This version of the page http://www.ndivision.net/uk/01/company (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-20. The original page over time could change.
Наша компанія / Нетворк Дівіжн / створення веб-сайтів

команда

нотатки

03.07.2009Самореклама в метро...
01.07.2009Оновлена статистика пошукових систем...
07.06.2009Створення нової версії веб-сайту ТМ «Грек»...








Content Management System
Utopia CMS

Наша компанія

Студія веб дизайну Network Division почала свою діяльність в Київі в кінці 2001 року.

Через рік з невеликим Network Division починає надавати своїм клієнтам повний спектр послуг зі розробки, супроводу і підтримки веб-сайтів. Окрім створення сайтів, наша компанія займається просуванням сайтів (пошуковою оптимізацією) та контекстною рекламою. Ми рекомендуємо нашим клієнтам замовляти хостінг у нашій компанії, так як це дає можливість оперативно вносити корективи в сайт та стежити за його функціонуванням.

У складі Network Division працюють висококласні фахівці, що дозволяє нашій компанії розробляти складні індивідуальні веб-рішення, такі як:
• інтернет-магазини;
• системи онлайн-документообігу;
• системи онлайн бронювання квитків, номерів готелів;
• системи складського обліку та ін.

За шість років роботи нашою компанією були розроблені й успішно експлуатуються веб-сайти таких компаній як MDM, Майский чай, Артмаксіма , Градобуд, Концерн «Авіавоєнремонт», ДП "Моеллер Електрик", Туристичний оператор "Пан Укрейн" , Державна служба охорони , everest ® та ін. І це далеко не весь перелік наших робіт. Більш повна інформація про наші проекти представлена в розділі «Проекти» .