This version of the page http://www.olympus.ua/cameras/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-28. The original page over time could change.
Olympus - Фотокамери
 

Центр підтримки користувачів

Фотокамери

Аксесуари

Цифрові фотокамери

див. всі аксесуари

Цифрова дзеркальна фотосистема

див. всі аксесуари

PEN

див. всі аксесуари

Цифрові фотокамери

Дзеркальні фотокамери

Фотокамери PEN

Світ продукції Olympus

  • Світ фотокамер надійної серії µ
  • E-3
Світ фотокамер надійної серії µ

Водонепроникність, ударостійкість, морозостійкість…

перейти до спеціального сайту
Професійна E-3

Надзвичайні сюжети у надзвичайно чудові знімки

перейти до спеціального сайту

Новинки

µ-7010

У 7 разів бличже. У 7 разів яскравіше.

Витончений дизайн та високоякісна оптика гармонійно поєднані у новій Olympus µ-7010. Нова модель популярної серії µ оснащена ширококутним 7 оптичним зумом.

µ TOUGH-6010

Готова до сурових життєвих пригод.

Відпочинок з родиною, екстремальна подорож - Olympus µ TOUGH-6010 готова до будь-яких пригод.

FE-5020

Ближче до подій.

Нова FE-5020 очолює серію FE. Оснащена ширококутним 5 оптичним зумом (24-120мм*), вона також пропонує нові Магічні фільтри.

PEN

Не компакт. Не дзеркалка. Це PEN.

У 1959, Olympus змінив обличчя фотографії, запропонувавши одну просту ідею: створити фотокамеру таку ж просту у використанні як звичайна письмова ручка (pen - англ).

Новини

Нова стильна фотокамера Olympus E-P1 – перша фотокамера стандарту Micro Four Thirds – одразу після анонсу отримала дві престижні нагороді: EISA визнала PEN  найкращою „Європейською фотокамерою 2009-2010”, а сайт dpreview.com відав оцінку 'Highly Recommended'.

Далі

Після отримання нагороди TIPA надійна цифрова фотокамера підкорила журі EISA, яке відзначило її як „Найкраща Європейська компактна фотокамера для подорожей 2009-2010”. У своїх висновках спеціалісти особливо відмітили унікальні властивості фотокамери, що дозволяють їй працювати навіть у небезпечних умовах зйомки. Далі

Olympus E-620 найкомпактніша те легка творча дзеркальна фотокамера з вбудованою стабілізацією зображення, отримала відмітку ‘Highly Recommended’ від відомого сайту dpreview.com. Завдяки широкій функціональності , високій якості знімків та високій швидкості роботи E-620 отримала звання „Найкраща дзеркальна фотокамера стандарту Four Thirds’.


Надзвичайно тонкий дизайн і високоякісна оптика гармонійно поєднуються у новій Olympus µ-7010. Нова модель популярної серії µ оснащена вражаючим ширококутним 7 оптичним зумом. Доводячи, що стиль не означає відсутність функціональності, ця модель оснащена подвійною системою стабілізації зображення. Слідкуючий автофокус і режим інтелектуальної зйомки також допоможуть отримати чудові знімки. На додаток, µ-7010 розширить творчі горизонти за допомогою нових Магічних фільтрів. Фотокамера доступна у трьох привабливих кольорах: сріблястий, сірий і рожевий. Далі

Від екстремальних подорожей до відпочинку з родиною - Olympus µ TOUGH-6010 готова до будь-яких пригод. Не має значення, насолоджуєтесь ви сонцем на пляжі або підкоряєте гори - ця 12 мегапіксельна фотокамера стане вашим надійним компаньйоном. Ударостійка, водостійка і морозостійка, як і всі фотокамери сімейства µ TOUGH, ця модель ще має стійкість до подряпин покриття. Творчі фотографи знайдуть натхнення у нових магічних фільтрах. Оснащена ширококутним 3.6х оптичним зумом, µ TOUGH-6010, безсумнівно, має в арсеналі все сучасні оптичні і цифрові технології Olympus: від подвійної системи стабілізації зображення до Tap Control. Фотокамера була створена для любителів активного відпочинку для того, щоб вони могли спокійно насолоджуватися зйомкою з фотокамерою, яка готова до неймовірних пригод. Далі

Нові 12 мегапіксельні фотокамери Olympus серії FE оснащені до 5 оптичним зумом для зйомки вражаючих панорам та крупних планів. Три нові моделі мають особливо привабливий вигляд завдяки новому двошаровому кришталевому покриттю. Крім цього, все моделі пропонують нову функцію слудкуючого автофокууа, яка допоможе отримати різкі знімки рухомих об’єктів. Також фотокамери оснащені вдосконаленою технологією визначення обличчя і новим режимом інтелектуальної зйомки, яка розпізнає до п’яти стандартних сюжетів і автоматично налаштовує оптимальні настройки фотокамер. Дві моделі пропонують інноваційні магічні фільтри, які розширять творчі горизонти. Фотокамери підтримують карти пам’яті xD-Picture і microSD*. Більше про фотокамери серії FE

Наше прагнення – допомогти зберегти найкращі події Вашого життя, створивши чудові знімки! Тому ми відібрали найкращі казкові місця для зйомки та відпочинку. Світ сповнений унікальними місцями. Просто будьте уважними. Приємної подорожі до відмінного знімку! Далі

Стисло поясність, чому саме Ви повинні отримати фотокамеру PEN для безкоштовного тестування. Чим креативніше Ваша розповідь, тим більше шансів. Звільніть Вашу творчу уяву з новою фотокамерою PEN! Ми чекаємо на Вашу історію… Додати заявку!

