This version of the page http://www.rabota2000.com.ua/r221579/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-01. The original page over time could change.
Резюме «Главный бухгалтер, ревизор , начальник финотдела », Винница, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Закарпатье, Запорожье, Ивано-Франковск, Киев, Кировоград, Крым, Луганск, Луцк, Львов, Николаев, Одесса, Полтава, Ровно, Сумы, Тернополь, Харьков, Херсон, Хмельницкий, Черкассы, Чернигов, Черновцы, Россия

Пополнение мобильного счета через Интернет
Резюме главный бухгалтер, ревизор , начальник финотдела


Объявление временно не актуально

главный бухгалтер, ревизор , начальник финотдела

Регионы: Винница, Днепропетровск, Донецк, Житомир, Закарпатье, Запорожье, Ивано-Франковск, Киев, Кировоград, Крым, Луганск, Луцк, Львов, Николаев, Одесса, Полтава, Ровно, Сумы, Тернополь, Харьков, Херсон, Хмельницкий, Черкассы, Чернигов, Черновцы, Россия
Возраст: 42 года
Образование: Высшее
Зарплата от: 800 $
Пол: Мужчина
График работы: Любой
Занятость: По совместительству
Дополнительная информация
по резюме «главный бухгалтер, ревизор , начальник финотдела »:
Резюме
Бичков Руслан Миколайович родився 20 березня 1967р. в м. Волочиськ Хмельницької обл.
В 1991 р. закінчив Тернопільський інститут народного господарства за спеціальністю економіст , спеціалізація – Бухгалтерський облік в будівництві . З 1992 року по 1999 рік працював на ВАТ «Чернівецький завод залізобетонних виробів та конструкцій» головним бухгалтером . З 1999 року по 2007 рік працював на різних приватних фірмах міста Чернівці ( Громадське харчування , роздрібна продажа продуктів харчування , роздрібна продажа нафтопродуктів , виробництво кондитерських виробів , виробництво та продаж меблів , птахівництво ) . З травня 2007 р. по березень 2008 р. на ПП «Асфальт.Бетон.Карьер» головним бухгалтером , з березня 2008 по дійсний час працюю головним бухгалтером на ПП «Трак-Сервіс» (ремонт та обслуговування вантажних авто ) та на ПП «Дельта-Буд» ( будівельно-монтажні роботи )
Досконало володію програмним забезпеченням ведення бухгалтерського обліку – програмами – 1С бухгалтерія , Клієнт – Банк та іншими . Досконало володію методологією документообігу в усіх сферах господарської діяльності . З 1995року по 2000 рік активно працював на аудиторську фірму «Юрек-Аудит» ( Спеціалізувався на проведенні аудиторських перевірок Відкритих Акціонерних Товариств будівельної корпорації «Чернівцібуд» , підготовкою та здачею звітності в Комісію з цінних паперів та фондового ринку ) .
Досконало володію методологією ціноутворення на виробництві , калькулювання собівартості продукції , розробкою та практичним впровадженням рекомендацій щодо зменшенням податкового навантаження та оптимізацією витрат .
За характером спокійний та врівноважений , спиртного не вживаю . З колегами по роботі підтримую дружні стосунки . За іронією долі розвівся з дружиною та змушений залишити їй та дочці однокімнатну квартиру в Чернівцях , зараз проживаю на найманій квартирі . Маю посвідчення водія к. В та стаж за кермом 12 років, Згідний на переїзд в любе місто України і на часті відрядження .
Бажаю працювати в солідній компанії з дружнім колективом , віддавати всі свої знання для процвітання як компанії так і власників. Для себе прошу стабільну заробітну плату і по можливості оплату житла.
Відповідь прошу надіслати на е-mail Bukowinec@mail.ru або зателефонувати 8050-203-90-33


Номер резюме: 221579
Разделы: «Руководители», «Финансы, бухгалтерия, банк»



паритет аудиторская фирма

 
Администрация сайта не несет ответственности за содержание объявлений
Вопросы и предложения, реклама на сайте
Copyright ©2003-2009 «Работа 2000»