This version of the page http://www.ogo.rv.ua/hot_news/28325 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-30. The original page over time could change.
На Рівненській АЕС побували міжнародні експерти | Новини Рівного On-Line | Рівненський тижневик "ОГО". Новини Рівного.
Рівненський обласний
тижневик «ОГО»
Щоденна обласна газета
«Рівненська газета»
Рівненський
інформаційний портал
Телекомпанія
"Рівне 1"

Новини Рівного On-Line

10:03 | На Рівненській АЕС побували міжнародні експерти

Минулого тижня на Рівненській АЕС працювала місія МАГАТЕ з перевірки результатів самооцінки щодо поводження з радіоактивними відходами (РАВ) та зняття енергоблоків з експлуатації. Робота місії обумовлена спільним проектом ЄС-МАГАТЕ-Україна в рамках Меморандуму про взаєморозуміння в енергетичній галузі.
Очолював групу експертів представник МАГАТЕ Меткаф Філ.
Вісім експертів з п’яти країн світу – Австрії, Нідерландів, Канади, Чехії, Угорщини, які мають значний досвід роботи в атомній енергетиці - впродовж тижня знайомилися з діяльністю РАЕС для визначення відповідності міжнародним стандартам, вимогам регулюючого органу та національної політики у сфері поводження з РАВ та зняття з експлуатації енергоблоків станції.
Як підкреслив керівник місії, перевірка відповідності стосувалася, насамперед, основних напрямків безпеки щодо поводження з РАВ, включаючи всі аспекти: від їх утворення до захоронення та зняття енергоблоків з експлуатації. Висновки місії будуть надані згодом.
Генеральний директор ВП РАЕС Михайло Колісниченко відзначив, що нинішня місія МАГАТЕ на РАЕС вже сімнадцята, перша відвідала станцію у 1988 році. Останнім часом місії МАГАТЕ перевіряли на РАЕС експлуатаційну безпеку, проектну та експертну безпеку.
Про це повідомляє офіційний веб-сайт станції http://www.rnpp.rv.ua/
Інші новини за 29.06.2009

17:01 | У Рівному організували перший випускний бал

13:11 | На Рівненщині знизилася злочинність із початку року

12:55 | Населення Рівненщини скорочується за рахунок міграції

12:32 | Вчинено напад на головного редактора ВД "ОГО" Віталія Голубєва

10:03 | На Рівненській АЕС побували міжнародні експерти

Читайте в останньому випуску:

Право на хамство

“Не подобається, то зараз висаджу і повалиш пішки!” – вигукнув водій маршрутки на прохання літньої пані зробити тихіше музику, яка волала на весь салон низькопробним шансоном. Пані намагалась зробити водію ще зауваження щодо чемності, але він зробив музику гучніше, а жінці сказав “Заткнись!”.

“Листи щастя” заборонили

Розсилати протоколи та фото з “Візирів” тепер не будуть. Генеральна прокуратура України заборонила штрафувати водіїв без їх відома. Ще з червня на Рівненщині, аби уникнути скарг, інспектори складають протоколи на місці скоєння порушення, запевняють у ДАІ.

Чим більше чоловіків – тим краще

“Свій хлопець”, “нещастя на кораблі” чи “мати-героїня” — як тільки не називають жінок колеги-чоловіки! Особливо коли їх, чоловіків, у колективі більшість. А жінка-керівник у багатьох досі викликає усмішку, мовляв, факт нереальний. Щоправда, рівненські жінки цим стереотипам не вірять, навіть роблять все, щоб довести: є й у нас свої “залізні леді”.

Перлина Рівного Оксана Ігас

Краса врятує світ. Цей вислів класика Федора Достоєвського цілком підходить під характеристику Оксани ІГАС. Дівчина, яка прославилася завдяки конкурсу краси “Перлина Рівного”, зізналася, що старається уникати негативних думок. Нині Оксана опановує новий рівень — відкрила свою школу моделей. Що до цього спонукало та про творчі плани на майбутнє — перлина Рівного охоче розповіла в інтерв’ю „ОГО”.

До Європи поліщуки вирушать трамваєм

Рівненське Полісся всерйоз узялося за зміну свого статусу – з депресивного регіону на туристичну мекку. Доки Україна тільки йде чи то пак збирається до Європи, поліщуки намірилися привести Європу до себе додому.

Статті за 23.09.2009

Отримали дозволи, а купувати приміщення відмовляються

Комунальні проблеми пом’якшать... діалогом?

Чи можна заробити на яблуках?

Хто фінансуватиме Сарненський музей?

На “Відродження” претендує Рівне та Костопіль

“Дубномолоко” хоче в Євросоюз

Хто керуватиме перинатальним?

Поліклініка на Драгоманова чекає інвестора

Іван Гема: “До початку опалювального сезону підготувались на “четвірку”

Чотири роки— за смерть дитини

Хто винен у смерті тримісячного малюка?

Ялинки не винні!

Справу підозрюваного у зґвалтуванні доньки відправили на дорозслідування

У логопедів побільшало роботи

Шкільні іспити й тестування розмежували

Українського м’яса не буде?

П’ята нога — як талісман

Наші агросадиби приваблюють киян та іноземців

У “ФАЙНІЙ КРАЇНІ” запропонують файну ціну