This version of the page http://www.autopilotnews.com/?Section=News (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-02. The original page over time could change.
Новини порталу Автопілот-Новини

ПОШУК ПО САЙТУ







Новини

Сторінки:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  …  160


16 нових авто від Mitsubishi Motors

Компанію Mitsubishi Motors практично не було видно і чутно у Франкфурті, але тепер зрозуміло чому - марка готувалась до домашнього шоу в Токіо, куди обіцяє привезти 16 нових моделей!
  01.10.2009  // Новини світу


Подвійному шеврону 90 років

Нещодавно київський клуб Citroen відсвяткував 90 річницю народження марки. Як годиться, містом проїхала колона автомобілів французької марки, назва якої була і залишається синонімом словам "стиль", "інновації" та "оригінальність".
  01.10.2009  // Новини України


1 млрд. доларів підйомних від Департаменту Енергетики

Останнім часом Депратамент Енергетики США буквально марить автомобілями на альтерантивному пальному, або без пального взагалі. І якби ж воно тільки марило - воно активно виділяє гроші на їх розробку та запуск в серійне виробництво. Ось це і називається державна підтримка.
  28.09.2009  // Новини світу


Electric Garbage Collection Truck - чистий сміттєвоз

Дві японські компанії - Kyokuto Kaihatsu Kogyo Co. та Mitsubishi Motors Corporation - створили електричний сміттєвоз. Що може бути чистішим за електричний сміттєвоз?
  28.09.2009  // Новини світу


Вітчизняному ринку - більше вітчизняної продукції

На думку Наталі Королевскої, Голови Комітету Верховної Ради України з промислової і регуляторної політика та підприємництва, в Державному бюджеті на наступний рік необхідно передбачити спеціальні позиції для підтримки вітчизняних автовиробників. Про це вона заявила на виробничих потужностях корпорації «Богдан» в Черкасах де вона перебувала з робочим візитом напередодні Дня машинобудівника.
  28.09.2009  // Новини України


Frankfurt IAA 09 - стенд MINI

Британська MINI буквально вибухнула новинками, презентувавши на честь 50-річчя аж чотири нових автомобілі - два концепти і дві спеціальні редакції.
  25.09.2009  // Новини світу


Frankfurt IAA 09 - стенд Kia

Корейській Kia теж вистачає проблем вдома, але це не стало на заваді презентаціям "першого вродливого MPV" та добре знайомих cee`d з гібридним силовим пакетом. В цілому, новій моделі справляли враження виважених, розумних, практичних та цілком доступних автомбілів, якими доречно пересуватичь містом і за його межами. Не фурор, але цікава ділова пропозиція від компанії її клієнтам.
  25.09.2009  // Новини світу


Frankfurt IAA 09 - стенд BMW

Безліч сучасного майбутнього - мабуть, саме так слід описати стенд марки BMW. Практично кожна модель баварського бренду в тій, чи іншій мірі, втілює концепцію EfficientDynamics і цим доводить намір компанії дотримуватись її положень в майбутньому... причому, в майбутньому, навіть більше, ніж зараз і це видно з появи "активних" версій 7 серії та X6, не кажучи про концепт Vision.
  25.09.2009  // Новини світу


Frankfurt IAA 09 - стенд Opel

Годі й казати, ситуація з Opel настільки тривожна, що більшості відвідувачів набагато цікавіше було дізнатись, чи виживе марка взагалі. Втім, презентований публіці Opel Astra нового покоління виявився настільки сучасним, якісним та доступним автомобілем, що справді привернув увагу преси. Широкий вибір комплектацій, сучасні технології і однаково приваблива зовнішність та внутрішність нової Astra стали приємною несподіванкою від марки, яка переживає складні часи.
  25.09.2009  // Новини світу


Frankfurt IAA 09 - стенд Subaru

Японська Subaru послідовно покращує свою продукцію, додаючи до добре відомих агресивності та прохідності, стильність та престижність. Дві моделі, які марка привезла до Франкфурту - Legacy та Outback - мають переконати клієнтів в тому, що сучасна Subaru - не тільки потужність та динаміка.
  25.09.2009  // Новини світу


Frankfurt IAA 09 - стенд Mercedes-Benz

Абсолютно безсумнівним є той факт, що найбільшу увагу на стенді Mercedes-Benz привертав новий SLS AMG. Просто неможливо було уявити собі, що хто-небудь зможе пройти повз цей немовірний автомобіль.
  24.09.2009  // Новини світу


Frankfurt IAA 09 - стенд Renault

Рішучість, тотальність і системність - мабуть саме цими словами слід характеризувати презентацію одразу 4 електричних концептів марки Renault, які в недалекому майбутньому стануть основними продуктами французького автовиробника.
  24.09.2009  // Новини світу


Frankfurt IAA 09 - стенд Lexus

Преміум дивізіон Toyota, марка Lexus, також зосередила свої зусилля на гібридних та електричних автомобілях. Чільне місце на стенді бренду посідав концепт LF-Ch та його оновлені (та ближчі до реального життя) побратими в форматі седан та SUV.
  24.09.2009  // Новини світу


Frankfurt IAA 09 - стенд Toyota

Стенд Toyota буквально сяяв чистотою - переважна більшість моделей цеєї марки була не просто білого коліру, а ще й екологічно чистою. Гібриди, модернізовані гібриди і концепти 100% електричних автомобілів щільно заповнювали стенд японської марки і парктично не залишили місце своєму легендарному пращуру, який переживає новий етап в своєму житті - Toyota Land Cruiser Prado.
  24.09.2009  // Новини світу


Frankfurt IAA 09 - стенд SEAT

Стенд компанії SEAT у Франкфурті - це, в першу чергу, прототип сімейного автомобіля IBZ. На думку конструкторів іспанської марки, виразне сімейне авто - саме те, що потрібно модельній гамі SEAT.
  24.09.2009  // Новини світу
Сторінки:  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  …  160

ПІДПИСКА НА РОЗСИЛКУ





Завантаження ...


Glavnews.net


Редакція Автопорталу:
Тимур Чілачава
webmaster@autopilotnews.com

Контактна інформація







Реклама на сайті


Створено в Студії Дмитра Бабича