This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=512 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-22. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

{nocache:b8dea930647cf01def16e1b20c5b5506#0}
ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ

Питання, в тому числі стандартні, відповіді на які є на сайті, НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ.


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  22.05.2008 13:51:56 Дмитрий
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Скажите плз....нужен ли паспорт для покупки билета на поезд Сумы - Москва. Указывается ли ФИО пассажира в билете на этот поезд?
  Відповідь: Шановний відвідувачу! Для придбання проїзного документу в квиткових касах України на поїзд сполученням Суми-Москва паспорт не потрібен. В проїзному документі прізвище пасажира не вказується.

  22.05.2008 13:50:11 Василь
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Прошу повідомити вартість квитка на проїзд у дизель-поїзді 8861 / 8863 / 8865 сполученням Чоп-пас - Чиєрна над тисою АБО повідомити телефон кас у Чопі, які займаються продажем квитків. Дякую!
  Відповідь: Шановний Василю Юрійовичу! Станом на 26.05.2008 року вартість проїзного документа на проїзд у дизель – поїзді сполученням Чоп – Чиєрна над Тисою становить при умові оформлення: а) тільки туди – 26,32 грн.; б) туди і зворотно – 46,14 грн.

  22.05.2008 13:26:09 Тетяна
  Інше
  Мене цікавить таке питання:я придбала два тижні тому квиток з Київа до Хмільника та назад на 23.05.2008 р.(вартість квитків склала приблизно 60 грн.),але за станом здоров`я не зможу поїхати. Тому мій чоловік сьогодні повернув квитки на Південному вокзалі і сума повернення скла 16 грн.!!!Розтлумачте мені чому я втратила таку різницю (понад 40 грн.!),хоча до відправлення потяга залишається ще більше доби?Цитата з вашого сайту:"Якщо пасажир відмовляється від поїздки з особистих причин не пізніше, ніж за 6 годин до відправлення поїзда, то йому виплачується повна вартість квитка і плацкарти, якщо ж менше як за 6 годин до відправлення поїзду, але не більше як через 3 години після його відправлення, - виплачується тільки вартість квитка, а вартість плацкарти не виплачується. Якщо вартість проїзних документів після вирахування є рівною або меншою від ціни на послуги з повернення плати за невикористаний проїзний документ, то плата за послуги з повернення не стягується."Якщо ви не спроможні мені відповісти, скажіть хто з вашого керівництва вповноважений вирішувати такі питання.
  Відповідь: Повідомляємо, що згідно п. 19.11., 19.14. наказу МТЗУ від 04.03.08 р., зареєстрованого Міністерством юстиції 27.03.08 р. за №257/14948 «Про внесення змін до Правил перевезень пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України», введених в дію з 07.04.08 р. - якщо пасажир відмовився від поїздки з особистих причин в термін: не менше ніж за 24 години до відправлення поїзда, то йому виплачується повна вартість квитка і плацкарти; від 24 до 6 годин до відправлення поїзда, то йому виплачується повна вартість квитка і 50 відсотків вартості плацкарти; менше ніж за 6 годин до відправлення поїзда, але не більше ніж через 3 години після його відправлення - виплачується тільки вартість квитка, а вартість плацкарти не виплачується. У всіх випадках повернення проїзних документів пасажир, крім випадків, що сталися з вини залізниці, вносить плату за послуги (комісійний збір). Кошти, сплачені за послуги, пов’язані з резервування місць і продажем проїзних документів, не повертаються, за винятком випадків, коли повернення здійснюється з вини залізниці. Згідно роздруківки архіву роботи квиткової каси №39 за 22.05.2008 року Вами були повернуті 2 проїзних документа, а саме: від ст. Київ-Пасажирський до ст. Хмільник на 23.05.08 р., вартістю 35 грн. 23 коп., від ст. Хмільник до ст. Київ-Пасажирський на 25.05.08 р., вартістю 25 грн. 23 коп. Вам було повернуто 16 грн. 46 коп. З кожного проїзного документу було утримано 22 грн. (7 грн. – комісійний збір за оформлення та 15 грн. – комісійний збір за повернення). Виходячи з вищевикладеного, вини працівників вокзалу станції Київ - Пасажирський не вбачається, оскільки вони діяли згідно встановлених правил

  22.05.2008 12:41:10 Галина
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  При перевезенні групи дітей на яку кількість дітей потрібний супроводжуючий?
  Відповідь: Шановна п. Галино! Повідомляємо Вам, що в Правилах перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України зазначено, що діти до 14 років допускаються до перевезення в пасажирських поїздах тільки в супроводі дорослого. Що ж стосується груп дітей, то це визначає організація, що організовує групове перевезення, з розрахунком такої кількості супроводжуючих, які зможуть забезпечити безпеку, порядок і спокій в групі.

