This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=28 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-25. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

{nocache:b8dea930647cf01def16e1b20c5b5506#0}
ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ

Питання, в тому числі стандартні, відповіді на які є на сайті, НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ.


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  20.08.2009 16:36:47 Иван
  Подяки
  Имел честь ехать в поезде №28 Севастополь-Киев 17-18.08.09 ваг.СВ№11. Прошу поощрить проводников данного вагона, которые свячески старались компенсировать ситуацию с неработающим кондиционером. Спасибо за бесплатную прохладную воду, чай и вафли.
  Відповідь: Ваше звернення прийнято до відома. Для детального розгляду згідно з Законом України "Про звернення громадян" просимо Вас надіслати письмове звернення та копію проїзного документу до Управління Південно-Західної залізниці за адресою: 01034, м. Київ, вул. Лисенка,6.

  20.08.2009 14:23:28 Татьяна
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Необходимо ли мне покупать багажный билет и ехать именно в купе (можно ли в плацкарте?)перевозя из Харькова в Киев щенка добермана в возрасте 2,5 месяцев. Документов на щенка нет и прививки делать ему по возрасту рано.
  Відповідь: Повідомляємо, що згідно п.10.15-плата за перевезення собак, кімнатних тварин та птахів при пасажирі в пасажирських вагонах сплачується як за 20 кг багажу, незалежно від наявності ручної поклажі (при перевезенні собаки обов'язково сплачується квитанція), п. 15.7. «Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України» - перевезення великих собак (не більше однієї) у купе пасажирського чи швидкого поїзда, у т.ч. собак-супровідників-сліпих є припустимим лише в купейному або м’якому вагоні за умови викуплення власником собаки усіх місць у купе та пред’явлення оформленого належним чином ветеринарного свідоцтва. Перевезення собак великих порід у вагонах з місцями для сидіння інших категорій поїздів (швидкісних, високошвидкісних, електро- та дизель-поїздів підвищеного комфорту тощо) на таких самих умовах дозволяється, якщо у вагоні купе з місцями для сидіння є відокремленими. Більш детальну інформацію про правила перевезення собак Ви можете отримати по телефону 8 (044) 503-70-05 чи особисто звернувсь в довідкове бюро вокзалу чи станції.

  20.08.2009 13:36:54 Юрій
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Скажіть будь-ласка,як можна було заборонити палити в поїздах далекого сполучення? Це ж не літак! Де повинен палити курець протягом 12-16 годин. особисто я виходити на перон на проміжних станціях для того щоб викурити цигарку не маю ніякого бажання. Прошу розглянути це питання і прийняти якесь рішення. Особливо це стосується поїздів далекого сполучення південно-західної і одеської залізниць.
  Відповідь: Залізниці України у своїй діяльності керуються чинним законодавством. Згідно з Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення” у пасажирських вагонах місцевих і дальніх поїздів куріння тютюнових виробів забороняється.

  20.08.2009 12:48:17 Даша
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Скажите, пожалуйста, номер или код станции в Зачепиловке,которая принимает грузы!
  Відповідь: Код ст.Зачепилівка - 22671

  20.08.2009 12:18:59 Иван
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Добрый день! Хочу поделиться впечатлениями от обслуживания на ст. Симфероаоль 17.08.09. 1. Предварительная продажа билетов осуществляется только в Сервисном центре, т.е. доплати 20 грн. на каждом билете. При этом в центре очередь, а в суточные кассы на вокзале - 1-2 человека. Я понимаю, что УЗ у нас самая бедная, но это - уже наглость!!!! 2. Камеры хранения. На уровне перрона расположили автоматические камеры хранения куда большие вещи не помещаются, а обыные камеры - в цокольном этаже, куда необходимо чемоданы еше спустить, а потом - поднять. При этом иногда и женщинам с детьми!? В чем логика!?!!!! Год назад камеры были наоборот расположены. 3. Багажные квитанции! Не только я уже устал выслушивать каждый раз от кассиров как им не нравиться их оформлять! При этом они еще и пассажирам настроение портят. А процедура их оформления действительно маразматична и занимает времени, за которое можно обслужить 2-3 пассажира с билетами (засекал лично)! Когда УЗ захотела белье в билеты впечатывать - быстро изменли ПО. Добавьте возможность впечатывания стоимости багажа в билет!!! А если уже человек забыл, то тогда уже квитанцию. Измените хоть что-то к лучшему!!!
  Відповідь: На даний час немає відповіді

  20.08.2009 11:54:43 Наталия
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Здравствуйте! Часто езжу в поездах по Украине и ужасно раздражает запех табачного дыма в вагонах, независимо от класса. Был случай, пришлось даже вент.отверстия в двери купе закрывать, потому что дышать было просто нечем. Ещё хуже дело обстоит в том случае, если тамбур находится в голове вагона по направлению движения, а если зимой - это просто кошмар! Весь дым сдувает в вагон. Я уже не говорю о перронах! Разве Закон Украины на ЖД не распространяется?! В УЗ, похоже, думают о курильщиках больше, чем о не курящих. А среди них есть и люди с аллергией и бронхиальной астмой. КАК С НИМИ? СРАЗУ В ГРОБ ПО РЕЛЬСАМ? Раз уж обеспечить соответствующие места для курения УкрЗалізниця не в состоянии (хотя бы нормальную вентиляцию в тамбурах), то разделить вагоны на "курящие" и "некурящие" не так уж сложно. А прописать эти моменты в программе для кассиров и того проще.
  Відповідь: 11 червня 2009 року вступив в дію Закон України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення” згідно з вищезазначеним Законом у пасажирських вагонах місцевих і дальніх поїздів куріння тютюнових виробів забороняється.

