Подільський полк Характерного козацтва
 
 
Головне меню
Головна
Новини
Табірництво
Триглав
Політика
Заходи
Здоров'я
Роздуми
Світогляд
Контакти

Відео
Книга гостей
Форум
 

25.09.2009Відбувся вишкіл Хмельницького осередку

20 вересня поблизу м. Хмельницького проходив вишкіл міського осередку Характерного козацтва, який включав у свою програму таку низку дисциплін як: прикладна самооборона, метання ножа, тактика страйкболу.   Фото

 


Читати далі...

01.09.2009Запрошуємо хлопців до тренувань у м. Хмельницький

Запрошуємо хлопців до тренувань у м. Хмельницький.

В програмі:

1) ударна техніка (включаючи лікті і коліна)

2) кидкова техніка

3) робота проти холодної зброї

 


Читати далі...

26.07.2009Допоможемо археологам!

До нас звернувся керівник археологічної експедиції Кам’янець-Подільського державного університету ім. І.Огієнка, професор Василь Іванович Якубовський з проханням про допомогу. Досліджуючи стародавнє місто Губин (Старокостянтинівський р-н Хмельницької обл.) він наштовхнувся на капище 3-тисячолітньої давності. Ні коштів, ні вільних рук в експедиції немає.

Якщо в ці дні капище не буде розкопане і досліджене, то експедиції доведеться засипати його, і невідомо коли наступного разу випаде нагода його дослідити.


Читати далі...

26.07.2009Перунів полк знов зібрав витязів

14-24 липня на Тернопільщині відбувся черговий табір Характерного козацтва „Перунів полк”, який зібрав у свої лави учасників з різних куточків нашої Вітчизни.

Як і завжди, табір містив в собі як елементи фізичного вишколу, так і інтелектуально-духовного розвитку.
З козацьких вправностей таборовики опановували елементи бойового мистецтва Триглав, відпрацьовували роботу проти ножа, тренувались у метанні ножів, грали у військово-спортивні ігри тощо.
В рамках лекційних занять таборовики ознайомились зі слов’янським світоглядом, основами слов’янської магії, слов’янськими духовними практиками, родознавством (расологією), здравою та поглядами Характерного козацтва на ситуацію в Україні і Світі і шляхами виходу з такого становища.


Читати далі...

30.06.2009Конституційна проституція

В 1996 році народилась Конституція України (а точніше її народили штучно при дуже тяжких пологах). Пам’ятаю цей чудовий рік. Ще в травні до Хмельницького прилетів новопризначений прем’єр-міністр Павло Лазаренко. З нашого класу була вибрана дівчинка Оля, якій випало за честь зустрічати прем’єра в українському костюмі з хлібом та сіллю неподалік злітної смуги аеропорту. Минали роки, Паша Лазаренко звалив в Штати за притулком, дівчинка Оля звалила туди саме за пошуками кращої долі, а ми лишились в Україні з найкращою в світі Конституцією у пошуках свого Я.
Кожному своє.


Читати далі...

29.06.2009Демократія в Україні… не допрацьовує?

Нещодавно автор цієї статті був присутній на заході, який претендував на те, щоб називатись молодіжною конференцією. Учасники даного заходу обговорювали таку проблему, як пасивність молоді під час виборчих кампаній в Україні. Зокрема висловлювалась думка про те, що пасивність молоді та її небажання відстоювати свої права є наслідком того, що демократія в Україні не допрацьовує. Для того щоб продовжити роздуми, на тему допрацьовує чи не допрацьовує демократія, думаю буде доречним нагадати саме визначення терміну демократія.


Читати далі...

26.06.2009Характерне козацтво взяло участь охороні міжнародного сімейного фестивалю Купальський вінок

Члени Характерного козацтва прийняли участь у забезпеченні охорони Міжнародного сімейного фестивалю "Купальський вінок", який проводився Родовим Вогнищем 19-21 червня у м. Кам'янець-Подільський.

Завдячуючи оперативній і злагодженій роботі козаків, святкова атмосфера фестивалю була цілком збережена.

Всі нетверезі та асоціальні особи, які намагались потрапити на фестиваль, одразу ж випроваджувались за межі проведення святкового дійства
Детальніше про фестиваль тут: http://alatyr.org.ua/news/165


Читати далі...

27.05.2009Відбувся травневий вишкіл в Хмельницькому осередку

24 травня відбувся одноденний вишкіл для козаків Характерного козацтва з м. Хмельницького. Загальна кількість учасників вишколу 21 чоловік (в тому числі 5 інструкторів).

Козаки опановували і вдосконалювали техніку прикладну техніку самооборони, метання ножів, виконували специфічні вправи з "страйкбольною" зброєю, та прослухали лекцію з теорії виживання в природі.

Після інструкторської наради, було відмічено позитивний результат вишколу, та прийнято рішення в літній період проводити вишколи в осередку не рідше 1-2 рази на місяць.


Читати далі...



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >>> 
Приєднуйся до нас!
8-097-935-13-90
podilpolk@ukr.net

Запрошуєм до тренувань

Читати

Чекати на лідера чи стати ним?

Читати

Підписатись на розсилку


У Хмельницькому: Машинна вишивка на одязі, виготовлення нашивок, логотипів. Вишивка за ескізами замовника. Ціни помірні.
ICQ 172130393
8-050-3761984


Відвідайте сайт Коша Характерного козацтва

Діжка: український відео та музичний архів


(c) 2004-2008. Подільський полк Характерного козацтва
Вогонь в душі у нас не згасне,
і не опуститься рука,
що в світ несе лише прекрасне,
і Меч Святий в бою стиска...