  22.05.2008 11:36:26 Юрій
  Обслуговування у приміських поїздах
  Є прохання змінити додати електропоїзд в напрямку Яготина в проміжок часу 18:30-20:30 (а не скупчувати їх в проміжку 17:00-17:35). Створюється дуже незручна ситуація, оскільки призначений наразі електропоїзд підвищеного комфорту, наприклад, не передбачає, щоб пасажири їхали стоячи, однак кількість людей, що бажають доїхати додому після 18:00 є набагато вищою, ніж може фізично вмістити даний електропоїзд 3-го класу (єдиний зручний за часом для трудових мігрантів, частка яких в загальному числі пасажирів складає, на мою думку, 90%). Раніше це питання вирішувалося зменшенням комфорту (стояти до станції призначення). Однак наразі з обмеженням максимального вмісту електропоїзда і перенесенням електропоїзда (18:05 з Київ-Пас.) на більш ранній час відправлення їхати стає іноді просто неможливо. Будь-ласка, уникніть відповідей в стилі "елекропоїзд 3-го класу призначено для підвищення комфорту і з урахування побажань пасажирів", оскільки практика показує, що між вашою пропозицією і бажанням пасажирів існує надто велика різниця.
  Відповідь: Повідомляємо, що з 25.05.2008 року призначено електропоїзд № 6832 сполученням Борщагівка - Тех. - Переяславська, який прямує щоденно (крім суботи та неділі) з усіма зупинками, та яким Ви можете скористатися. Час відправлення даного електропоїзда зі ст. Київ - Пасажирський ( з.п. Північна ) о 18 год. 02 хв.

  22.05.2008 11:24:02 Юрий
  Інше
  Когда наконец "Укрзалізниця" начнёт работать? "СОВКОВОЕ" обслуживание просто достало,особенно это касается службы доставки билетов. Более не компетентных,наглых,грубых и т.п.,работниц я ещё нигде не встречал!!! Я три раза звонил,чтобы заказать билет,но из-за выше перечисленных причин,я так и не смог произвести заказ. Всё просто "СУ-У-У-У-У-ПЕР"!Больше никогда не воспользуюсь этой услугой. Я бы начальника отделения просил обратить огромное внимание на мой вопрос. ДОЛГО ЭТО БУДЕТ ПРОДОЛЖАТЬСЯ???
  Відповідь: Для більш детального розгляду звернення прохання викласти Ваше питання в більш конкретній формі, вказавши особистий номер касира, з яким Ви спілкувались, коли телефонували, в чому виразилась грубість та некомпетентність працівників.

  22.05.2008 10:57:11 Оля
  Зміни графіка руху
  Скажіть будь-ласка, в який час прибуває електропотяг до Санкт-Петербургу, та час його відправлення з Київ-Пас
  Відповідь: http://uz.gov.ua/?m=services.transppl.ScheduleOra6&lng=uk

  22.05.2008 10:03:24 Ирина
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Скажите, пожалуйста цену билета на поезд 238 Донецк-Москва, плацкарт. Заранее благодарю.
  Відповідь: Уважаемая Ирина Александровна! Стоимость проездного документа для проезда взрослого пассажира (вместе со стоимостью услуги за пользования комплектом постельного белья) в пассажирском поезде №338/337 Донецк-Москва от станции Донецк до станции Москва по состоянию на 02.06.08 г. составляет: в купейном вагоне- 372,05 грн. в плацкартном вагоне- 207,10 грн. Обращаем Ваше внимание, что действующие тарифы на проезд пассажиров в межгосударственном сообщении, могут измениться как в большую сторону, так и в сторону уменьшения в зависимости от курса швейцарского франка и коэффициента индексации.

