This version of the page http://www.lemberg.ua/ukr/events/artefact/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-23. The original page over time could change.
ARTEFACT - ARTEFACT (Музичний перформенс)
Сайт виставкового центру “Lemberg” | www.lemberg.ua УКР РУС ENG

 

Загальна інформація:

Умови участі (515.3k)

 

ARTEFACT

Музичний перформенс

18 вересня 2008 - 18 вересня 2008

ARTEFACT Esthetic Education

ARTEFACT — полотно, на якому зібрані усі види сучасного мистецтва. Творцями цього полотна виступають як музиканти на сцені, так і публіка в залі.

10 фактів ARTEFACT’у

1. На всіх майданчиках будуть діяти майстерні, у яких глядачі зможуть долучитися до створення ARTEFACT’у.


2. Сцену замінить чорний кабінет, добряче «нашпигований» дротами, відеокамерами та датчиками, що реагують на рухи.


3. Технічна команда складається з 45 осіб. Над «віжуалом» ARTEFACT-виступів працюють найкращі програмісти України.


4. Трек-список ARTEFACT-виступів наполовину залежить з нових пісень, які увійдуть до майбутнього альбому Esthetic Education.


5. Спеціально для ARTEFACT-перформансів музиканти групи вчаться грати на нових музичних інструментах. Так у пісні «Lift It Higher» гитарист Ілья Галушко грає на електроконго, басист Юрій Хусточка і вокаліст Луї Франк стучать по клавишах, а піаніст Дмитро Шуров грає на барабанах.


6. Заради ARTEFACT’у групі доведеться перефарбувати свої музичні інструменти у білий колір. Інструменти, як і музиканти, стануть живим фоном для відеоінсталляцій.


7. Для ARTEFACT-перформансів були створені спеціальні технологічні костюми, які світяться в темноті та стають невидимими при світлі проектору.


8. Як раз до ARTEFACT’у «Естетики» презентують «нове обличчя» своєї сторінки в Інтернеті. «Ми позбавилися від великої кількості інформаціі і тепер www.estheticeducation.com — блог, який будуть вести самі музиканти», — говоритт Луї Франк.


9. Разом з новим сайтом у групи накінець-то з’явився власний герб. Його намалював англійський художник Ден Хіллер (www.danhillier.com). Малюнок дуже точно відображає все те, що на сьогодняшній день явліє з себе група Esthetic Education.


10. Квитки на ARTEFACT-перформанси продаватися не будуть! Отримати можливість проходу можна тільки одним способом — взяти участь у створенні ARTEFACT’у. Намалюйте щоо-небудь незвично цікаве та обміняйте картинку на квиток.


а) Малюнок можна вислати на адресу artticket@gmail.com. У темі листа обов’язково вкажіть місто, у якому ви збираєтесь відвідати ARTEFACT. А далі — притримуйтеся письмових вказівок указаниям нашого спеціально навченого робота.


б) Обміняти малюнок на квиток также можна у ARTEFACT-представників свого міста. Щукайте-шукайте, вони дійсно існують.


в) У випадку якщо ви не встигли здійснити обмін заздалегідь, беріть малюнок з собою, ви зможете обміняти його на квиток у майстернях, які стоятимуть у вході на майданчики.

Початок о 20:00.

Інформаційна лінія 8 - 800 - 500 - 2 - 500 (безкоштовно зі  стаціонарних телефонів в Україні)

ARTEFACT-перформанси групи Esthetic Education відбудуться у Харкові (14 вересня, ПВЦ «Радмір Експохол»), Львові (18 вересня, Виставковий центр «LEMBERG»), Одесі (28 вересня, Морпорт) та Киеві (2 жовтня, «Альта Експо»). Акредитація журналістів на концерти — тілько за умови розміщення ARTEFACT-анонсу.

 

Виставки

Фермер 2009
21 жовтня 2009

Виставка «ФЕРМЕР-2009» – це програма щорічних заходів, направлених на створення і розвиток фермерських господарств, які є важливою частиною ринкового шляху розвитку українського сільського господарства.

Енергозбереження. Альтернативна та відновлювальна енергетика. Комунальне господарство. Поводження з відходами
24 лютого 2010

Енергозберігаючі технології, системи та обладнання; Сонячна, вітрова, геотермальна, біоенергетика, мала гідроенергетика; Відходи та технології їх переробки; Системи управління відходами; Комунальне господарство; Багатофункціональна техніка; Благоустрій територій; Інженерні, консалтингові, експертні, фінансові послуги.

Календар виставок

 
© Copyright 2004-2007 Виставковий центр “LEMBERG”
Усі права захищено.