This version of the page http://www.101success.com.ua/?rf=i (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-02. The original page over time could change.
101 Школа успіху - 101 Success School - Дозволь собі бути багатим.
Головна | Про компанію | Структура компанії | Наші проекти | Партнери | Контакти
Мрійте та перетворюйте
свої мрії у життя!
Новини, події ·Новини компанії ·Семінари та тренінги
Семінари та тренінги ·Фінансові консультації ·Біржа цінних паперів ·Управління фінансами ·Ігри "Cashflow"
Інформація ·Біржа ·Нерухомість ·Інвестування ·Страхування ·Банки
Мотивація ·Успішні люди ·Художні фільми
Найближчі події
  Підписка на розсилку
Семінари та тренінги
02.10.2009, п'ятниця
Семінар "Дозволь собі бути багатим"
Львівська обл., м.Бібрка, с.Стрілки, база відпочинку "Узлісся"
Успішні люди

Джон МакКей (John Mackey), голова ради директорів компанії Whole Foods

"Рецепт гарного бізнесу - урізати зарплату керівництва"

Дізнатись більше

Голосування

Які види інвестування найбільше Вас цікавлять?

Проголосувати
Обробка результатів. Зачекайте, будь ласка...

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Найближча зустріч : п'ятниця, 02 жовтня 2009 року
Львівська обл., м.Бібрка, с.Стрілки, база відпочинку "Узлісся"
Семінар "Дозволь собі бути багатим"
Базовий 3-х денний семінар маркетингового департаменту компанії "101 Школа Успіху". На ньому викладаються знання у трьох основних напрямках: спілкування та комунікації, навчання і вдосконалення, фінанси. Також ви отримаєте базові поняття фінансової грамотності, чітку стратегію побудови та розвитку бізнесу, план дій для досягнення успіху. Окрім цього загальна інформація про компанію, її партнерів, та можливості, які ви можете отримати завдяки знанням полученим на цьому семінарі. Рекомендовано для усіх, хто хоче збільшити свої прибутки та покращити фінансове становище, а також для тих, хто прагне отримати додаткові знання у сфері фінансів.

Новини

Маркетинговий департамент компанії "101 Школа Успіху" увійшов у 20ку кращих компаній України!

За версією рейтингової програми "ТОП-100 Рейтинг компаний Украины" від компанії "Инвест Газета", яка щорічно складає рейтинг компаній у різних сферах діяльності, компанія "101 Школа Успіху" зайняла 12те місце серед посередників на ринку страхування життя.

Даний рейтинг опубліковано у виданні "ТОП-100 Рейтинг лучших компаний Украины. Лучшие ТОП-Менеджеры Украины"

Успішні люди

Т.Дж.Роджерс (T.J.Rodgers) - засновник компанії Cypress Semiconductor

Т.Дж.Роджерс - засновник компанії Cypress Semiconductor - найкрупнішого виробника комп'ютерних чіпів з річним доходом в мільярд долларів. З 2002 року Роджерс вкладав значні суми в розвиток технологій, працюючих за рахунок сонячної енергії. Целью Роджерса в якийсь момент стало придбання корпорації SunPower.

Головне питання - навіщо йому це? Діло зовсім не в тому, що Роджерс вирішив спасти планету (хоча він впевнений в тому, що глобальне потепління - діло рук людини), і навіть не в тому, що влада вкладає значні засоби і пропонує інвестиції компаніям, які розробляють перспективне направлення сонячної енергії. Діло в тому, що компанію SunPower було зміст придбати власне компанії вроді Cypress - виробника кремнієвих пластин, які в свою чергу являються будівельним матеріалом для сонячних модулів. Придбати - і отримати фантастичні прибутки.

В той час доходи компанії Cypress Semiconductor впали до рекордно низьких 775 мільйонів доларів в рік. Але члени ради директорів не оцінили зворушливий виступ Роджерса про те, що купівля SunPower стане їх перепусткою на величезний та досить прибутковий енергетичний ринок. Придбання не відбулось. Роджерс виділив 750 000 доларів зі своїх власних засобів і направив їх в Sun-Power, щоб компанія змогла залишитись на плаву, поки Роджерс буде переконувати своїх партнерів.

В кінці кінців Роджерсу вдалось переконати раду директорів. Демонструючи кремнієву пластинку, він заявив, що вона коштувала би 600 доларів, якщо б була із золота, і 20 000 доларів, якщо би використовувалась одночасно і для виготовлення комп'ютерних чіпів, і для створення сонячних модулів.

"Ми можемо перетворити кремній в дещо більш цінне, ніж золото. Зараз, коли люди прагнуть заполучити екологічно чисті джерела енергії, ми можемо їм у цьому допомогти", - сказав Роджерс на зібранні ради директорів. В кінці кінців, рада директорів дала свою згоду на цю операцію, і в 2004 році Cypress придбала SunPower за 24,7 мільйона доларів. Виробництво сонячних модулій було запущено у 2005 році, і на сьогодні акції SunPower, які належать Cypress, вартують близько 2,5 мільярда доларів.

Читати ще

Наші проекти

Новини компанії

Запущено Форум на сайті "101 Школи Упіху"!

На веб-сайті компанії "101 Школа Успіху" відтепер працює форум. Там Ви зможете поспілкуватись, обговорити цікаві для Вас теми та дізнатись багато нового. Запрошуємо Вас зареєструватись на форумі та приймати участь в обговореннях різноманітних тем.


Відкриття оновленного веб-сайту CashFlow101.com.ua!

Тепер Ви маєте можливість відслідковувати усі ігри CashFlow, які проводять ведучі з компанії "101 Школа Успіху" у вашому регіоні. Зручна реєстрація, швидкий доступ на окремому веб-ресурсі.


Нова версія програми "МійБаланс Standart"!

У версії 3.3 внесено суттєві корективи у розподілення фондів, виправлено деякі неточності та додано зручну ситему графіків для відслідковування звітності балансу.

Курси валют
Наші партнери