This version of the page http://www.krainamriy.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2009-09-20. The original page over time could change.
КРАЇНА МРІЙ: міжнародний фестиваль & музичне видавництво
english info
Пошук у вістях


Свіжі надбання

Воплі Відоплясова
Ладо (maxi single)
CD
Воплі Відоплясова
Офіційна mp3-колекція: Найкраще
mp3
V/A
Українська героїчна пісня (deluxe edition)
CD


Новини поштою




Скасувати розсилку
  
Чільна сторінка    
Олег Скрипка та Василь Вірастюк підтримали на Сіцилії "Український дух"

З 11 по 13 вересня в акваторії Іонічного моря поблизу сіцілійських Сіракуз пройшли фінальні заїзди світового чемпіонату Powerboat P1 – гонок надшвидкісних катерів класів SuperSport та Evolution, які вважаються водним аналогом Формули-1. Перше місце і першу світову перемогу у славетних змаганнях здобули українці на катері Seagull ("Чайка").
Аби морально підтримати "Український дух" (а саме під такою назвою виборола Гран-прі наша команда) на батьківщину Архімеда вирушили Василь Вірастюк та Олег Скрипка у супроводі сотні відчайдушних українських вболівальників, які прибули до Сицилії у спеціально пошитих футболках та кепках з національною символікою.

16 вересня 2009   10:47
На "Етно-диско" все сплелося, танцюють всі - дівчата, хлопці й лосі!

Масові танці у стилі "етно-диско" влаштував минулої неділі DJ O’ Skrypka в рамках першого слобожанського етнофестивалю "Співочі тераси", що пройшов 5 та 6 вересня у на території Краснокутського дендропарку – неповторної пам’ятки української садово-паркової архітектури, яка знаходиться у Харківській області.

09 вересня 2009   13:50

Олег Скрипка пустив свою трубу Потьомкінськими сходами

2 вересня Одеса гучно відсвяткувала своє 215-річчя, а допоміг їй у цьому гурт Воплі Відоплясова. Гала-концерт відбувся в амфітеатрі Потьомкінських сходів, де зібралось мало не все місто, а також велика кількість гостей з України та зарубіжжя.

09 вересня 2009   13:35

«Країна Мрій» та «Мамаєва Слобода» запрошують на Свято Українського прапору

Етнічний фестиваль «Країна Мрій» та Центр народознавства «Козак Мамай» запрошують шановне панство на урочисте святкування Дня національного прапору, яке відбудеться у неділю 23 серпня на території козацького селища «Мамаєва Слобода».
Головна подія заходу – урочисте розгорнення одного з найбільших державних прапорів України – 75,17 метрів завдовжки і 12 метрів шириною. Загальна площа головного національного полотна складатиме 900 квадратних метрів.
 

21 серпня 2009   11:21

Олег Скрипка літав над Москвою на «Вишиванці»

Минулої неділі в Москві на території річкового порту «Строгіно» вперше в СНД відбулось міжнародне авіашоу «Флюгтаг» («День польотів») – вельми популярне на Заході свято найхимерніших літальних апаратів, які спеціально до фестивалю власноруч будують команди-учасники. Подивитись було на що – літаки у вигляді свиней, зебр, черевиків та овочів були презентовані більш ніж тридцятьма командами із відповідними назвами – тут були і «Жук-бандит», і «Курячий десант», і навіть «Летючі цицьки».

12 серпня 2009   16:32

більше вістей »  
 
«Країна Мрій» та «Мамаєва Слобода» запрошують на Свято Українського прапору

У Києві розпочинає роботу центр української етнокультури «Мамаєва Слобода»

В суботу в Києві вшосте відбудеться Етно-фестиваль "Країна Мрій"

Увага! Для найзапекліших фанатів фестивалю Країна Мрій!

більше вістей »  
 
 
 
 


© КРАЇНА МРІЙ, 2008. www.krainamriy.com
    Веб-дизайн: Богдан Гдаль