  20.08.2009 09:33:31 Оксана
  Зміни графіка руху
  Скажите, пожалуйста, как можно будет добраться в декабре месяце 2009г. до Калининграда. Раньше были прицепные вагоны, будут ли они зимой. И какие документы необходимо при себе иметь для прохождения всех границ без эксцессов.
  Відповідь: В графіку руху пасажирських поїздів на 2009-2010 рік, курсування безпересадочного вагону Калінінград-Одеса не передбачено. У зв'язку з новими змінами та особливими умовами по проходженню прикордонно-митного контролю (в'їзд, виїзд, проїзд дітей, провезення багажу), повний об'єм інформації Ви можете отримати на інтернет-сайті www.rossiane.narod.ru або в спеціальній довідково-правовій службі по тел.: (+38 або 8) 068-610-06-05; 066-225-35-52.

  19.08.2009 22:02:41 Сергій
  Інше
  Доброго дня керівництву залізничної галузі! Маю бажанння звернутися з питаннями та пропозиціями стосовно вживання тютюнових виробів у рухомому складі залізниць та отримати конкретизовану інформацію щодо порушеного питання. Згідно ст. 13 Закону України (Із змінами і доповненнями від 11.06.2009 № 1512-VI)"Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів..." забороняється куріння тютюнових виробів у громадських місцях, у тому числі: у вагонах поїздів... Останнім часом провідниками вагонів пасажирських та приміських електропоїздів дальнього сполучення звертається увага та забороняється паління в тамбурах поїздів. Нестандатні попільнички,якими були обладнані неробочі тамбури вагонів вищезазначених поїздів демонтовані. Зазначені заходи додають незручностей пасажирам з тютюновою залежністю. Як згідно даного Закону України, трактувати формулювання "забороняється куріння у вагонах поїздів"? Якщо під змістом тексту розуміється частину салону приміського електропоїзду, купе або коридор пасажирського поїзду, то зрозуміло, що на сьогоднішній день і так ніхто не має права вживати тютюнові вироби у зазначених місцях. Тютюнопаління здійснювалось у відведених та відповідно обладнаних тамбурах вагонів. У вагонах будь яких поїздів справляти природні потреби дозволяється? Дозволяється, у сеціально відведених місцях, тобто в туалетах. Чому керівництвом залізничної галузі без розгляду можливих варіантів ОБМЕЖЕННЯ на куріння тютюнових виробів встановлена ЗАБОРОНА, як максимальний захід виконанння Закону України. Історія свідчить, що заборона тих, чи інших вад населення ні до чого не призвела, а тільки усугубляла становище (боротьба з вживанням алкоголю). Чи не варто ще раз уважно переглянути законодавчий документ щоб знайти оптимальне рішення до поставленої мети(обмеження куріння тютюнових виробів), згадати досвід інших років (60-70-х коли були "курні вагони") та взяти досвід європейських держав, щоб уникнути непорозуміння та неприємних обставин між пасажиром та працівниками залізничного транспорту або правоохоронних органів. Вважаю розглянути можливість обмеження паління пасажирів в спеціальних тамбурах, при кількості згідно встановлених попільничок, тобто не більше двух. Сподіваюсь на порозуміння, позитивну відповідь та відповідні заходи за даним зверненням.
  Відповідь: Залізниці України у своїй діяльності керуються чинним законодавством. Згідно з Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення” у пасажирських вагонах місцевих і дальніх поїздів куріння тютюнових виробів забороняється. При зміні законодавства України Залізниці будуть діяти відповідно до внесених змін.

  19.08.2009 22:02:12 Иван
  Інше
  Здраствуйте, подскажите пожалуйста (хотя бы примерно) сколько будет стоить Билет в СВ на поезд 060/059 "чайка" (Харьков-Одесса), со станции Харьков отправление 31,12,2009 до станции Одесса прибытие 01,01,2010. И есть ли новогодние Скидки на этот поезд. Заранее спасибо.
  Відповідь: Уважаемый Иван Геннадиевич! Сообщаем, что выкуп проездных документов в билетных кассах осуществляется за 45 суток до отправления поезда. По состоянию на 25.08.2009 пограничная дата продажи - 8 октября 2009 года. На данный момент стоимость проезда в вагоне СВ поезда № 59 сообщением Харьков-Одесса на вышеуказанную дату составляет 648грн. 44 коп.

  19.08.2009 21:05:29 Ольга
  Інше
  Здравствуйте, подскажите пожалуйста как лучше добраться из Киева до Италии, есть также прицепные вагоны и до какой станции они следуют?
  Відповідь: Повідомляємо, що між Україною та Італією прямого сполучення немає. Через Київ курсує вагон Москва-Венеція з п. № 16 Москва-Ужгород. По Києву цей поїзд проходить щопонеділка об 11год. 10хв. , прибуття в Венецію - о 07год. 04хв. (знаходження в дорозі - 44 години). Проїзні документи на цей вагон на Україні не продаються.
1... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ...1038