This version of the page http://tizl.rv.ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-21. The original page over time could change.
Створення та підтримка веб-сайтів
Дизайн студія TIZL
Сайт Військового ліцею
«Міс Рівненщина»
Сайт CЕС
Сайт «Бриз-Північ»

    Сайт-візитка
    «Міні-сайт» (5-7 сторінок), візитна картка вашої компанії. Містить загальну інформацію про компанію, товари і послуги, контакти. Основне завдання сайту-візитки — заявити про компанію в мережі Інтернет і пов'язати компанію з її цільовою аудиторією, підштовхнути зацікавленого відвідувача до дзвінка в офіс компанії для отримання детальнішої інформації.
    Сайт корпоративний
    Офіс вашої компанії в Інтернеті. Включає повну, постійно оновлювану інформацію про компанію і її діяльність: новини, прес-релізи, опис товарів і послуг, пропонованих компанією, відповіді на найбільш часті запитання партнерів і клієнтів, контактну інформацію, вакансії компанії.
    Сайт-каталог
    Вичерпна інформація про вашу компанію плюс електронний каталог її продукції. Відвідувачі сайту можуть ознайомитися з прайс-листами товарів або послуг, пропонованих компанією, вивчити їх описи, проглянути фотографії, порівняти товари/послуги між собою і при зацікавленості звернутися в компанію для здійснення покупки.
    Сайт-магазин
    Інтернет-магазин дозволяє організувати продаж товарів і послуг через інтернет, ефективно управляти електронними каналами продажів товарів і послуг.
    Окрім стандартних функціональних елементів (кошик покупця та оформлення замовлення на покупку) в інтернет-магазині реалізована можливість інтеграції різних платіжних систем.
    Розкрутка сайта
    Вивід сайту на першу сторінку результатів пошуку. Інтернет-реклама, комплексне просування, моніторинг конкурентів тощо.
    Реклама в мережі Інтернет
    Підбір запитів для реклами, розробка рекламних оголошень, експерементальні роботи по вибору найбільш ефективних майданчиків, аналіз статистики лічильників, аналіз технічної доступності сайту, статистика конкурентів в динаміці, аналіз рекламної активності конкурентів тощо.