This version of the page http://dom.ria.ua/company-98.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-10-01. The original page over time could change.
Все для вас
Авто
Недвижимость
Строительство
Работа
Гостиницы
Интернет-радио
Мамаклуб
Вход | Регистрация
 

Недвижимость > Все для дома > Все для вас > Салон Азія

Киев [настр.]: новых за час 14 / за сегодня 588
Поиск
[показать]
Все для дома

Область:

Город:

Специализация:

ЧП ''Крепость Мира''
  • Специализация: Архитектурное проектирование. Строительство, Строительное оборудование, Охрана. Системы безопасности, Ворота. Металлоконструкции. Художественная ковка
  • Адрес:, Киевская обл.
Подробнее »
КаскадДнепр
  • Специализация: Фасадные работы. Кровля Изоляция, Термо- и гидроизоляционные работы
  • Адрес:ул. Нижнеднепровская 15
Подробнее »
ЧП
  • Специализация: Деревянное домостроение, Архитектурное проектирование. Строительство, Строительные материалы, Строительство котеджей и загородных домов
  • Адрес:Киевская обл. г. Славутич, кв-л Черниговский, 3/9
Подробнее »
"Компромисс ДК"
  • Специализация: Окна Двери Профили
  • Адрес:г. Киев
Подробнее »
Від і До
  • Специализация: Окна Двери Профили
  • Адрес:г. Черновцы, ул. Комарова, 1
Подробнее »

Салон Азія

Все для дома: Салон Азія

Подбайте про своє тіло, щоб душі хотілось в ньому жити!

Релакс-салон "АЗІЯ"

Ласкаво запрошуєм Вас з 10.00 - 20.00

Це ідеальне місце, щоб розслабитись і отримати відчуття повноти життя! Надайте своєму тілу заслуженого відпочинку та догляду!

 Оксамитові ручки

Апаратний педікюр
гарантує Вашим ногам та
нігтям приємну та безболісну обробку.

 Корекція нігтьової пластинки,
врослого чи пошкодженого нігтя
проводиться за допомогою спеціальних фрез.

Підошва Ваших ніг потребують особливої уваги.

Шкіра на них з часом грубіє, покривається твердими мозолями, тріскає. Від цього Ви почуваєте себе більш втомленими, дратівливими. Ми допоможемо доглянути за Вашими підошвами,проведемо обробку Ваших ступнів так, що Ви будете задоволені отриманою чистою та ніжною шкірою.

 

Релакс-рефлекс стоп (підошв ніг) легка хода

Ноги людини несуть на собі велике навантаження впродовж цілого дня. Вони ходять, бігають, присідають, тримаючи на собі вагу всього тіла. Тому, якщо погано ногам, то погано почуває себе весь Ваш організм.  

Релакс-рефлекс стоп розслаблює,надає ногам легкості,а Вас робить енергійними та оновленими.
 

  Олійний масаж тіла (релакс-рефлекс)

М'ягкий, ніжний, розслабляючий масаж всього тіла з використанням ароматного масла,яке Ви оберете для себе. Цей масаж зменшує напруженість Ваших м'язів, пом'якшує Вашу шкіру, надає тілу розслабленості, комфорту, бадьорості.

 

 

Ви ведете сидячий спосіб життя? Працюєте за комп'ютером? Ви перенесли велике навантаження чи стресову ситуацію впродовж дня? Антистрес і тайська класика

Тоді дозвольте собі масаж шийних та плечових м'язів. Розминаючи м'язи шиї та плеча, ви знімете напруження, навантаження трудового дня та стрес. 

 

Легкими розслабляючими рухами масажист допоможе відновити відчуття легкості та хорошого настрою.

 

 Тайський масаж.Код молодості та енергії

Найкраще із Сходу, що ми можемо подарувати Вам - це, Традиційний тайський масаж. Тайський масаж з давніх-давен використовується, щоб підтримувати організм людини здоровим, здатним до тривалих навантажень, надати енергії та бадьорості. В одязі із натуральних волокон проводиться повний масаж тіла.

Під час сеансу масажу розслаблюється організм, знімається напруження з натруджених м'язів, зменшуються болючі відчуття та відновлюється чутливість м'язів.  

 

Розслаблюючись, Ви досягаєте спокою, гармонії, значно полегшуєте роботу Ваших органів. Ваші почуття стають "гостріші" та "ясніші", а м'язи пружніші та гнучкіші.

  Інфрачервона сауна

Восени та взимку організму особливо бракує сил, настрій відсутній, дається взнаки імунодефіцит.

Як цьому зарадити?

Виявляється, регулярні візити до сауни оберігають не тіьки від інфекцій та застуди, але й регулюють циркуляцію крові, очищують шкіру, покращують настрій.

 

Інфрачервоні хвилі природні і дуже корисні для людини! Вони не мають нічого спільного з ультрафіолетовим випромінюванням! Проникнення інфрачервоних хвиль на глибину 4 см прогріває тканини, органи, м'язи, кістки,суглоби, прискорює потік крові та інших рідин тіла. Зростаюча кров'яна циркуляція збільшує метаболічний обмін, що в свою чергу підслює дію імунної системи організму, поліпшує живлення м'язів, підвищує постачання тканин киснем.

 

 

 

 

 


  • Специализация: Все для вас
  • Адрес: Тернополь м.Тернопіль, вул.Шпитальна, 3