This version of the page http://www.2d.lviv.ua/index.php?id=7 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-24. The original page over time could change.
2D Studio: Про студію

Про студію

2D Studio є творчою групою, що займається графічним дизайном у різноманітних його проявах.

З віртуального проекту однієї людини в справжню студію проект переріс на початку весни 2008 року. Після спроб і помилок в період становлення студії, утворилося стале творче ядро – двоє чоловік - Лук’ян Турецький та Іра Корчук. З нами також співпрацюють інші самостійні дизайнери та фотографи, в якості залучених профі під конкретні проекти, зокрема наші друзі та партнери Генадій Заречнюк та Володимир Петришин. Технічну сторону при розробці веб-проектів забезпечують брати Михайло та Андрій Футерки.

Gallery list view

1 up to 6 within 6

Якість vs швидкість
Нам приємно робити якісні речі, замовникам – отримувати їх вчасно та швидко, тому ми постійно балансуємо. Проте, ці поняття не виключають одне одного, а успішно поєднуються при умові вчасно наданих замовником матеріалів та вірній постановці задачі.
Функціональність vs краса
Ми переконані, що справді красива річ є функціональною.
Маркетинг vs дизайн
Ми вважаємо, що глобальні маркетингові рішення є відповідальністю професіоналів-маркетологів. В компетенції професіоналів-дизайнерів є проблема візуального рішення. Не претендуємо на більше, але й не беремось за менше.
Композиція vs спецефекти
Ми вважаємо, що краса полягає в довершеності – коли не виникає відчуття пустки, яку треба запонити графічними спецефектами. Ми не заповнюєм пусті місця в композиції, щоб створити враження проробленої об’ємної роботи.
Політ фантазії vs відповідь на завдання
На нашу думку, дизайн все ще залишається прикладним видом мистецтва. В гонитві за оригінальністю не потрібно забувати, а для чого, власне, все це робиться.
Творчість vs плагіат
Ми постійно черпаємо знання і досвід, проте, не працюємо під копірку. Нас в роботі цікавить творчість.