This version of the page http://uz.gov.ua/index.php?lng=uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-25. The original page over time could change.
Офіційний веб-сайт УкрЗалізниці
Все про УЗІнформаціяПослугиСоціальна політикаІнтерактивне спілкування
Новини
Головні новини
Регіональні новини
Анонси подій
ЗМІ про Укрзалізницю
Прес-центр
Конференції, семінари
Нормативна база
Тарифна політика
Правила перевезення пасажирів
Оголошення про конкурси закупівлі МТР
Мапа сайту
Каталог послуг
Послуги УЗ
Для пасажирів
Розклад руху поїздів
Розклад руху електропоїздів
Ціни та наявність місць по ст.Київ-пас.
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПАСАЖИРІВ про зміни розкладу та ін.
Для перевезення вантажів
Слідкування за вагонами
Правила перевезень
Продаж та замовлення квитків через Інтернет

База оголошень про закупівлю
розширений пошук
Пошук
03680 МСП м.Київ-150, вул.Тверська,5
Вхід
Написати веб-майстру
e-mail: Прес-центр УЗ
 
 
 
 
******         Офіційний Веб–сайт Укрзалізниці по прийому звернень вантажовідправників http://cargo.uz.gov.ua          ******       Послуги для пасажирів: замовлення квитків е-квиток,      розклад руху, ціни та наявність місць по ст.Київ-пас. та інше

Державна адміністрація залізничного транспорту України "УКРЗАЛІЗНИЦЯ"

Послуги, що надають Українські залізниці.

Генеральний директор Укрзалізниці
Михайло Костюк -
про пріоритети галузі.


Новини

[24.09.2009] Незабаром буде представлений проект реформування залізничної галузі України — Михайло Костюк

    «Найближчим часом буде оприлюднений проект реформування залізничної галузі України», — заявив генеральний директор Укрзалізниці Михайло Костюк під час виступу на міжнародній науковій конференції «Реформування залізничної галузі України».
»»»

[23.09.2009] У Львові закінчила роботу I Міжнародна науково-практична конференція залізничних маркетологів та логістів

    15-18 вересня 2009 року в м. Львові відбулась I Міжнародна науково-практична конференція «Маркетинг і логістика в системі менеджменту пасажирських перевезень на залізничному транспорті» за участю представників Укрзалізниці, залізниць і вищих навчальних закладів транспортної галузі України, Росії, Білорусі та Польщі. Організатором заходу виступило Головне пасажирське управління Державної адміністрації залізничного транспорту України.
»»»

[23.09.2009] 73% пасажирів схвально ставляться до продажу продуктових наборів у вагонах купе та СВ

    Укрзалізниця підвела підсумки введення нової послуги з надання пасажирам харчування під час подорожі. Зокрема, за чотири місяці проведення експерименту реалізовано 6718 продуктових наборів, з них 4687 — у вагонах купе та 2031 набір — у вагонах СВ. За маркетинговими дослідженнями 73% пасажирів схвально ставляться до цієї послуги. Зважаючи на це, Південно–Західна залізниця має намір почати реалізацію продуктових наборів у таких поїздах: №81/82 сполученням Київ—Ужгород, №101/102 Київ—Херсон, №27/28 Київ—Севастополь, №12/11 Київ—Сімферополь, №3/4 Київ—Москва.
»»»

[23.09.2009] За 8 місяців 2009 року Укрзалізниця відремонтувала більше 2,4 тисяч км колії

    У 2009 році Укрзалізниця продовжує активно модернізувати колійне господарство. За 8 місяців цього року вже відремонтовано всіма видами ремонту 2430 км колії. При цьому лише у серпні було відремонтовано 387 км. Зокрема від початку року виконані наступні роботи: модернізація колії – 347 км, капітальний ремонт – 757 км, середній ремонт – 689 км, комплексно-оздоровчий ремонт колії – понад 636 км.
»»»

[23.09.2009] Укрзалізниця відремонтує 132 санітарно–побутових приміщення для лінійних працівників

    Укрзалізниця у 2009 році реалізовує цілий перелік заходів з метою поліпшення умов праці своїх лінійних працівників. Планом передбачено відремонтувати 132 санітарно–побутових приміщення для колійників, електриків, зв’язківців, — про це стало відомо від головного інженера Головного управління колійного господарства Василя Яковлєва. За його словами, планується капітально відремонтувати 129 та побудувати 3 нових приміщення. На сьогодні на 61 об’єкті роботи вже виконано, на 71 – в стадії завершення.
»»»

