This version of the page http://www.gorodok.lviv.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-24. The original page over time could change.
Городок - наше рідне місто - Головна

Розділи Меню

Головна
Міські новини
Історія міста
Святині міста
Геральдика міста
Городок на мапі
Розклад транспорту
Телефонний довідник
Оголошення
Фотогалерея
Городоцький форум
Зворотній зв"язок
Гостьова книга

Авторизація

Вітаємо Вас Гість.






Забули пароль?
Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реклама

 

Ваша думка

Найболючіша проблема міста Городка?
 

Зараз з нами

Зараз на сайті: 1 гість та 3 користувачів
  • mavchenia
  • Slonyk
  • lara

Відвідувачі зі світу

Лічильник відвідувачів

У Городку облаштують 9 дитячих спортивних майданчиків

 2009-09-18


 

   Депутати Городоцької міськради вирішили закріпити 9 земельних ділянок для облаштування спортивних дитячих майданчиків. Про це повідомив сьогодні, 18 вересня, власкор ЗІКу з посиланням на матеріали сесії Городоцької міськради.Депутати Городоцької міськради вирішили закріпити 9 земельних ділянок для облаштування спортивних дитячих майданчиків. Про це повідомив сьогодні, 18 вересня, власкор ЗІКу з посиланням на матеріали сесії Городоцької міськради.

   Не пошкодували городоцькі депутати земельних ділянок для облаштування дитячих спортивних майданчиків в мікрорайонах Городка «Підгай», «Довжанка», на вулицях Підгір’я, Антонича, Вітовського, Огієнка, Комарнівській, Підгай, Тараса Шевченка.

   До речі, на вулиці Тараса Шевченка в Городку під дитячий спортивний майданчик реанімують старий стадіон.

За матеріалами www.zik.com.ua.  

 

 
Мер Городка закликав депутатів міськради не вирішувати особисті питання у ЗМІ
2009-09-16

   Мер Городка Іван Саган спростував закиди на свою адресу з боку групи депутатів міської ради. Як повідомили сьогодні, 16 вересня, ЗІКу у прес-службі міського голови, потреба зробити заяву виникла після оприлюднення у ЗМІ низки заяв ініціативної групи депутатів Городоцької міськради.

   Подаємо текст заяви Івана Сагана зі збереженням стилістики :

   "Тариф на воду у Городку: До 2006 року тарифи водопостачання у м. Городку були збитковими, через що борг перед постачальником води «Львівводоканалом» становив близько 3 млн грн, відповідно, «Львівводоканал» почав систематично відключати подачу води. Завдяки приведенню тарифів у 2006-2008 рр. до рівня економічно обґрунтованих (що було зроблено всупереч «групі депутатів») фінансове становище КП «Городоцьке водо-каналізаційне господарство» стабілізувалося, борг було повністю погашено. Однак впродовж 2008 року «Львівводоканал» знову підвищив ціну покупної води у 3 рази. Відповідно, борг за воду знову зріс від 0 грн станом на 1.07.08р до 1 млн грн станом на1.9.09 р. Питання підвищення тарифів розглядаються виконкомом лише при наявності відповідного висновку Державної інспекції з контролю за цінами у Львівській області та Антимонопольного комітету.

   Рішення про надання квартир: Відповідно до ст.ст. 15, 51 Житлового кодексу України рішення про надання жилих приміщень у будинках житлового фонду місцевої ради приймає виконавчий комітет міської ради, а не «легка рука мера м. Городка». Дані рішення є публічними і підлягають перевіркам і оскарженням, в тому числі й депутатським корпусом. Жодних подібних зауважень чи офіційних звернень не було!

   Земельні питання: Будь-які земельні питання за погодженням депутатських комісій, вирішуються депутатами на сесії Городоцької міської ради. Тому складається дивна ситуація: одною рукою депутатський корпус дає, другою – перекладає відповідальність на міського голову. Прошу шановних депутатів не переводити площину господарки міста у передвиборчий піар, та сублімацію невирішених особистих питань з боку міського голови. Також повідомляю, що готовий назвати журналістам, громадськості всі прізвища та висвітлити приватні інтереси окремих депутатів, які своїми діями чинять шкоду місту та його громаді».

   Довідка ЗІКу.Група депутатів Городоцької міської ради виступила з низкою звинувачень проти влади Городка. Зокрема, вони з’ясували, що бюджет міста зі земельної оборудки на вулиці Чорновола недоотримав до 1 мільйона гривень. За оцінкою групи депутатів, щомісяця Городок завдяки такій недолугій політиці міської влади» в сфері розпродажу об’єктів і земельних ділянок та їх неефективного використання втрачає до 0,5-1 млн грн. Також депутати порахували, що зараз кожен мешканець Городка платить на 350% більше за воду, ніж у 2006 році. Водночас борг перед «Львівводоканалом» нині становить 1 млн грн, коли у 2007 році його не було взагалі. Вони пояснюють це тим, що міська влада в Городку неналежним чином контролює облік води, не виконується комплексна програма щодо покращення водопостачання та водовідведення. Також депутати хочуть звернутися у правоохоронні органи, аби ті перевірили законність надання квартир у Городку.

За матеріалами www.zik.com.ua.  

 

 
За 4 роки тариф за воду в Городку зріс на 350%

 2009-09-15


 

   Група депутатів Городоцької міської ради Львівської області порахувала, що тепер кожен мешканець міста платить на 350% більше за воду, ніж у 2006 році. Водночас борг перед «Львівводоканалом» нині становить 1 млн грн, коли у 2007 році його не було взагалі. Про це повідомило сьогодні, 15 вересня, власкорові ЗІКу компетентне джерело з депутатського корпусу Городоцької міськради.

   За словами джерела, група депутатів пояснює це тим, що міська влада в Городку неналежним чином контролює облік води, не виконується комплексна програма щодо покращення водопостачання та водовідведення.

   Депутатська група зараз виясняє, чому задекларована така мізерна плата за оренду землі «Львівводоканалом» у райцентрі, і чи вона взагалі надходить у міську казну; чи має відповідну ліцензію «Львівводоканал» на видобуток води з надр на території Городоцької міської ради тощо.

За матеріалами www.zik.com.ua.  

 

 
Марія Кишеня з Городка стала «Матір’ю-Героїнею»

 2009-09-11


 

   Звання «Мати-Героїня» Президент України Віктор Ющенко удостоїв мешканку міста Городка Марію Кишеню. Про це повідомив сьогодні, 11 вересня, власкор ЗІКу з посиланням на дані Городоцької міськради.

   Марія Кишеня, яка три роки тому овдовіла (чоловік втратив здоров’я на заробітках), народила та виростила семеро діток, серед яких є двійнята.

За матеріалами www.zik.com.ua.  

 

 
Назад

Пошук

Пошта @gorodok.lviv.ua

Перевірити свою поштову скриньку.

Бажаєте отримати скриньку ім"я@gorodok.lviv.ua? 

Нове на сайті

 

На сайті з"явився новий розділ меню - "Телефонний довідник", в якому можна дізнатись номери телефонів абонентів міста Городка.

Останнє з форуму

Тема:  Re: Про пиво...
Залишив: Rex
Сьогодні в 17:03:30

Тема:  Re: Анекдоти
Залишив: Winamp
Сьогодні в 16:26:24

Тема:  Re: Інтернет в Городку.
Залишив: Master
Сьогодні в 15:46:03

Випадкове фото


На пластовій Спартакіаді, Франківськ 2006

Погода в Городку



Наша кнопка



Отримати код

Наші друзі