This version of the page http://www.interfax.com.ua/ukr/press-release/15293/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-28. The original page over time could change.
ПРЕС-РЕЛІЗ компанії "Александров будинок дизайну"

Прес-релiз

ПРЕС-РЕЛІЗ компанії "Александров будинок дизайну"

Російсько-швейцарська компанія "Александров будинок дизайну", що десять років працює у сфері брендингу, комплексного дизайну й просування продуктів у секторі FMCG, ухвалила рішення про старт активної роботи з українським ринком. Для реалізації цього завдання в Україні працюватиме офіційний представник компанії. Штаб-квартира компанії розміщується в Москві.

Компанія вже має досвід співпраці з українським бізнесом – неймінг і дизайн пляшок "Хортиця" та "Blagoff" створені Олексієм Александровим.

Також у "багажі" компанії – плідна співпраця з великими гравцями російського алкогольного ринку: "Главспирттрест", "Столичный трест", "ОСТ-АЛКО", "Кристалл-Гросс", "Фанагория". "Александров будинок дизайну" активно працює і з компаніями інших сфер бізнесу. Дизайн флаконів та упаковки створювався для лідерів парфумерного ринку: "BROCARD", "POKROVKA", "UNITOP". Преміальний молочний бренд "RUZA" розроблений після ретельних "польових" досліджень цього сегменту в Швейцарії та Японії.

На російському ринку "Александров будинок дизайну" давно зарекомендував себе одним із лідерів у питаннях брендингу та дизайну упаковки для товарів сегменту FMCG, що пропонує в цій сфері весь спектр сервісу - від розробки ідеї позиціонування до технічних креслень і патентування, а також редизайн і рестайлінг упаковки у зв'язку з новими завданнями бренда.

Крім того, компанія пропонує для алкогольного ринку унікальне маркетингове рішення - магазин готових брендів, зареєстрованих в Укрпатенті та Роспатенті. Магазин готових брендів містить ідею, ім'я, комплексний дизайн упаковки та POS-матеріалів для продукту. Отже, магазин готових брендів – це ефективне та оперативне вирішення завдань створення нового бренда "з нуля", виконане на високому професійному рівні.

За рівнем дизайну упаковки для алкоголю компанія "Александров будинок дизайну" - номер один у Східній Європі. Цю думку підтверджують світові гранди – виробники склопляшок, партнери компанії: "SAVER GLASS" та "SAINT GOBAIN".

Коментуючи рішення про вихід на український ринок, генеральний директор "Александров будинок дизайну", Олексій Александров сказав: "Україна - прекрасна країна з населенням у 40 млн людей. У нас споріднений менталітет і цінності. І російський, і український продуктовий бізнес потребує розумного, інноваційного дизайну, який може зробити вагомий внесок у капіталізацію бренда та вплинути на вибір споживачем товару. Нині більшість упаковок вітчизняних продуктів харчування наслідують європейські та американські аналоги, а ми маємо намір самі створювати оригінальні тренди та рішення в дизайні упаковок для алкоголю, продуктів харчування і всіх категорій товарів FMCG. Стисло я б сказав про нашу роботу та її результати так: "РОЗУМНИЙ ДИЗАЙН ПРИМУШУЄ ДЗВЕНІТИ КАСУ!"

ПРЕС-РЕЛІЗ: Матеріал публікується на комерційних засадах. "Інтерфакс-Україна" не несе відповідальності за зміст матеріалу.

<<< назад

09.06.2009

Останнє

10:47 28.09.2009 Лариса Доліна не розлучається з чоловіком, а приїжджає з ним на гастролі до Києва
16:27 24.09.2009 Прес-реліз благодійного фонду "Нові традиції": Оголошено конкурс синопсисів художнього фільму
18:44 23.09.2009 Financial Times Global Events і МТС проведуть конференцію "Інвестування в телекомунікаційний сектор України"
09:54 21.09.2009 21-23 жовтня Рада Європи в Києві буде проводити п’ятий форум "За майбутнє демократії"
18:21 18.09.2009 ІХ Львівський міжнародний економічний форум "ІНВЕСТИЦІЇ. ІННОВАЦІЇ. КОНКУРЕНТОЗДАТНІСТЬ – як українським регіонам вийти оновленими з глобальної економічної кризи"
12:00 11.09.2009 Українсько-російський газовий контракт. Перші жертви – підприємці
16:33 10.09.2009 Проведення податкової реформи дасть змогу залучити інвестиції в Україну – екс-міністр фінансів Великої Британії
09:48 01.09.2009 В "МегаМакс" оселились ЦІНОЇди!
13:16 21.08.2009 ПРЕС-РЕЛІЗ про Business Security Summit 2009
16:09 17.08.2009 Створено першу загальноєвропейську "гарячу лінію" для українських заробітчан

+1/-2