This version of the page http://www.soc-standart.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-24. The original page over time could change.
Головна | Соціальний стандарт
Відкритий недержавний пенсійний фонд "Соціальний стандарт" - нам 5 років!
ukr rus eng
МАЙБУТНЄ ПРОСТО ТАК НЕ ТРАПЛЯЄТЬСЯ. ВОНО СТВОРЮЄТЬСЯ.
  • безкоштовні ознайомчі семінари
  • Можливість перевірити власний рахунок on-line
  • "СОЦІАЛЬНИЙ СТАНДАРТ" ВІДЗНАЧАЄ 5-РІЧЧЯ!
ПРОЕКТ: Будь тим, ким бажаєш, та сам будуй своє майбутнє

Недержавна пенсія виплачується додатково до державної.

Кошти на Вашому пенсійному рахунку є Вашою власністю, але в той же час Ви захищені від спокуси використати ці кошти на інші цілі, ніж пенсійне забезпечення.

Ваші пенсійні кошти інвестуються і зростають завдяки отриманому на них інвестиційному прибутку, причому як на етапі накопичення, так і впродовж періоду пенсійних виплат.

Ви самі обираєте пенсійний вік, після досягнення якого маєте право на отримання пенсійних виплат, у межах ± 10 років від загальновстановленого в країні.

Розмір пенсії, на яку можна розраховувати, залежить від розміру пенсійних внесків, періоду накопичення, професійності їх інвестування та суми заробленого на них інвестиційного прибутку.

недержавний пенсійний фонд пенсійне забезпечення пенсійні схеми недержавне пенсійне забезпечення накопичувальна система пенсійного забезпечення відрахування в пенсійний фонд з приватного підприємця закон про пенсійне забезпечення досвід зарубіжних країн у проведенні пенсійної реформи мотивація персоналу
Відкрий Здійснюй Будь