This version of the page http://www.yuris.com.ua/tax.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-20. The original page over time could change.
jyris.com.ua :: податкове право Головна
Головна - Діяльність та досвід - податкове право

податкове право

ЮРІС консультує та готує юридичні висновки з питань оподаткування юридичних і фізичних осіб в Україні, відповідальності в податковому законодавстві, форм і умов користування пільгами щодо окремих податків в Україні тощо. Фірма здійснює правовий аналіз проектів договорів (контрактів) клієнтів з точки зору мінімізації податкових зобов‘язань, розробляє податкові моделі фінансово-господарської діяльності підприємства (а також організації спільної діяльності без статусу юридичної особи) на стадії його створення. Фірма надає юридичні висновки та рекомендації щодо розв‘язання податкових колізій, що виникають у процесі перевірок суб‘єктів підприємницької діяльності податковими органами

Фірма має значний досвід у вирішенні податкових конфліктів, зокрема, що стосується умов зменшення валового доходу, відстрочення виникнення податкових зобов‘язань з ПДВ, сплати ПДВ при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності, податкових взаємовідносин між підприємством та його філіями, особливостей сплати податків до «соціальних» фондів, регулювання сплати податків фізичними особами, оподаткування пасивних доходів нерезидентів із джерелом походження в Україні і застосування міжнародних конвенцій про уникнення подвійного оподаткування, регулювання сплати резидентами і нерезидентами ресурсних платежів (відрахування за геологорозвідувальні роботи, за видобування корисних копалин, рентна плата за нафту і газ тощо) та ін.

 

Версія для друку