This version of the page http://www.standartpark.com.ua/rules.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-01. The original page over time could change.
Правила використання матеріалів сайту Стандартпарк
  Увага! Про нововедення у виробництві дренажних систем ознайомтеся в статті "Нові інженерні знахідки Стандартпарк"
  
Про компанію Прайс листи Наші потреби Дилерам і партнерам Форум Замовити каталог Посилання Карта сайту Русская версия 
Онлайн консультанти
  Київ
  Донецьк
  Одеса
Системи поверхневого водовідводу
Бетонні лотки
Пластикові лотки
Полімербетонні лотки
Водовідводи, дощоприймачі
Пісковловлювачі
Дренажні решітки
Монтаж та обслуговування
Ревізійні люки
Пластикові люки
Чавуніі люки
Укріплення та захист грунту
Газонна решітка
Георешітка
Геотекстиль
Садові бордюри
Системи очищення взуття
Придверні решітки
Модульні покриття
Брудопоглинаючі килими
Брудозахисні піддони
Накладки на сходи
Зворотній зв'язок
 
Похвалити
 
Посварити
 
Порадити

Правила використання матеріалів сайта
(вимагають уважного прочитання, розуміння і згоди)



  
  1. Користуючись цим сайтом, відвідувач сайту тим самим підтверджує, що він повністю згоден із даними умовами використання сайту www.standartpark.com.ua і зобов'язується їх виконувати.

  2. Документи та матеріали, що знаходяться або використовуються на сайті www.standartpark.com.ua є інтелектуальною власністю ТОВ Стандарт Парк (крім випадків, коли вказано інше авторство) і охороняються на підставі міжнародних конвенцій про авторське право і чинного законодавства України.

  3. Користувачам, які є дилерами, торговими представниками ТОВ Стандарт Парк, дозволяється копіювати, використовувати, цитувати матеріали і документи сайту www.standartpark.com.ua після письмового узгодження з їх власником, але за умови, що вони використовуватимуться з дотриманням відповідних положень чинного законодавства, тільки з посиланням на сайт www.standartpark.com.ua. На копіях документів і матеріалів повинен бути збережений знак авторського права ©, зареєстрованих товарних знаків ®, які забороняється видаляти.

  4. Дозволяється розміщення назви сайту www.standartpark.com.ua, його графічних зображень, логотипу ТОВ Стандарт Парк на сайтах третіх осіб, в засобах масової інформації, за умови наявності посилання на сайт www.standartpark.com.ua.

  5. Зображення логотипу Standartpark, а також зображення , є зареєстрованою торговою маркою. Будь-яке його використання і внесення змін, без відповідного письмового дозволу ТОВ Стандарт Парк, забороняється (зареєстрованими є торгова марка Standartpark та малюнок переверненого лотка)

  6. Дизайн, графічні елементи, відображення і форматування сайту www.standartpark.com.ua, а також інші елементи сайту www.standartpark.com.ua захищені законодавством про авторське право, і їх повне або часткове копіювання або імітація на інших сайтах здійснюється з дотриманням вказаних нижче умов.

  7. ООО Стандарт Парк у жодному випадку не несе відповідальності за прямий або непрямий збиток, включаючи упущену вигоду, що виникають унаслідок копіювання, використання або неможливості використання документів, матеріалів розміщених на сайті www.standartpark.com.ua

Цитування (копіювання) матеріалів сайту www.standartpark.com.ua вирішується при дотриманні наступних умов:

  1. Будь-яке копіювання (цитування) матеріалів повинне супроводжуватися посиланням на сайт www.standartpark.com.ua. Це правило розповсюджується також на випадки відтворення інформації не в електронному вигляді.

  2. Джерело (www.standartpark.com.ua) повинно бути вказаний так, щоб його бачили люди: або безпосередньо поряд із заголовком, або відразу під текстом.

  3. Публікація в мережі Інтернет повинна супроводжуватися гіперпосиланням, вказуючи на сайт www.standartpark.com.ua і містити повну назву сайту в читаному тексті «ТОВ Стандарт Парк - нові технології благоустрою територій»;

  4. Публікація в мережі Інтернет матеріалів про кінцеву продукцію повинна супроводжуватися гіперпосиланням, вказуючи на кінцеву сторінку сайту, і що містить назву продукту (вироби). Наприклад: гіперпосилання - http://www.standartpark.com.ua/rus/vodootvod1.php, текст для посилання «ТОВ Стандарт Парк - пластикові дощоприймачі».

  5. Гіперпосилання повинне міститися на кожній веб-сервер сторінці з передруковуваним матеріалом. Гіперпосилання повинне бути розміщене (без редиректів), видима і індексована.

  6. Графічний матеріал (фотографії, схеми) повинен містити логотип ТОВ Стандарт Парк.

Факт використання матеріалів цього сайту означає ваша згода зі всіма умовами, викладеними на даній сторінці.

 




Copyright © 2000-2009 Стандартпарк
Правила використання матеріалів сайта