This version of the page http://hymera.com.ua/poster (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-08. The original page over time could change.
АРТ-Клуб «ХИМЕРА»
Меню
Літературні вечори Галерея
Колекції Мистецтво Кіно-клуб
Вечірки

Аfiша

8-10-2009

У четвер, 8 жовтня до арт-клубу "Химера" завітають представники Львівського КМЦ "Дзиґа". Із собою вони привезуть масу цікавого, що й будуть презентувати та показувати усім відвідувачам "Химери".

Зустріч таких культурних центрів як "Дзиґа" та "Химера" є доволі неординарною і важливою подією в культурних процесах нашого міста. Саме тепер, до святкування п'ятої річниці існування і функціонування "Химери" така зустріч переросла з планувань у реальність. Тож усіх, хто розуміє, що таке Львівська "Дзиґа" і що її представники можуть спрезентувати - запрошуємо у четвер до "Химери"!

Початок зустрічі о 15:00.
10-10-2009

У суботу, 10 жовтня в арт-кафе клубі "Химера" відбудеться черговий благодійний концерт за участі місцевих рок-гуртів. Початок о 18:00.

Починаючи з минулого літа, "Химера" стала майданчиком для проведення численних благодійних концертів у нашому місті. І це не може не тішити. А особливо радісно те, що кожного разу склад учасників цих концертів змінюється, а отже людям цікаво і не байдуже до долі інших.
Цієї суботи відбудеться черговий благодійний концерт у "Химері", на якому можна буде почути як уже відомі, так і доволі "свіжі" гурти Франківської рок-сцени.

Вартість входу - 15 грн.
Аfіша | Новини | Химерні обличчя
Про нас | Блог | Аудіо | Контакти