This version of the page http://www.zeppelin.ua/ua/career/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-01. The original page over time could change.
Кар'єра : Цеппелин Caterpillar Украина Катерпиллар CAT дилер Киев, Днепропетровск, Одесса
 
 
 
Головна Про компанію Продукція Фінансування Сервіс Оренда Б/в техніка Новини Кар'єра Контакти
Українська
Русский
English
 
Безкоштовно із стаціонарних телефонів по
території України
 

Вакансії

Запитання-відповіді

Поточні вакансії
Відкриті на цей час вакансії
 

Кар'єра

«Цеппелін Україна» сьогодні – це 300 професіоналів по всій Україні. Ми допомагаємо кожному співробітнику стати професіоналом у власній справі – це незмінний принцип «Цеппелін Україна».

У питаннях керівництва персоналом «Цеппелін Україна» реалізує системний підхід, що дозволяє з 1998 року зберігати позиції лідера у своїй галузі, з року в рік збільшувати обсяги продажів та підвищувати якість надання послуг сервісного обслуговування.

Команда «Цеппелін Україна» – це гордість компанії: наші співробітники щоденно розвивають свої професійні та ділові якості, демонструють високі результати роботи. Ми впевнені: запорука успіху компанії – максимальне розкриття потенціалу кожного зі співробітників, залучення професіоналів, підтримка активної участі та лояльності робітників до компанії, які поділяють корпоративні принципи та цінності «Цеппелін Україна».  

«Цеппелін Україна» приділяє максимум уваги забезпеченню своїх співробітників усім необхідним для повноцінної, якісної та ефективної роботи, а також для створення комфортної корпоративної атмосфери.

Сьогодні «Цеппелін Україна» відкрита для спеціалістів, які знають та люблять власну справу. Ми відкриті для тих, хто готовий завзято вчитися та розвиватися, прагне підкорення нових професійних та кар’єрних висот. У нашій компанії такі сміливі, перспективні та творчі люди завжди знайдуть широкі можливості для самореалізації.

Ми будемо раді бачити у своїх рядах саме Вас – прямуючого до свого успіху разом із нами!