This version of the page http://www.slavutich.ua/news/Slavutych_6095885.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-07. The original page over time could change.
Новости-Славутич


15.08.07  Славутич  дарує справжні гроші

З 15 серпня по 15 жовтня 2007 року ТМ "Славутич" вперше в Україні проводить акцію з використанням інноваційних технологій, що дозволяють забезпечити моментальний виграш грошового призу.
 
Вперше в Україні учасники акції зможуть виграти гроші безпосередньо на місці. Не потрібно нічого збирати, посилати або кудись йти: грошовий приз знаходиться в упаковці - банці або ПЕТ-пляшці пива "Славутич".   

Унікальна для України акція "Славутич Супер Промо" проводиться з використанням запатентованих американською компанією Riverside Technologies технологій. Суть акції в тому, що до банки або до ПЕТ–пляшки з пивом вмонтовується герметично закрита капсула, що містить запаковану в харчову плівку купюру. Купивши виграшну упаковку, споживач вмить отримує грошовий приз. Капсули і спеціальні банки на замовлення групи підприємств ВВН виготовила американська компанія Riverside Technologies на своєму заводі в США. Приварювання капсул в упаковки з продукцією відбувається в спеціальному міні-цеху на Київському ПБК "Славутич" під керівництвом фахівців американської компанії.

Призовий фонд складає понад 2 млн. гривень. Аналогічні акції вже проводилися в п'яти країнах світу, зокрема в США, Угорщині, Росії та ін. Акцію "Гроші в банках" ВВН проводила в Росії з пивом "Балтика".

Для того, щоб забезпечити чесність і прозорість проходження акції, "Славутич Супер Промо" по-різному реалізується на різних типах упаковки, тому можливість попереднього виявлення призу повністю виключена. Для ПЕТ-пляшок гроші згортаються, герметично запаковуються у харчову плівку, розміщуються у пластмасовій кришечці, яка герметично приварюється методом ультразвукового зварювання. У випадку з банкою, герметично запакована спеціальна капсула з готівкою прикріпляється до замка спеціально виготовленої банки. Капсулу можна побачити, тільки відкривши банку. 

Петро Чернишов, генеральний директор групи підприємств ВВН в Україні: "Наша компанія постійно прагне упроваджувати нові технології, оскільки споживачі високо цінують інновації, і це допомагає нашій продукції позитивно відрізнятися від інших присутніх в Україні брендів. Ми перші використовуємо в Україні передовий досвід і технології американської компанії. Упевнений, українські споживачі високо оцінять нашу нову промо-кампанію і братимуть в ній активну участь".



21.08.09Сенсаційна пропозиція! Мільйони під кришками від пива "Славутич"!

05.05.09Літня пропозиція від 'Славутич'!

07.04.09Запара на роботі? Іноді це добре! - новий ролик від "Славутич"

16.03.09Красиві блондинки друзям і пиву не завада - новий ролик від "Славутич"

29.01.09Переможцям акції "Славутич" урочисто передали автомобілі

13.01.09"Славутич" оголошує результати акції "10 років разом!"

13.10.08Нова акція від ТМ "Славутич" - 10 років разом!

20.08.08"Славутич" - перша преміальна пляшка в сегменті мейнстрім

30.07.08В Запоріжжі відсвяткували завершення проекту по реконструкції стадіону  Славутич-Арена

18.07.08"Славутич"  виступив партнером молодіжного музичного фестивалю "Перлини сезону" 






Архив новостей
07.04.09 – 21.08.09
19.03.08 – 16.03.09
13.03.07 – 16.10.07










Заставки на мобильный телефон, веселый рингтон, дружественные обои для рабочего стола - все это в стиле "Славутич" для лучших друзей