У 1959, Olympus змінив історію фотографії, втіливши просту ідею: створити фотокамеру, користуватись якою також легко, як користуватись ручкою. Народжена генієм Yoshihisa Maitan, фотокамера Olympus Pen перетворила захоплення фотографією на масове явище, що тривало до кінця сімдесятих. Сьогодні легенда повертається у цифровому форматі - фотокамера E-P1. Це перша фотокамера нового стандарту Micro Four Thirds від Olympus з’являється у період, коли дзеркало більше не є обов’язковим компонентом для цифровий фотокамери зі змінними об’єктивами. Неймовірно компактний розмір, ретро стиль і простота використання - усе це данина минулому моделі Pen. Проте, дзеркальна якість і безліч нових функцій роблять E-P1 носієм інноваційних технологій Olympus, що належать майбутньому. Тепер кожний отримає найкраще з двох світів: передовий дизайн і дзеркальна потужність. Відкрийте світ Olympus PEN!

Асоціація TIPA оголосила найкращі продукти фотоіндустрії 2009 року. Моделі Olympus E-620 і μ TOUGH-8000 визнано найкращими у своїх категоріях. Цього року заснована на стандарті Four Third цифрова дзеркальна фотокамера Е-620 отримала престижну нагороду "Краща цифрова дзеркальна фотокамера початкового рівня", а μ Tough-8000 було визнано "Кращою міцної цифровою фотокамерою" року. Асоціація ТIPA об’єднує 29 представників незалежних видань з 13 країн світу. Зареєструватись.

Olympus готує революцію у фотографії. Влітку 2009 буде представлена фотокамера зі змінними об’єктивами, яка буде заснована на стандарті Micro Four Thirds. Зареєструйтесь, щоб першим отримати ексклюзивні новини. Зворотний відлік у майбутнє розпочався!

Висока якість дзеркальних цифрових фотокамер Olympus E-System та простота управління компактних фотокамер поєднались у новій E-450, одній з надкомпактних та легких моделей на ринку*. Наслідуючи відому фотокамеру Е-420, ця фотокамера оснащена всім необхідним інструментом для фотохудожника. Три художніх фільтри, що вбудовані у фотокамеру, допоможуть миттєво отримати нестандартний ефект, а функція  Live View полегшить процес кадрування. Далі

На честь 90-річного ювілею компанія Olympus представляє Космічний проект. В межах цього проекту астронавт Японського Агентства Космічних Досліджень (JAXA*), д-р Коічі Ваката, зробить серію знімків Землі з космосу, використовуючи фотокамеру Olympus Е-3 з об'єктивами ZUIKO DIGITAL. Створена для екстриму Е-3, ідеально підійде для непростих умов космічної станції.

12 мегапіксельна фотокамера µ TOUGH-8000 та 10 мегапіксельна µ TOUGH-6000 оснащені об’єктивом з ширококутовим 3.6x оптичним зумом з діапазоном фокусних відстаней 28-102мм* для зоймки відмінних широко кутових знімків. Нечіткість, що викликана зсувом фотокамери, не зашкодить Вашим знімкам, завдяки системі подвійної стабілізації зображення, а функція TAP-управління дозволяє управляти фотокамерою за допомогою постукування по корпусу фотокамери.

Ця нова фотокамера пропонує амбіційним фотографам свободу повністю ручного управління, а також зручність автоматичних режимів. Фотокамера забезпечує неймовірні можливості та гнучкість. Вам доступні будь-які сюжети – від великих планів до широко кутових групових портретів та високошвидкісної зйомки. В система подвійної стабілізації зображення гарантує різкі знімки.

Оснащені оптичним зумом від  5х у µ 5000, 7x у µ 7000 до феноменального 10x у µ 9000, ці новинки легендарної серії Olympus µ продовжують традиції високоточної оптики у вишуканих тонких корпусах. Ці новинки з роздільною здатністю 12 мегапікселів оснащені системою подвійної стабілізації зображення, технологією освітлення тіней та технологією визначення обличчя.

Ідеальний вибір для вимогливих любителів, які бажають поєднати високу якість за доступною ціною. Нові моделі  FE-5000, FE-3010 та FE-45 оснащені найсучаснішими технологіями, такими як технологія визначення обличчя та інноваційна функція авто зйомки. У даному режимі фотокамера розпізнає до п’яти найбільш розповсюджених сюжетів  та встановлює оптимальні настройки. Нові фотокамери доступні у різних кольорах!

Відкрийте нову фотокамеру PEN

Юг-Контракт
тел: (044) 495-21-41
Datalux
тел: (044) 490-9270

Знайдіть дилера Olympus, що найближче знаходиться до Вас:
Пошук дилера