[22.09.2009] За 8 місяців 2009 року Укрзалізниці компенсовано 24,3% витрат за перевезення пільговиків

    За 8 місяців цього року залізницями України перевезено пасажирів пільгових категорій на суму більш ніж 338 млн грн, а компенсації отримано 82,1 млн грн, що складає 24,3% від необхідної суми.
»»»

[21.09.2009] За 8 місяців 2009 року з автомобільного на залізничний транспорт переключено понад 395 тис. тонн вантажів

    За результатами 8 місяців 2009 року за рахунок переорієнтації вантажопотоку з автомобільного на залізничний транспорт Укрзалізницею додатково перевезено 395,33 тис. тонн вантажів.
»»»

[17.09.2009] Працівники воєнізованої охорони попередили розкрадання 3 тонн залізничних накладок

    Упродовж січня-серпня 2009 року працівники воєнізованої охорони Укрзалізниці попередили 430 крадіжок вантажів на загальну суму понад 317 тис. грн. При цьому затримано та передано правоохоронним органам 415 розкрадачів. Лише завдяки пильності залізничників та профілактичним заходам вдається своєчасно виявляти порушення та попереджати можливі негативні наслідки несанкціонованого втручання в роботу залізничного транспорту.
»»»

[16.09.2009] Українські залізничники вивчають маркетинг та логістику для покращення обслуговування пасажирів

    З 15 по 18 вересня 2009 року у Львові проходить Перша міжнародна науково-практична конференція «Маркетинг та логістика в системі менеджменту пасажирських перевезень на залізничному транспорті». Українські залізничники запросили до Львова своїх колег з Польщі, Білорусі та Росії.
»»»

Телеграми

Коефіцієнти до Збірника тарифів

Оголошення та анонси

Рейтинг "Видатні залізничники України"

Шановні залізничники, ветерани галузі, молодь!

З метою увічнення пам’яті залізничників, які зробили значний внесок у розвиток залізничного транспорту, відзначення тих, хто уславився найбільшими здобутками, збереження історичної пам’яті про славні періоди становлення і розвитку сталевих магістралей на території України, а також задля виховання у молоді пошани до минулого галузі і прищеплення їй відчуття корпоративної приналежності, у межах підготовки до відзначення професійного свята — Дня залізничника-2009 — Укрзалізницею разом з редакцією газети «Магістраль» буде проведене рейтингове голосування (рейтинг) «Видатні залізничники України».
Запрошуємо всіх, не лише працівників галузі, а й тих, хто небайдужий до сталевих магістралей та їхньої історії взяти участь у цьому голосуванні та запронувати ім’я залізничника, якого ви вважаєте видатним. Детальніше про конкурс >>>


Шановний пасажир!
З метою покращення умов проїзду залізничним транспортом Укрзалізниця вивчає доцільність відкриття нових залізничних сполучень. Участь в даному анкетуванні допоможе нам якнайкраще врахувати Ваші інтереси та забезпечити більш зручні умови проїзду за вказаним маршрутом.
Тексти анкет
Анкети надсилати: clr6@lotus.uz.gov.ua

Дякуємо за активну участь в анкетуванні. Бажаємо Вам приємної подорожі залізницею!


ПКТБ ЦВ УЗ розроблено нормативну документацію по маркуванню

З 20.02.2009 підприємствами, що входять до сфери управління ДАЗТУ «Укрзалізниця», при проведенні тендерів на закупівлю вантажних вагонів для інвентарного парку УЗ та комплектуючих для їх побудови та ремонту встановлюються додаткові вимоги щодо маркування.
ПКТБ ЦВ УЗ розроблено нормативну документацію по маркуванню, яку можна отримати на договірній основі:
ПКТБ ЦВ УЗ
Вул.. Алма-Атинська, 74
м.Київ
02092
Тел.. 568-96-54


Шановні пані і панове!

Для приємної поїздки Ви можете скористатися послугою Південно-Західної залізниці та замовити вагон-салон з сучасним рівнем сервісного обслуговування.
Детальну інформацію Ви можете дізнатися за тел. (044) 465-46-82, 465-46-85.



При Генеральному директорові Укрзалізниці цілодобово працює телефон довіри:
залізничний 5-14-65;
міський 8-044-465-1-465.

Керівництво Укрзалізниці буде вдячне Вам за активну участь в покращенні роботи залізничного транспорту України.

 
 
Яка інформація Вас цікавить на сайті Укрзалізниці?

Дизайн та розробка НВФ "ТМСофт"   © 2003-2006