This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=173 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-20. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

{nocache:b8dea930647cf01def16e1b20c5b5506#0}
ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ

Питання, в тому числі стандартні, відповіді на які є на сайті, НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ.


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  17.04.2009 10:11:16 Катерина
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Я проживаю в м.Суми, а мої батьки в Івано-Франківській обл. Чотири рази на рік, як мінімум, я користуюся послугами Укрзалізниці, щоразу вони дорожчають, а от якість погіршується. Потяг 349 (350) їде через всю Україну, проходить через половину обласних центрів, а вагони потягу дуже старі, з вікон дує, взимку немає опалення, всюди бруд та сморід, навідь у вагонах-купе. Я користувалася потягом 111 (112), їздила через Львів з пересадками лише через те, що там є фірмові вагони, хоча й дорожче, але в них приємно їхати, але його марщрут змінено і тепер він не йде через Суми. Не можна зробити в потягу 349 (350) хоча б декілька фірмових вагонів-купе???
  Відповідь: Шановна Катерино Володимирівно! У своєму зверненні Ви не зазначаєте дату проїзду в поїзді № 349/350 сполученням Харків-Івано-Франківськ, що не дозволяє розглянути конкретний факт неякісної підготовки составу до рейсу. У составі вказаного поїзда курсують купейні вагони 1980-1990 років побудови, які пройшли необхідні планові види ремонту. Перед кожним відправленням у рейс вагони проходять технічне обслуговування, після чого їх оглядають відповідні працівники пасажирського господарства залізниці та спеціалісти санітарно-епідеміологічної станції, які надають дозвіл на використання вагонів для перевезення пасажирів. З метою покращення умов проїзду пасажирів буде розглянуто питання щодо включення до схеми поїзда № 349/350 сполученням Харків-Івано-Франківськ купейних вагонів, атестованих на категорію «фірмові».

  17.04.2009 09:28:09 Володимир
  Зміни графіка руху
  Добрий день! При зміні графіка руху поїздів 31.05.2009р. чи будуть додані, або відмінені якісь поїзди по станції Попасна, та які конкретні зміни треба очікувати з нового графіку? Дякую.
  Відповідь: Шановний Володимире Миколаєвичу! Ваше звернення на ВЕБ-сайт «Укрзалізниці» розглянуто у службі приміських пасажирських перевезень. Повідомляю, що інформація щодо нового графіку руху пасажирських поїздів, згідно правил перевезень розміщується на кожному вокзалі (пасажирській будівлі ). У касових залах попереднього продажу проїзних документів розміщуються плакати з розкладом руху поїздів по станції розташування кас. За 45 днів запровадження нового розкладу руху адміністрацією пункту продажу вивішується інформація про зміни, згідно з новим розкладом руху, а в добу його введення вивішується новий розклад руху поїздів замість старого. Також новий розклад руху розміщується в Інтернеті на сайті Донецької залізниці за електронною адресою www.railway.dn.ua.

  17.04.2009 00:37:08 петрик
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Скажіть будь-ласка скільки буде коштувати квиток на потяг №608 з Івано-франківська та потяг №112 до Полтави . Дуже вам дякую
  Відповідь: Шановна Ірино Василівно! Повідомляємо, що станом на 05.05.2009р. вартість проїзного документа в поїзді №608 Чернівці - Львів становить: купейний вагон - 61,54 грн., плацкартний вагон - 44,64 грн. в поїзді №112 Львів - Харків за маршрутом Львів - Полтава становить: купейний вагон - 126,30 грн., плацкартний вагон - 85,02 грн. в тому числі вартість постелі - 12,00 грн.

  17.04.2009 00:07:01 Юрий
  Обслуговування у приміських поїздах
  Почему цены на услуги высокие, а качество перевозок осталось прежнее? И когда закончатся поездки 100 км за 3 часа? Повысте комфорт, сколько можна ездить электричках в которых воняет, мы тоже люди, и платим не малые деньги!!!!!
  Відповідь: Приміські поїзди курсують на залізницях відповідно до графіку руху поїздів на 2008-2009 р.р. зі всіма зупинками, які передбачені графіком руху. Для покращення рівня обслуговування пасажирів на залізницях введено курсування електро- та дизель-поїздів підвищеного комфорту. Згідно системи планово-попереджувальних ремонтів, яка застосовується на залізницях України для ремонту моторвагонного рухомого складу, електро- та дизель-поїзди систематично проходять поточні, капітальні ремонти та технічні обслуговування, під час яких, в залежності від обсягу ремонту чи обслуговування, проводиться відновлення технічного та санітарно-культурного стану вагонів. Однак, хочу зауважити, що становище з незадовільного санітарного стану приміських поїздів склалося з причини низького рівня дисципліни та загальної культури пасажирів і подолання негативних проявів без активної позиції громадян неможливе.

  16.04.2009 21:34:03 Дмитрий
  Зміни графіка руху
  Добрый день ! Когда можна будет ознакомитсья с новым рассписанием поездов на 2009/2010 год! и где его можна будет просмотреть! Заране благодарен!
  Відповідь: Уважаемый Дмитрий. Новое расписание движения пассажирских поездов опубликовано 11 мая 2009 года.

