This version of the page http://www.nbb.com.ua/index.php?prodl=8 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-02. The original page over time could change.
NBB - Головна

Актуально

Результати конкурсу "Хто для мене Іван Мазепа?"
Веб-конференція

Популярні публікації

  • Ігор Пелих: «Хто вмієдолати перешкоди, той досягає успіху»
  • На захисті суверенітету
  • Куди «пливуть» кадри?
  • Сергій Іванюк в гостях у НББ!
  • Пам’ятнику Мазепі - бути!

Нові файли

  • Слава_Україні!
    (MP3)
  • Україно
    (MP3)
  • Моя мала
    (Океан Ельзи)

Хмаринка тегів

"Відкрита "Не B.A.N.D. Cinema Club Dalai Dazzle Dreams Group Heads Hour Karbido Lama LowLands-2008 Mad Made Maxima Millennium Sela Shopping Ukraine» VINTA Vinta! Voo “Не Ґринджоли Євген Євгенія Євробачення Євробачення-2009 Євтушенко Єгор Єдіноє Єшкілєв «Мазепа. Їжакевич Іван Іваничук Іванна Івано-Франківськ

Хто на сайті?

Зараз на сайті: 4 гостей

Друзі

Експорт новин

Акценти

Оксана Забужко: «Люди читатимуть те, що їм продають – незалежно від того, Схід це чи Захід України»
Оксана Забужко – одна з небагатьох українських письменниць, визнаних в Європі та Америці. Її твір «Польові дослідження з українського сексу» перевернув пізнання багатьох європейців - він є одним з найпопулярніших творів у нашій країні. Окрім письменницької діяльності, пані Оксана викладала в декількох університетах Америки, є віце-президентом Українського ПЕН-центру та членом Наглядової Ради Міжнародного Фонду «Відродження». Про повноліття України, вітчизняних читачів та інше Оксана Забужко розповіла журналістам НББ.
Детальніше...
 
Література Кіно Музика Інше
Що ховається за “легким” жанром
Минуле визначає сьогодення, а воно, у свою чергу, увиразнює контури поки що невідомого майбуття. Вчені стверджують, що спочатку був Великий Вибух. Але якщо для них причини цього явища й досі не відомі, то Володимир Єшкілєв у своїй книзі «Богиня і консультант» дає вл... Детальніше...

 255 днів у в’язниці з користю для особистості В Києві презентували ювілейну монету та збірку коміксів, присвячених Степанові Бандері Марія Матіос презентує на Форумі видавців "Кулінарні фіґлі" та "Чотири пори життя" У Херсоні відкрили «Центр Української Книги»
Більше про: Література

Москва втрачає вплив на церкву в Україні
30.09.2009
Як повідомило інтернет-видання РІСУ, у світовому православ'ї назрівають серйозні зміни. Москва вперше за тривалий час залишилась в Україні "з носом". Засідання Священного Синоду Константинопольського Патріархату, на якому, зокрема, обговорювалось звернення Української Автокефальної Православної Церкви до Патріарха Константинопольського Варфоломія, відбулося 28-30 вересня в патріаршій резиденції на Фанарі. Як наслідок, для детальнішого вивчення ситуації в Україну приїде спеціальна комісія Константинопольського Патріархату.
Детальніше... Коментарі (1)
 
Новий концертний сезон ВВ розпочали з гастрольного туру Москва – Одеса – Пітер – Чернівці
25.09.2009
Гастрольним туром Москва – Одеса – Пітер – Чернівці розпочали свій 23-й концертний сезон Воплі Відоплясова, стартувавши на московській церемонії вручення загальнонаціональної російської премії "Людина року". Вкотре українські музиканти підтвердили свій інтернаціональний статус, легко змусивши усю присутню еліту – від депутатів "Єдиної Росії" до Борі Мойсеєва – стрибати, співати, хором скандувати "буй-буй-буй" та голосно вимагати "танців".
Детальніше... Коментарі (1)
 
«Відчиняй! Ти – вдома!»
24.09.2009
«Відчиняй! Ти - вдома» - таку назву отримав кіровоградський варіант всеукраїнської акції «Бізнес зустрічає українською».  Близько трьох годин волонтерської роботи – і на дверях кількох десятків кіровоградських крамниць засяяли новенькі таблички з написами «Зачинено/Відчинено». Повісити їх на двері продавцям і адміністраторам пропонувалося в обмін на російськомовні аналоги, в чому, власне, і полягала суть акції.
Детальніше... Коментарі (7)
 
<<  1 2 3 4 5 6 7 8  >  >>

Всього 1 - 3 з 217

Опитування

Чи потрібно вигадувати відповідники новим іншомовним словам (bluetooth, smartphone тощо)?
 

Останні коментарі

  • Москва втрачає вплив на церкву...
    Ох, не дуже гарно, як на мене, казати "залишилися ...
  • Оксана Забужко: «Люди читатиму...
    Трохи мене дратує таке ставлення до справи: "... о...
  • 255 днів у в’язниці з користю ...
    Почитати можна у книгарні "Є", що на Лисенка. Там ...
  • «Відчиняй! Ти – вдома!»
    Точно! То ще й Дніпропетровськ ! Отже - 7 міст. Це...
  • «Відчиняй! Ти – вдома!»
    "Бізнес зустрічає українською" у Дніпрі 22.06.2009...

Авторизація

Вітаємо Гість.
   
  

  

  Забули пароль?  ||  Реєстрація