  22.05.2008 09:54:19
  Обслуговування у приміських поїздах
  В чем заключается повышенный комфорт электропоезда Киев-Гребенка в 18.58??????????? Обычная электричка, единственное отличие - занавески на окнах, и то уже не везде есть. А 21.05.08 вообще невозможно было в нее зайти, более того, невозможно было сесть на свое место, имея билет, потому что все было занято. Не говоря уже о том, что за этим билетом нужно было выстоять немаленькую очередь. Почему заплатив деньги люди должны портить себе нервы, выяснять что-то. Зачем проводники в вагонах? Неужели только для того, чтобы собирать с безбилетных деньги. Неплохой дополнительный зароботок! Сколько это будет продолжаться? Может лучше вернуть обычную электричку, а эту сделать дополнительной!
  Відповідь: Повідомляємо, що на відміну від електропоїзда Київ - Гребінка, який знаходиться в дорозі від 2 год. 50 хв. до 3 год. 15 хв., електропоїзд підвищеного комфорту № 838 Ірпінь – Гребінка, згідно розкладу руху поїздів, від станції Київ - Пасажирський до станції Гребінка знаходиться в дорозі 2 год. 37 хв. Крім того, згідно "Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України" в електропоїзді підвищеного комфорту пасажири займають місця згідно придбаних проїзних документів, де вказано номер місця, а в електропоїзді без нумерації місць у вагоні кожний пасажир самостійно займає одне вільне сидяче або стояче місце. У технічному відношенні вагони електропоїзду підвищеного комфорту виготовлені та прийняті у відповідності з обов’язковими вимогами стандартів, діючою нормативно - технічною документацією та визнані придатними до експлуатації. Для детального розслідування обставин описаної в зверненні ситуації, просимо письмово звернутися на адресу: 01034, м. Київ, вул. Лисенка, 6, приклавши копію проїзного документа.

  22.05.2008 06:45:22 Геннадий
  Обслуговування у приміських поїздах
  21 мая проводник, обслуживающий электропоезд 6206 Никитовка - Красный Лиман сообщил о повышении цен на проезд в электропоездах. Продажа билетов проводилась без кассовых аппаратов. Узнать фамилию проводника не удалось, т.к. он знает нашу группу (мы ездим на работу ежедневно одним и тем же составом вместе и постоянно приобретаем проездные билеты на месяц) и к нам не подошел. Сегодня (22 мая)проводники этого электропоезда обилечивали пассажиров по новым ценам. Вопрос по этому поводу: на основании чего были подняты цены на проезд в электропоездах, почему на вокзалах и сайте "Укралізниця" нет информации о повышении цен? По моему требованию проводник, проверяющий проездные документы предъявила удостоверение (Савченко - имя-отчество не запомнил) контролера, но не предъявила документы, дающие право на проведение контроля (п.18.3 Правил перевозки пассажиров). Насколько я понимаю, удостоверение контрола не дает на осуществление деятельности по п. 36.1 Правил перевозки. Прошу разъяснить правомерность действий проводника в плане проверки проездных документов без документа на проверку, а только при наличии удостоверения. Во время поездки проводником Савченко собирались деньги у пассажиров в размере 1-2грн (в зависимости от места посадки) и не выдавались билеты на проезд. На требования пассажиров выдать билеты последовал отказ на основании того, что пассажиры и так мало дают. И это все на фоне объявленного месячника по повышению доходности.
  Відповідь: Шановний Геннадію Михайловичу! На Ваше звернення до Веб-сайту «Укрзалізниці» повідомляємо наступне. Наказом начальника Донецької залізниці № 312/Н від 19.05.08р. по узгодженню з облдержадміністраціями затверджені нові тарифи у приміському сполученні. Окремою вказівкою всі станції та вокзали, в тому числі Краснолиманської дирекції, були інформовані про введення з 0 год. 21 травня 2008 р. нових тарифів в приміському сполученні. Інформацію про підвищення тарифів, а також таблиці вартості проїзду було вивішено на стендах інформації для пасажирів на всіх вокзалах та станціях. На зупиночних пунктах дирекцій наявність розкладів руху та таблиць вартості проїзду не передбачено.Також інформація про підвищення тарифів встановленим порядком передавалася по гучному зв’язку, згідно регламенту переговорів. На добу 21.05.08р. всі квиткові каси дирекції до кінця дня здійснювали продаж приміських квитків у ручному режимі (на період перепрограмування касових апаратів). З питання правомірності дій провідника щодо перевірки проїздних документів, повідомляємо, що при пред’явленні посвідчення провідник має право перевіряти у пасажирів наявність проїзних документів. Згідно Інструкції провідника пасажирського вагона моторвагонного поїзду ЦТ-0068 затвердженої наказом Укрзалізниці № 140-Ц від 27.05.2003 р. п. 4.1.3. провідник повинен на шляху прямування перевіряти наявність проїзних документів у пасажирів, вчасно попереджати контролерів-ревізорів, співробітників МВС або стрільців воєнізованої охорони, які супроводжують поїзд, про наявність пасажирів, що відмовляються пред’являти проїзні документи або купувати квитки, тому при пред’явленні посвідчення провідник має право перевіряти у пасажирів наявність проїзних документів. Факт присвоювання коштів, які сплачувались пасажирами за проїзд у розмірі 1-2 гривні, провідником Савченко Г. А. не підтверджено.
1... 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 ...1038