  16.04.2009 21:32:22 Дмитрий
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Добрый день! Скажите пожалуйста проводники вагонов Люкс должны ссымать плату за просмотр фильмов во время следования поезда! Уже в который раз еду поездом №84 Киев-Мариуполь и проводники в вагоне люкс берут деньни с пассажиров, кто 2.5 за час просмотра или 5 грн фильм! Стоимость билета и так не сооветсвует качеству пребывания в купе-люкс(около 680грн) Заранее благодарен!
  Відповідь: Уважаемый Дмитрий! Согласно перечню предоставляемых услуг и их стоимости, утвержденному начальником вагонного депо в поездах формирования вагонного депо Мариуполь предусмотрена платная услуга просмотра видеокассет. Согласно калькуляции с 01.02.09г. стоимость просмотра (за 1 час) составляла 2,50 грн., соответственно за просмотр двухчасового фильма – 5,00 грн. Так как Вы не указываете конкретную дату проезда в поезде № 84/83 Мариуполь – Киев, ставим Вас в известность, что с 28.03.09г. стоимость 1 часа просмотра видеокассеты составляет 3,00 грн., согласно калькуляции. На основании вышеизложенного, вины работников поездных бригад составов № 84/83 Мариуполь – Киев при взыскании платы за просмотр видеокассет, не установлено.

  16.04.2009 19:22:01 Руслан
  Інше
  Будь ласка, проінформуйти, чи можна дістатися з Лубен (Півд. зал.) до Борисполя електропоїздами, виїжджаючи з Лубен після 16-00. Дякую за відповідь.
  Відповідь: Зі станції Лубни Ви можете виїхати о 16 год. 22 хвил. електропоїздом № 6353 сполученням Полтава-Київська-Гребінка, який прибуває до станції Гребінка о 17 год. 13 хвил., а далі від від станції Гребінка, з пересадкою на електропоїзд № 6823 сполученням Гребінка-Київ, відправленням зі станції Гребінка о 17 год. 33 хвил., який прямує через станцію Бориспіль і прибуває на неї о 19 год. 43 хвил.

  16.04.2009 17:01:00 Саша
  Інше
  Здраствуйте, уважаемое руководство железной дороги, я работаю водителем маршрутного такси в Одесской области. Хотел бы к вам обратиться с замечанием к работе ваших работников. Так 16 апреля на железнодорожном переезде возле пассажирской платформы Студенческая села К.Бугаз произошло следующее. Около 5-30 утра я совершал рейс, я подъехал к этому переезду, шлагбаумы переезда были опушены, сфетофоры не горели, дежурного переезда тоже видно не было. Простояв около 20 минут я так поезда не увидел и дежурного тоже. Понимая что я уже прилично выбился из графика решил выяснить, в чем же дело. Я пошел на переезд и что же я увидел, на скамеечке укрывшись спала девица, лет 20, я попытался ее разбудить, что мне удалось довольно таки не быстро. Раскрыв глаза девица удивленно и с явным недовольством, спросила - "Шо такое?". Я спросил когда она думает открывать переезд. После чего она взяла включила прожектор и пошла на балкон встречать видно поезд, при этом уронила фонарь с этого же балкона, но поняв что поезда нет или он видимо уже прошел она все таки переезд открыла. Девушка была явно в не нормальном состоянии, возможно пьяна или еще что. Вот теперь хочется еще раз спросить это что так и надо, для чего там вообще работает это девушка? Пожалуйста наведите порядок на ваших обьектах!
  Відповідь: Ваше звернення уважно розглянуто. Проведеною перевіркою порушень виконання посадових обов'язків черговою по залізничному переїзду не встановлено.

  16.04.2009 16:40:59 Светлана
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Часто езжу с Киева в Нежин и обратно на поездах "ПІДВИЩЕНОЇ КОМФОРТНОСТІ". Я не зря взяла в скобки "ПІДВИЩЕНОЇ КОМФОРТНОСТІ". Какая же это "ПІДВИЩЕНА КОМФОРТНІСТЬ", если в тамборе постоянно по 5-7 курильщиков (вся вонь сигарет идет в вагоны, дышать нечем), зимой часто не отапливались вагоны... Прошу руководство обратить внимание на курение в электро-поездах. А еще лучше, если запретят курить. Спасибо за внимание.
  Відповідь: Повідомляємо, що згідно з п.7.18 «Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України» паління в електро- та дизель-поїздах підвищеного комфорту дозволяється у тамбурі вагона, через який не здійснюється посадка-висадка пасажирів. Але, на жаль, факти, викладені в Вашому зверненні, інколи мають місце, що є наслідком низького рівня громадської свідомості пасажира, їх зневаги до оточуючих. З провідниками пасажирських вагонів постійно проводяться заняття щодо недопущення подібних випадків в подальшому. Приносимо Вам вибачення за отриманні незручності при користуванні залізничним транспортом України, сподіваємось, що наступні подорожі будуть для Вас більш приємними.

  16.04.2009 16:24:08 Роман
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Скажите пожалуйса, недавно ехал и мне сказали в касе, что теперь, если поезд едет больше 4 часов постель брать обязательно, пришлось платить и за постель. Это действительно так? Ехал ночью.
  Відповідь: Пасажир має право та можливість оформити постільну білизну в касі за бажанням.
1... 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 ...1034