This version of the page http://www.groshi.euroindex.ua/index.php?ide=9&news=769 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-06. The original page over time could change.
Гроші expo



Организатор выставки Евроиндекс ufi

При поддержке






Генеральный информационный
партнер



Специальный информационный партнер


Информационный бизнес-партнер


Главный интернет-партнер


Официальный туроператор
выставок






















 Новости 
30 жовтня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» розпочала свою роботу п’ята спеціалізована виставка кредитів, інвестфондів та страхування «Гроші expo 2008».


До подій, що відбуваються на світовому та вітчизняному фінансових ринках, прикуто увагу усього українського суспільства. Нерозуміння природи і перспектив розвитку ситуації, її впливу на стан економіки країни і благополуччя кожного українця породжують неспокій та недовіру. Відкрито розповісти про причини світової фінансової кризи, її наслідки для українського фондового ринку, зміцнити впевненість громадян у стабільності фінансових інститутів України покликана п’ята спеціалізована виставка фінансових послуг для населення «Гроші expo 2008».

30 жовтня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» розпочала свою роботу п’ята спеціалізована виставка кредитів, інвестфондів та страхування «Гроші expo 2008». Організатор виставки — компанія «Євроіндекс». Виставка проходить за підтримки Ліги страхових організацій України і Української асоціації інвестиційного бізнесу.

У виставці беруть участь фінансові установи, що дотримуються відкритої позиції стосовно клієнтів і ЗМІ, а саме: інвестиційні компанії Parex Asset Management Ukraine, «Бонум Груп», «АРТ-КАПІТАЛ», «КІНТО», «Конкорд Есет Менеджмент», «Менеджмент сервіс», «ОТП Капітал», «Проспект Інвестментс», «Рінако-інвест», «ТЕКТ Есет Менеджмент», «УкрСиб Есет Менеджмент», «Фоїл Есет Менеджмент», «Еф Ай Ем Капітал»; адміністратор пенсійних фондів «Центр персоніфікованого обліку»; банк «Надра»; страхова компанія «PZU Україна»; фінансові консультанти OVB Holding AG, «Експертфінанс» та ін. Компанії-учасниці готові надавати консультації як на стендах своїх компаній, так і в рамках виставкової програми у конференц-залах.

Асортимент фінансових продуктів, представлених на виставці, враховує інтереси усіх категорій відвідувачів. Банківські депозити, пайові інвестиційні фонди і недержавні пенсійні фонди, а також програми зі страхування життя, здоров'я та майна стануть у пригоді відвідувачам, які замислюються, як ефективно вкласти та примножити гроші. Кредитні програми допоможуть тим, хто прагне вигідно позичити гроші для придбання життєвих благ будь-якого масштабу — від побутової техніки до квартири.

З метою допомогти відвідувачам розібратися у величезному потоці фінансової інформації і прийняти оптимальне для себе рішення виставку супроводжуватиме насичена програма заходів. В її рамках відбудуться:
 майстер-клас «Секрети вибору депозитних продуктів українських банків», організатор якого — компанія «Простобанк Консалтинг»;
 круглий стіл «Перспективи українського ринку капіталу в 2008-2009 рр.» від асоціації «Приватні інвестори України»;
 круглий стіл «Безпека приватних інвестицій в умовах фінансової кризи: інструменти, ризики, оптимальні стратегії», організований журналом «Деньги»;
 каскадна презентація «Світова фінансова криза: виклики та висновки для вітчизняних інвестиційних та пенсійних фондів». Організатор презентації — Українська асоціація інвестиційного бізнесу.

Найповнішу інформацію про заходи виставки та поточні події ви завжди отримаєте у прес-центрі, а також в Інтернеті на сайті www.groshi.euroindex.uax.

Контактна особа: Юлія Качанова, PR-менеджер, компанія «Євроіндекс». E-mail: kachanova@eindex.kiev.ua, тел.: (044) 461-9303 або 537-0671 (прес-центр на виставці).
30.10.2008





 
Заказать пригласительный
 

Выставочный центр



Печать визиток, буклетов, плакатов, брошюр:
Оперативная полиграфия к выставкам.



Новости
Заканчивается регистрация на конференцию «Маркетинг выживания-2».

Программа конференции «Маркетинг выживания-2».

В Украине открылось «Агентство хороших новостей».

Конференция "Маркетинг выживания: сохранить свое, надкусить чужое" нацелила участников на успех.

Всего три дня до конференции «Маркетинг выживания: сохранить свое, надкусить чужое».

Куме, а в тебе криза є?.

Итоги круглого стола, посвященного влиянию мирового финансового кризиса на Украину.

30 жовтня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» розпочала свою роботу п’ята спеціалізована виставка кредитів, інвестфондів та страхування «Гроші expo 2008»..

Как сберечь деньги во время кризиса? Спроси экспертов!.

Новый публичный фонд от КУА «Эф Ай Эм Капитал».







 © "Евроиндекс", 2009