This version of the page http://www.gavryliuk.com.ua/?nid=11992 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-04. The original page over time could change.
Лайм Галлахер - гостряк з гостряків

Лайм Галлахер - гостряк з гостряків

2007-10-17 00:00:00

Вокаліст групи Oasis Лайм Галлахер (Liam Gallagher) визнаний одним із самих дотепних представників британських націй. Музикант зайняв 10-і місце в списку гостряків, складеному глядачами телеканала «Dave», що спеціалізується на комедійних програмах. Самолюбству Лайма напевно підлестив той факт, що його ім`я виявилося в одному ряді з такими історичними особистостями, як Оскар Уайльд, сер Уинстон Черчілль і Вільям Шекспір

Молодший із братів Галлахеров виявився єдиним музикантом у списку й, що ще більш почесно, одним із чотирьох нині здорових номинантов - поряд з комедіантами Стивеном Фраем, Підлогою Мертоном і відомим телепровідної Джереми Кларксоном.

Лайм Галлахер, крім подвигів на ниві рок-н-ролу, відомий своїми уїдливими висловленнями по будь-якому приводі, зокрема, за адресою колег-конкурентів. Крилатим вираженням став «комплімент» вокаліста Oasis, відпущений їм Вікторії Бэкхем після повідомлення про випуск панянкою своїх мемуарів: «Їй краще жуйки жувати, чим книги складати. Так вона не може пройти рівно п`ять метрів, не те що написати книгу!».

Про американську публіку музикант колись висловився в такий спосіб: «Американці звеличують своїх неумитих гранжеров, готових розламати свою голову об сцену. І отут вони якось побачили нас - стильних хлопців, що користуються дезодорантом. Це виявилося вище їхнього розуміння».

Загалом, як би ви не ставилися до музичних талантів Лайма Галлахера, а його почуття гумору британці, як бачите, оцінили. Цікаво, що герой Лайма - Джон Леннон, що також любив гострити в справі й без і купа, що залишила послу себе, безцінних цитат (чого коштує тільки звертання до публіки під час виступу перед королівською родиною: «Гальорка - ляскайте в ладоши! Ну а ви, у партері - трясіть своїми коштовностями!») - не вдостоївся уваги голосовавших.

Напоследок - Топ-10 самих дотепних британців:

1. Оскар Уайльд
2. Спайк Миллиган
3. Стивен Фрай
4. Джереми Кларксон
5. Сер Уинстон Черчілль
6. Підлога Мертон
7. Ноэль Ковард
8. Вільям Шекспір
9. Брайн Клуч
10. Лайм Галлахер

Еще новости:

» Hot Chip: зроблено наощупь
» Тимберлейк випускає концертний DVD
» Nada Surf обзавелися 'Щасливчиком'
» Брайан Адамс скасував концерти в Ізраїлю
» Мадонна підписала рекордний контракт
» Гітарист The Smiths став професором музики
» 50 Cent став патроном міста в Коннектикуті
» Рики Мартін одержав Зірку на Алеї Слави
» Миша Бартон знявся у фільмі об 'Тату'
» U2 подарують Дубліну хмарочос