This version of the page http://www.blch.kiev.ua/ua/print/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-09. The original page over time could change.
Головна - Блок Леоніда Черновецького. Офіційний сайт

http://www.blch.kiev.ua/ - Блок Леоніда Черновецького. Офіційний сайт


Новини

09.06.2009 10:43

Привітання Київського міського голови Леоніда Черновецького зі святом Святої Трійці

Дорогі кияни! 

Щиро вітаю вас із благословенним святом – Днем Святої Трійці –урочистою подією, священний зміст якої від найдавніших часів єднає усіх віруючих християн.

День Святої Трійці – одне з головних християнських свят, що відзначається на п'ятдесятий день після Великодня. Свято сходження Духу Святого на апостолів є днем становлення Християнської Церкви.

У години радості і випробувань Українська спільнота знаходила в Церкві розраду і надію. З невтомної праці Києво-Печерських подвижників зростало самоусвідомлення нашого народу, його непереборна рішучість відстоювати і розвивати витоки свого буття.

У цей святковий і радісний день висловлюю щирі побажання щастя, духовної наснаги, віри й надії, любові та злагоди.

Нехай Боже благословення буде запорукою процвітання й добробуту кожної київської родини та кожного мешканця нашого міста! 

З повагою

Київський міський голова                            Леонід Черновецький

05.05.2009 12:00

Вітання Київського міського голови зі святом 1 травня

Дорогі кияни!

Прийміть мої найщиріші вітання зі святом Весни та Праці!

У ці теплі весняні дні світ навколо наповнюється світлими почуттями, новими планами. З Днем Першотравня ми пов'язуємо надії на краще майбутнє. Він як і раніше наповнює нас оптимізмом, змушує відчути себе частиною єдиного цілого, частиною суспільства, його історії.

1 травня – свято для всіх, хто своєю щоденною працею створює завтрашній день, процвітання і благополуччя столиці та України в цілому. Чесна добросовісна праця – основа успішного розвитку будь-якого суспільства. Людина праці заслуговує найщирішої шани та захоплення.

Дорогі кияни! Майбутнє нашого прекрасного міста, його соціальний і економічний розвиток залежать сьогодні від кожного з нас. І вирішити проблеми ми зможемо лише за допомогою повсякденної, ефективної праці та самовіддачі.

Бажаю вам, вашим рідним і близьким гарного настрою, міцного здоров'я, щастя і благополуччя. Успіху, радості, натхнення і сил вам для здійснення всіх планів і починань. Нехай гарний весняний настрій супроводжує вас протягом всього року!

З повагою

Київський міський голова                                Леонід Черновецький

21.04.2009 09:46

Привітання Київського міського голови Леоніда Черновецького зі Світлим Христовим Воскресінням

Дорогі кияни! 

З почуттям глибокої поваги та любові вітаю вас з величним святом духовності і надії Світлим Христовим Воскресінням.

Свято Великодня нагадує нам про вічні духовні цінності: милосердя, справедливість, віру, добро та любов до ближнього.

Це свято робить нас чистішими, надихає на добрі справи. Божа милість та благословення допоможуть нам перебороти всі труднощі. Тож нехай Пасхальна радість стане для кожного з нас початком нового життя, кращого і добрішого.

Від щирого серця бажаю щастя миру та благополуччя.

Христос Воскрес!

З повагою

Київський міський голова                           Леонід Черновецький

13.04.2009 14:12

Москва зробить подарунок киянам до Дня Перемоги

Мер Москви Юрій Лужков надіслав листа Київському міському голові Леоніду Черновецькому з пропозицією зробити подарунок киянам до Дня Перемоги. Про це інформує прес-служба КМДА.

25.03.2009 10:27

В столичній мерії відбувся урочистий прийом на честь делегатів ХХІІІ Конгресу Всесвітньої асоціації юристів

Сьогодні в мерії відбувся урочистий прийом Київського міського голови Леоніда Черновецького на честь делегатів ХХІІІ Конгресу Всесвітньої асоціації юристів.

«Я радий зустрітися з кращими юристами з усього світу, адже вважаю вас своїми колегами. Сподіваюсь вам сподобається Київ – найкрасивіше місто Європи, і ви знову і знову захочете сюди повертатись», – звернувся до присутніх Леонід Черновецький. «Професія юриста – дуже важлива і відповідальна спеціальність. Я маю юридичну освіту і переконаний, що багатьма досягненнями і здобутками у своєму житті завдячую саме цим знанням», – додав міський голова.  

19.03.2009 09:36

Леонід Черновецький: «Я б порадив політичним провокаторам не перекладати все з хворої голови на здорову»

Леонід Черновецький назвав заяви депутатів від БЮТ щодо проведення психіатричної експертизи початком наступу на демократію та права людини в Україні. Про це інформує прес-служба КМДА.

10.03.2009 09:50

Нарада у Президента - як перший крок зняття соціальної напруги у столиці

«Ми дякуємо Президенту за те, що сьогоднішня нарада при обговоренні проблем Києва дала можливість акцентувати увагу, дала новий імпульс перегляду досить важливих для міста і всіх кияни питань. Ми вдячні за те, що питання такого високого рівня сьогодні  обговорювались за участю перших осіб держави, за участю Кабінету міністрів», – повідомив після наради у Президента секретар Київради Олесь Довгий.

24.02.2009 09:43

Привітання Київського міського голови з Днем захисника Вітчизни

Дорогі кияни! 

Від щирого серця вітаю вас з чудовим святом – Днем захисника Вітчизни!

Цей день став символом мужності і патріотизму, святом справжніх чоловіків, для яких любов до Батьківщини, честь та вірність завжди будуть священними.

 Я низько вклоняюся і щиро дякую ветеранам Великої Вітчизняної Війни, а також всім, хто сьогодні служить на благо Батьківщини. Юному поколінню я бажаю ніколи не забувати про ті великі справи, які зроблені нашими мужніми батьками, рівнятися на їх доблесть і безмежну любов до Батьківщини.

У цей святковий день від усього серця бажаю вам, міцного здоров'я, великого людського щастя, сімейного тепла, миру, благополуччя і віри в те, що, захищаючи нашу Батьківщину, ми робимо важливу і благородну справу.

З повагою

Ваш                                                                              Леонід Черновецький

Друкувати