и т.д.

Парковаться действительно негде . Места отдают под БЦ. Яркий пример - станция метро Левобережная...
player - 30.12.2008 17:02
metrolog_ - 30.12.2008 12:26
Полностью поддерживаю! Власть в городе оборзела до невозможности! Чего только стоят бесконечные пробки (в основном из-за бесконечных долгостроев). Достаточно вспомнить хотя бы Московскую площадь и злосчастный мост через Рыбальский остров, который должны были запустить В ДВЕ СТОРОНЫ еще в 2007!!! Про мосты через Днепр я вообще молчу. Что это, как не злостный саботаж и очевидная коррупция? И кто спросил за это безобразие не то что по всей строгости закона, но хотя бы просто вслух? А мэр продолжает как ни в чем не бывало улыбаться своей тошнотворной улыбкой дегенерата и ... грести деньги по поводу и без. Благо никто не дает ни по рукам ни по голове. Так что же мы молчим??? Давайте организуем для начала митинг под мэрией тысяч на 50 (договориться можно через инет) и с перспективой вынести дегенерата мэра вместе с креслом вперед ногами!
Подивитися всі коментарі або додати свій
    НАЙГОЛОВНІШЕ
Мерія дасть 20 мільйонів, щоб загасити мулові поля
Київрада продала землі на 80 мільйонів
Блок Кличка: столична влада хоче за 2 дні роздерибанити землю
Мерія продасть посольству Франції будівлю в центрі Києва
У мерії обіцяють, що кияни будуть з теплом не пізніше 15 жовтня
    ПУБЛІКАЦІЇ
83
Влада
07.10, 15:25

Вибори-2010: хто першим скине "київський баласт"?

Сам же Черновецький, відчуваючи хмари над головою, заліг на дно. Людина, яка раніше ні на мить не облишала публічного хизування з улюбленими бабусями, не з’являється навіть на майданчиках комунальних медіа. Враження, що Черновецького взагалі не існує, а Києвом керує віртуальний образ,
Звичайне непорозуміння, чи здирництво столичного масштабу?
Керівник "Кінгз Кепітал": Вкладники можуть повернути гроші
Електричка мера - найдовший шлях до "Петрівки"
    КОЛОНКА АВТОРА
06.10.2009, 16:25
Семен Борисенко

Якби воля Черновецького, кияни працювали б лише на компослуги...

Сьогодні ініціатори підняття тарифів постійно ухиляються від надання депутатам розрахунку собівартості тарифів. Отримавши його, можна було б порівняти закладені там цифри з наявними в управлінні статистики даними.