This version of the page http://www.kbp.kiev.ua/ukrainian/privitannya.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-02. The original page over time could change.
Привітання - Державне підприємство "Міжнародний аеропорт "Бориспіль"
       
 
00:14   02.10.2009
   
  • Укр
  • Рус
  • Eng
   
Розділи
   
Пасажирам
Вантажний термінал
Діловим партнерам
Наша компанія
   
Діловим партнерам
   
Привітання
Новини
Слот-координація
Послуги та тарифи
Обслуговуючі компанії
Реклама в аеропорту
Закупівлі
Учбовий центр ІКАО
Річний звіт
Зворотній зв'язок
Реклама на сайті
   
Привітання
   

Шановні партнери та колеги!

Від імені адміністрації аеропорту «Бориспіль» вітаю Вас на нашому сайті!                                     

49 років тому, в травні 1959 року, було прийнято рішення про створення Бориспільського аеропорту цивільного повітряного флоту «Київ» (Центральний) на базі військового аеродрому.

Сьогодні «Бориспіль» - сучасний міжнародний аеропорт з багатотисячним колективом спеціалістів високої кваліфікації, що опанував сучасну авіаційну наземну техніку, європейські технології обслуговування, впровадив найновіше обладнання, технічні засоби та системи.

Одним з основних факторів, що допомагає завоювати довіру клієнтів та споживачів послуг аеропорту, розширити економічні та партнерські зв’язки, є  якість надання аеропортових послуг. В ДП МА «Бориспіль» діє інтегрована система менеджменту, що базується на міжнародних стандартах ISO 9001:2000 системи управління якістю і ISO 14001:2004 системи екологічного менеджменту.

Партнерський підхід до наших клієнтів дозволив нам налагодити міцні, довготривалі  стосунки з підприємствами авіаційної галузі, а також здобути репутацію підприємства з високим рівнем обслуговування у провідних міжнародних авіакомпаній. На сьогодні ДП МА «Бориспіль» співпрацює з провідними іноземними та українськими авіакомпаніями. З аеропорту «Бориспіль» 42 іноземні  та 8 українських авіакомпаній виконують регулярні пасажирські рейси на 84 маршрутах, з них 72 міжнародних та 12 українських, підприємство обслуговує 62% авіаційних пасажирських перевезень України.

Зміцнювати свої конкурентні позиції ми плануємо за рахунок розвитку інфраструктури. В аеропорту розроблений план розвитку до 2020 року. Сьогодні аеропорт працює над будівництвом нового терміналу, який буде побудовано з сучасним дизайном та акцентом на зручність пасажирів, авіакомпаній, з пропускною спроможністю на 3000 пас/год.

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» готовий до співпраці та встановлення конструктивних ділових відносин.

З повагою,
Шахсуваров Борис Рафаїлович,
Генеральний директор ДП МА «Бориспіль»

   
 
Останні новини
   
23.06.2009
До уваги представників авіакомпаній
 
28.05.2009
Оформлення матеріальних перепусток на матеріальні цінності
 
   
Авторизація
   





Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація
   
Курс валют НБУ
   
 8,00    11,72    0,27
Детальніше
   
   
       
   
   
Слот-координація Послуги та тарифи Обслуговуючі компанії Реклама в аеропорту         
   
ISO 9001:2000
ISO 14 001:2004
   
Copyright 2008 © Розробка сайту КВДІТ Планета-плюс
Правова інформація