This version of the page http://www.farmak.ua/ua/faq/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-07. The original page over time could change.
Питання до Фармак | Фармак
Рус Укр Eng
Знайти
Увійти в систему | Реєстрація

Питання до Фармак

Усі питання й відповіді   Споживач   Лікар   Аптека   Дистриб'ютор  
Лидия Владимировна запитує:
Где в г. Кременчуге можно приобрести Сингиал №1 и №3? И по какой цене? Спасибо! (Сингиал)
Вітаємо! У місті Кременчук Ви можете придбати препарат "Сингиал" у таких аптеках: Аптека "Ветеран" на вул.Жовтневій, аптека "Аптечний склад" вул.Пролетарська,15 або замовити у аптечній мережі "Фармцентр" ( тел.8-0536-79-8-111). Вартість препарату "Сингиал" залежіть від аптеки в якій Ви будете його купувати і може складати "Сингиал" №1 - від 195 до 290 грн.; "Сингиал"№3 від 812 до 877 грн.
елена запитує:
относится ли ИТРАКОН к антибиотикам? (Итракон)
Вітаємо! Препарат "Ітракон" не є антибіотиком. "Ітракон"-протигрибковий засіб широкого спектру дії який застосовується для лікування системних грибкових захворювань,в особливості для лікування грибкових уражень нігтів та гинекологічних мікозах ("молочниці").
Тарас запитує:
Мені поставили Стент і призначили Плавікс.Чи можу замінити самостійно на Тромбонет.І скільки коштує Тромбонет.Все пов"язано з економічних міркувань.Плавікс дуже дорогий... (Тромбонет)
Вітаємо! Діюча речовина препаратів "Плавікс" та "Тромбонет" (клопідогрель) є ідентичною, тому заміна на більш доступний для Вас за ціною препарат є цілком можливою. Вартість "Тромбонет" буде залежати від аптеки в якій Ви плануєте купувати цей препарат, і може коливатися у межах 70-80 грн за упаковку 30 таблеток. Препарати компанії "Фармак" за цінами виробника у місті Києві Ви можете купити у фірмових аптеках "Фармак" за адресами вказанними на нашому сайті.
Екатерина запитує:
Здравствуйте, подскажиет пожалуйста, какой из выпускаемых вами препаратов "Фармасулин" является аналогом "Humulin npx" производимым фармацевтической корпорации "Ely Lilly"? (Фармасулин Н NP)
Вітаємо! Відповідним аналогом "Humulin npx" є препарат "Фармасулін HNP" - продукт спільного виробництва компаніїї "Фармак" та корпорації "Ely Lilly"
Антонина запитує:
Возможно ли применение препарата "Ципрофарм" (глазные капли) для лечение коньюнктивита у ребенка 4-х лет? С уважением. Антонина.
Вітаємо! Згідно останніх світових досліджень застосування діючої речовини ципрофлоксацин можливе у дітей віком від 1 року. Стосовно можливості використання препарату "Ципрофарм" у дітей Ви повинні проконсультуватися з лікарем.
Сергей запитує:
Здравствуйте. Подскажите, можно принимать "тромбонет" вместо "плавикс"? (Тромбонет)
Вітаємо! Препарати "Плавікс" та "Тромбонет" є аналогічними, та містять діючу речовину клопідогрель у кількості 0,075 г.
вадим запитує:
Здравствуйте! скажите, пожалуйста, где в Донецкой области можно приобрести препарат Эповитан и сколько ориентировочно он стоит
Вітаємо! Стосовно можливостей придбання препарату "Еповітан" у Донецький області Ви можете отримати інформацію у медичного представника компанії "Фармак" у Донецьку та Донецькій області Максима Федорова за телефоном 8-067-464-92-44. Вартість препарату "Еповітан" може коливатися в залежності від обраної Вами аптеки, тому найзручніший для Вас варіант,щодо ціни та місця розтошування аптеки, Вам допоможе підібрати представник нашої компанії.
Алена запитує:
Кто производитель Фармасулина? (Фармасулин Н NP)
Вітаємо! Препарат "Фармасулін" є продуктом спільного виробництва компаніїї "Фармак" та провідної транснаціональної фармацевтичної корпорації "Ely Lilly"
Ольга запитує:
Добрый день! Подскажите пожалуйста, где в Харькове можно приобрести Сингиал №1 и №3. ОЧЕНЬ срочно нужно! Заранее спасибо! (Сингиал)
Вітаємо! Препарат "Сингіал" у місті Харькові Ви можете придбати за адресою вул. Альмінського,3 "Соціальна аптека" або звернутися до медичного представника компаніїї "Фармак" у Харькові Весіча Володимира Степановича за тел. 8-067-464-93-42
олеся запитує:
являются ли валавир и протефлазид гормональными лекарствами?
Препарат "Валавір" не є гормональним лікарським засобом.
1 2


Задайте своє питання:

Ім'я:
Електронна пошта:
Питання:

Що Ви бачите на картинці?

Версія для друку