This version of the page http://vitau.org.ua/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-06. The original page over time could change.
Привітання побажання поздравления

 Привітання, побажання та поздоровлення

Порада: Не забудьте додати цей сайт до закладок (Ctrl+D)
Повний перелік свят:
Зверніть увагу:
 
Статистика серверу:





Шановні відвідувачі! Якщо ви бажаєте розмістити на цьому сайті своє привітання, побажання чи поздоровлення, то можете відправити його скориставшись формою тут. До розгляду приймаються тексти поздоровлення, тексти побажань та тексти привітань тільки українською мовою.

На поточний момент на сервері побажань, привітань та поздоровлень розміщено 1642 привітань, що відповідають 130 святам або особистим святковим подіям.

Наступне важливе свято: День бухгалтера і з цього приводу хочу всіх українських бухгалтерів привітати такими словами:

Шановні бухгалтери!

16 липня відзначається День бухгалтера. Появою цього професійного свята враховано значний внесок працівників бухгалтерських служб у розвиток фінансово-господарської діяльності підприємств, установ і організацій, зростання національної економіки.

Від людей цієї відповідальної професії залежить злагоджена робота усіх сфер народного господарства краю. Адже саме вони забезпечують чіткий контроль фінансових потоків, своєчасність податкових платежів, заміряють фінансовий пульс області. Без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити подальший розвиток економіки регіону та держави загалом.

Шановні бухгалтери! Від імені [назва організації] прийміть щиру вдячність за щоденну сумлінну працю і вірність професійному обов’язку. Бажаємо вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, невичерпних сил та наснаги.

 


Вітаю Вас на сервері привітань, побажань та поздоровлень!

Шановні відвідувачі цього сайту, Ви потрапили до сервера привітань на якому зібрані вітання, побажання та поздравления головних свят України та визначних подій у приватному житті людини (таких як день народження чи весілля). Свята, а точніше їх дати, наведені на 2008 рік. Інформація на цьому сайті згрупована по назві свята і для зручності розташована на окремих сторінках (5 вітань на сторінку). Привітальні тексти розміщені як у віршах так і прозою, що значно розширює діапазон святкових подій, адже погодьтеся, що вітальні вірші не підходять до офіційного звернення-привітання. На цьому сайті Ви знайдете вже готові тексти привітань, які без додаткових коригувань придатні до використання з нагоди свята. Практично Вам слід від себе додати кому призначене вітання, а також від кого воно.

Поздоровлення, тости та привітання - Лідери тижневого рейтингу

За минулий тиждень маємо таких лідерів серед поздоровлень, привітань та побажань до свят та особистих святкових подій:

Місце у рейтингуПоздоровлення (початок тексту) Оцінка користувачів
1 Тост за горілку: 10.0
2 SMS привітання:
Вітаю з Новим Роком! бажаю Щаст...
10.0
3 Пташині потрібні крила
Кризі - холодна вода
...
10.0
4 Жіночий тост:

Хай плачуть ті, кому ми не ді...
10.00
5 Вітання з нагоди срібного весілля

Сьогодні ...
10.0

Кожне поздоровлення має внизу посилання [Оцінити поздоровлення], і кожен відвідувач може поставити власну оцінку за десятибальною системою. Щотижня, а може у майбутньому і щодня, створюється рейтинг найбільш вдалих побажань, вітань та поздоровлень. Створено рейтинг найбільш невдалих поздоровлень, які взагалі не сприймаються користувачами цього серверу.

Хочу подякувати всім, хто допомагав створювати механізм цього сайту та власне тексти привітань. Щире людське Вам спасибі!

Підтримайте цей проект:

Якщо Ви бажаєте підтримати цей проект, розмістіть будь-ласка код нашої кнопки в себе на сайті. Код кнопки такий:

<a href="http://vitau.org.ua/"><img src="http://vitau.org.ua/img/greetings/sgr_ban.gif" width="88" height="31" alt="Сервер поздоровлень, побажань та привітань" title="Привітання, тости та побажання" border="0"></a>

Ознайомтесь також з переліком наших партнерів, що вже підтримали сервер поздоровлень.

Хочу одразу попередити скептиків, щодо думок відносно практичної цінності даного сайту. Не зважаючи на те, що я й сам особисто вважаю, що побажання та поздоровлення краще писати самому (детальніше про привітання тут), а не використовувати шаблони, але не все так просто. По-перше, не слід забувати, що не всі люди мають розвинені творчі якості, і іноді написати декілька речень для декого є дійсно складним завданням. По-друге, у нашій країні досить низький рівень грамотності населення, і розмовляти красиво, а особливо вітати красивими українськими словами можуть взагалі одиниці. По-третє, взявши за основу одне з привітань на цьому сайті, Ви можете дійсно створити власне унікальне вітання, адже не має пізнання з нічого, щось же треба використовувати як навчальний посібник.

TOP 10 - Лідери усіх часів!

Поздоровлення, які отримали найвищі оцінки від користувачів серверу привітань, побажань та поздоровлень за весь час його роботи:

Місце у рейтингуПоздоровлення (посилання) Середня оцінкаВсього голосів
1 Пташині потрібні крила
Кризі - холодна вода
...
10.001
2 До поки сонце світить з висоти,
Щебечуть птахи,...
10.001
3 Дорогі жінки, дівчата!
Наші рідні і красиві!
...
10.002
4 Вельмишановні співгромадяни!
Український народ ...
9.673
5 Тост за горілку:
Горілка наш ворог, але хто ска...
9.502
6 Небо у темні хмари одіте.
Дощ свою музику гра.<...
9.502
7 Сердечно вітаємо Вас з ювілеєм (Днем народження)!<... 9.405
8 Чомусь в житті я не запам’ятала,
Як ти мене в к...
9.336
9 Я просто – жодна інша: я – це я.
Я теж живу.
...
9.3312
10 Шановні рятівники, працівники та ветерани пожежної... 9.138

Також можете ознайомитись з найгіршими поздоровленнями, побажаннями та привітаннями.